Гавра с комунистическата история

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

manoll
Контакти:

Re: Гавра с комунистическата история

Мнениеот manoll » 18 юни 2011 19:46

В Пловдив съм бил повече от 20 пъти и нито веднъж пред паметника на Альоша.във Варна също съм бил, но не ми се е натрапвал.. сигурно, защото Почивка не ми е дестинация.
Оскверняване е всеки акт на посегателство върху гроб или паметник.Няма значение чий е гробът и чий паметникът.Нищо не ми отговори за искането ни в Македония да не се оскверняват гробовете на български войници... още от първата световна.Правилно ли е, след като сме били окупатори от тяхна гледна точка?!

Ако си бил 20 пъти в Пловдив и не видял Альоша, мога да ти препоръчам очен лекар

За гробовете - в Македония или другаде - навсякъде гробовете се почитат - точно както трябва да отнасяме към плочата на летците. Съветският паметник не е гроб - завоевателят размахва ухилено шмайзера над поредния поробен народ, и ако искаш да почетеш "героичната" му победа, спечелена с нула изстрели и жертви - парцала, за инструкции и препарати на Позитано и отивай да търкаш

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 19:59

Хахаха Альоша даже не се забелязва! И 1000 пъти да отидеш няма да го видиш, той едвам се забелязва :)
В македония не се унищожават само гробове а и ПАМЕТНИЦИ на БЪЛГАРИ - на многознаещите паметника на Мара Бунева се унищожава неколкократно! А искам да ми кажете кой град, село или къща е окупирана от Червената Армия???? Окупация има само в главите на заслепени антируснаци и американопоклонници! А сега като има хамерикански бази в България аз се чувствам ОКУПИРАН!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 18 юни 2011 20:06

Ако го нямаше 3-и март, нямаше да има и 22 септември, а ако не бяха решенията на Берлинският конгрес, нямаше да има нужда и от 6-и септември и от 22 септември.Защо тези толкова загрижени за съдбата ни европейски сили не направиха нищо за освобождението ни (сега обаче са страшно загрижени за Ирак и Либия, където бъка от петрол, както и за Афганистан, където основен продукт е макът).Дори напротив, въоръжиха Турция с последните модели оръдия на Круп.
през 1885-а палачинката се обръща и Русия е против обединението, а Западът за, но това надали е било известно на тези, които са го извършили, защото те са били в Румелия, а не в Княжеството.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2011 20:08

Gonzi_407 написа:Хахаха Альоша даже не се забелязва! И 1000 пъти да отидеш няма да го видиш, той едвам се забелязва :)
В македония не се унищожават само гробове а и ПАМЕТНИЦИ на БЪЛГАРИ - на многознаещите паметника на Мара Бунева се унищожава неколкократно! А искам да ми кажете кой град, село или къща е окупирана от Червената Армия???? Окупация има само в главите на заслепени антируснаци и американопоклонници! А сега като има хамерикански бази в България аз се чувствам ОКУПИРАН!

Те са окупирали цялата страна, ти говориш за къщи и селца Изображение Да си чувал за Народен съд, за Белене, те от Космоса ли идват ? И точно любмата ви СССР работи за откъсването на Македония от България и създаването на урода Съюзна република Югославия ;)
Колко много комунистически подлоги в тоя форум, жалко е, наистина ...
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 юни 2011 20:10

megan fox написа:[offtopic]
MCMXIII написа:Повтарям се но си мисля, че най- добрият вариант е построяване на Музей на комунизма, местим там този и други подобни паметници и готово.

Въпрос: А къде да бъде построен този музей?!

Просто ми е любопитно къде смяташ за правилно да има подобен музей.[/offtopic]

[offtopic]Хрумна ми в Димитровград. Нали самият град е построен от бригадири ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 18 юни 2011 20:12

http://www.kp.ru/daily/24379/559996/

Интересно, това се прави в страна, която е най-засегната от тези, чиито гробове уважава!

Ако някой, прекалено вторачен в английския, не разбира за какво пише в сайта, ще му помогна!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2011 20:12

Дърво без корен написа:Ако го нямаше 3-и март, нямаше да има и 22 септември, а ако не бяха решенията на Берлинският конгрес, нямаше да има нужда и от 6-и септември и от 22 септември.Защо тези толкова загрижени за съдбата ни европейски сили не направиха нищо за освобождението ни (сега обаче са страшно загрижени за Ирак и Либия, където бъка от петрол, както и за Афганистан, където основен продукт е макът).Дори напротив, въоръжиха Турция с последните модели оръдия на Круп.
през 1885-а палачинката се обръща и Русия е против обединението, а Западът за, но това надали е било известно на тези, които са го извършили, защото те са били в Румелия, а не в Княжеството.

Дърво без мозък, колко пъти трябва да ти се напише, че руските царски офицери се сражават срещу Червената армия и биват избивани от същата, на която ти се кланяш ?
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 20:13

Viktor4o_Rs написа:
Gonzi_407 написа:Хахаха Альоша даже не се забелязва! И 1000 пъти да отидеш няма да го видиш, той едвам се забелязва :)

Те са окупирали цялата страна, ти говориш за къщи и селца Изображение Да си чувал за Народен съд, за Белене, те от Космоса ли идват ? И точно любмата ви СССР работи за откъсването на Македония от България и създаването на урода Съюзна република Югославия ;)

СССР не ми е любим нито русия, но презирам хамерикански подлоги! Ако не знаеш в белена са полежали и доста терористи, убийци и всякакви други! Ама не те разбрах ти кой строй защитаваш или просто си пишеш? Демокрацията ИЗПАРИ над 2 мил от България! Сталин и Хитлер ряпа да ядът!
А за откъсването на македония е добре да прочетеш малко и от американските политици ;) тогава ще запееш друга песен!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 юни 2011 20:16

Дърво без корен написа:http://www.kp.ru/daily/24379/559996/

Интересно, това се прави в страна, която е най-засегната от тези, чиито гробове уважава!

Ако някой, прекалено вторачен в английския, не разбира за какво пише в сайта, ще му помогна!

Интересно, а тук в България не е имало никакви битки и този паметник е от чисто пропагандна гледна точка ;) Умрелите са от препиване или разстреляни поради мародерство, а не са загинали в битка, за разлика от германците при Курската дъга :roll: Много плосък опит за манипулация ...
Изображение

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 18 юни 2011 20:18

Viktor4o_Rs написа:

Аве пич, ти знаеш ли кога е създадена Югославия?Егати и тъпотиите, които чета от човек, който е чел история?Да си чувал нещо за Първата световна, за нейният край.. за присъединяването към Сърбия на австроунгарските дотогава Словения, Хърватска и Босна и Херцеговина?Югославският крал, който е подписал споразумението с хитлерова Гермения на коя държава е бил крал-на Сърбия ли само?....Чел бил история!!!

Върни се в “Архив”