Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Ще се радвам, ако се разминем с Тромсьо, а иначе бих откроил още Омония, Легия и Макаби ТА като доста сериозни съперници.
george_speed75 написа:THE G.A.M.E написа:Абе тоя кръг не би трябвало да е проблем ...
Не би трябвало ,ама...който и да ни се падне от тея ще е много тегаво ОМОНИЯ (Кипър),ЛЕГИЯ (Полша),РИЙД (Австрия),ХАЙДУК СПЛИТ(Хърватия).Особено Хайдук, щото Балъков ,колкото пъти ни фанеше с Черноморец толкова пъти ни биеше.Иначе който друг ни се падне ,според мен няма да е проблем.
Ние сме ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ...Никакво място за притеснение и страх,който го е страх от мечки да не ходи в гората-сметките да ги оставим на един друг отбор...Искам възможно най-тежкия жребий за да може отбора ми да разгърне потенциала си и да навлезе по - бързо в игрови ритъм,за да мачка и гази в България и Европа
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
абе хубаво е в първите два мача които ще изиграем съперника ни да по-слабичък,за да може да се обиграят в официална обстановка,след това ако всичко мине нареди точно да чакаме и малко по силен противник в 4-кръг.Аз искам Баждека да ни донесе късмет при жребия и а влезем в групите пък противниците ни които и да са.
LEVSKI_FOREVER
-
THE G.A.M.E
За мен съперниците с които играхме миналата годна си бяха еталон за жребий !
Започнахме с лепшерите от Дъндолк, идеален съперник за набиране на самочувствие !
След това играхме с коварните, но доста под нашата класа "Калмари" ...
И в битката за влизането в групите получихме бивш шампион, който е най големият гранд на страната си, отбор с много добри футболисти като единици, но в моментна кризова - спортна форма => АИК.
Перфектно бяха наредени нещата ...
Сега се надявам на нещо подобно !
Започнахме с лепшерите от Дъндолк, идеален съперник за набиране на самочувствие !
След това играхме с коварните, но доста под нашата класа "Калмари" ...
И в битката за влизането в групите получихме бивш шампион, който е най големият гранд на страната си, отбор с много добри футболисти като единици, но в моментна кризова - спортна форма => АИК.
Перфектно бяха наредени нещата ...
Сега се надявам на нещо подобно !
- george_speed75
- Контакти:
Утре жребия по Ринг ли ще го дават? В програмата им не пише нищо.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Утре жребия по Ринг ли ще го дават? В програмата им не пише нищо.
Те напоследък много скапана телевизия станаха, ако и това не дават вече никой няма да ги погледне, така че според мен ще го предават.
Само Левски!
-
THE G.A.M.E
Жребий на такъв ранен етап едвали ще го предават ...
Така, че надеждата и очакванията са отново към Гонг !
Така, че надеждата и очакванията са отново към Гонг !
- BLUE CHAMPIONS
Жребият за 1 и 2 предварителни кръгове на ШЛ и ЛЕ аз гледах от ТУК , и ако съдя по коментара от Дарик, смятам,че и те са го гледали от там, защото звук и картина си съвпадаха на 100% 
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
ГОМЕЛ (Беларус)
СЕНИЦА (Словакия)
СТРЬОМГОДСЕТ (Норвегия)
СЛИГО РОУВЪРС (Ейре)
Пожелавам си някои от тези отбори да се падне утре.
СЕНИЦА (Словакия)
СТРЬОМГОДСЕТ (Норвегия)
СЛИГО РОУВЪРС (Ейре)
Пожелавам си някои от тези отбори да се падне утре.
Жребий за ЕКТ
Имате ли представа от колко часа утре е жребия за ШЛ и ЛЕ и ще го предава ли някоя телевизия ?