Joro_Barca написа:Някой има ли представа колко ще е билета за мача , аз мисля че под 5 няма да е както винаги там слагат високи цениедин път и 8 го бяха направили за левскарите
И 80 да го направят няма да е лошо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Joro_Barca написа:Някой има ли представа колко ще е билета за мача , аз мисля че под 5 няма да е както винаги там слагат високи цениедин път и 8 го бяха направили за левскарите
ShooterMan написа:Черно Море без дузпа срещу Левски вече 26 години!За последно дузпа сме били през 1985.Левски срещу Черно Море - 11 дузпи за 10 мача,в два мача - по 2 накуп!Пак ли излизате с 14 калпака а
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
ShooterMan написа:Черно Море без дузпа срещу Левски вече 26 години!За последно дузпа сме били през 1985.Левски срещу Черно Море - 11 дузпи за 10 мача,в два мача - по 2 накуп!Пак ли излизате с 14 калпака а
blue avalanche написа:Ми то за катеначо дузпи не дават!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта