Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Мариян Огнянов и Тодор Христов пред трансфери в Ботев Пд

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 яну 2012 15:03

turbogena написа:Мариян където и да отиде не ме интересува. Само да е далеч от Левски. За Христов съм раздвоен. Може би не му беше даден голям шанс за изява :?

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 20 яну 2012 15:04

Това са само спекулации, пише аз Христов, че предпочита в САЩ, докато пияния ром от Лом не вярвам дори да е говорено да идва, толкова ниско не може да падне отбор като Ботев

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 20 яну 2012 15:05

Levskar_90 написа:
Paco_1912 написа:За Огнянов незнам но за Христов си мисля че ще бъде добро попадение ако подпише с нас

Да на Христов не му се даде шанс в Левски, иначе има хляб в него.

Да,определено е добър и има перспектива в него,но мисля,че не му се даде шанс поради факта,че Тони Калво и Симеон Райков бяха в доста по-добра форма от него.Особено в момента разликата между Калво и Христов е огромна. ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мариян Огнянов и Тодор Христов пред трансфери в Ботев Пд

Мнениеот костенурк » 20 яну 2012 15:06

Футболистите на Левски Мариян Огнянов и Тодор Христов са много близо до трансфери в Ботев Пловдив, научи Гонг.

Мениджърът на Христов Андрей Желязков бе на „Герена“ тази сутрин, за да се види с ръководителите на Левски Иво Тонев и Георги Иванов. Най-вероятно крилото ще премине при „канарчетата“, тъй като е харесан от треньора Милен Радуканов.

Мариян Огнянов пък бе отстранен от първия отбор на Левски и Ботев е близо до привличането му. Самият футболист не отрече пред Гонг за тази възможност. Огнянов е един от големите таланти излизали от школата на Левски в последните години, но поради една или друга причина не успя да се наложи и да получи достатъчно шансове за изява.

гонг.бг
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 яну 2012 15:06

За какво са им на Ботев тия бездарници? Имат нужда от нов шофьор на рейса и домакин на стадиона ли? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 яну 2012 15:15

Тодор Христов би могъл да намери място в "Ботев", обаче алкохолизирания мургавелко от Лом няма място в отбора ни!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Пловдивчанинът » 20 яну 2012 15:17

Тодор Христов е готов за титуляр въпросът е този трансфер наистина да стане, Огнянов е доста посредствен футболист не само заради алкохолните му преживявания. Като цяло освен гола срещу Челси и един срещу Литекс, когато беше под наем в Беласица с нищо друго не може да се запомни пък и в последните мачове нищо не е направил съществено.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 яну 2012 15:20

Огнянов и Бонев от Черноморец вече са подписали.Чакаме Христов и един добър ляв бек ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 яну 2012 15:22

Против съм Тодор Христов да бъде продаван.Той има много повече потенциал от Старокин,Милиев,Иванов взети заедно.Който не го е гледал повече от 200 минути моля да не коментира.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 20 яну 2012 15:28

май е факт трансфера на рома. Аз виждам в него политически ход. :) Бойко е наложил взимането на ром, за да се размият събитията в Катуница, които започнаха именно от нашия стадион. Така с цел по-лесна интеграция, в ролята на троянски кон, идва футболист със съмнителни качества, за да разбие националното ни Българско самосъзнание!

Върни се в “Архив”