Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)
леле тука колко болни мозъци има дето живеят да си избиват комплексите в тоя форум , пресвета дева от гвадалупе спаси ни !
[center]
[/center]

-
stannn написа:BOKA_PALRMO написа:Тате, татееее, утре ставам на 25 години, а защо никога не съм виждал Цска да играе мач на пролет в Европа?-нали били "евробойци"?....ами татее, що никога не съм виждал Цска да стане шампион в две поредни години
и една гатанка:
2006 г.- калъфка; 2007-калъфка; 2008-безлицензие(демек пак калъфка); 2009-калъфка; 2010-калъфка; 2011-не лоши шансове за....КАЛЪФКА- ЩО Е ТО?
За 2008 ти се иска да е калъфка нали. След тия 16 точки мноооооого ти се иска да е калъфка ама е титла номер 31. Такава каквато вие едва ли ще видите скоро.
Чичкооо, вярно ли е че най-добрите играчи на Цска в историята, били някакви дядовци- Милко и Добри-подари ли ни били 26 титли?...Ехх защо не може тези дядовци да се върнат сега, че ми писна от това БЕЗТИТЛИЕ...Левскарите през сезон празнуват титли на Герена, а ние лапаме мухите

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
BOKA_PALRMO написа:stannn написа:BOKA_PALRMO написа:Тате, татееее, утре ставам на 25 години, а защо никога не съм виждал Цска да играе мач на пролет в Европа?-нали били "евробойци"?....ами татее, що никога не съм виждал Цска да стане шампион в две поредни години
и една гатанка:
2006 г.- калъфка; 2007-калъфка; 2008-безлицензие(демек пак калъфка); 2009-калъфка; 2010-калъфка; 2011-не лоши шансове за....КАЛЪФКА- ЩО Е ТО?
За 2008 ти се иска да е калъфка нали. След тия 16 точки мноооооого ти се иска да е калъфка ама е титла номер 31. Такава каквато вие едва ли ще видите скоро.
Чичкооо, вярно ли е че най-добрите играчи на Цска в историята, били някакви дядовци- Милко и Добри-подари ли ни били 26 титли?...Ехх защо не може тези дядовци да се върнат сега, че ми писна от това БЕЗТИТЛИЕ...Левскарите през сезон празнуват титли на Герена, а ние лапаме мухите
моля те или си пии хапчетата или смени дилъра....
[center]
[/center]

-
Другари, а що стана с ремонто на стадионо?
поникна ли райграсо?....дека ке рита Спаско?.... Другари, язе отивам да хвърля кюмюр у генераторо, оти ми стана студено 

Годините минават бавно,
- blue avalanche
- Контакти:
POPCORN написа:значи на фифи перото, на левскар_90 и на тоя блуе-авланче ли какъв е какво им обръщате внимание бе?На тях не трябва да се отговаря!Те вчера бяха повече то смешни с миньор той тука има повече мнениея от мача им с миньор!Тръгнал да се габарка с ЦСКА!Палаячовци!Цяла седмица говориха как няма да се играе мача , сега ги няма никакви да се извиният.Типично за сините фенчета!А тия тримата има сигурно още 2-3ма които не съм изброил въобще не им обръщайте внимание!Те са комплексари и дразните!
"Те вчера бяха повече то смешни с миньор..."
А вие,с Литекс,сериозни ли бяхте?
"Цяла седмица говориха как няма да се играе мача..."
Че той игра ли се?
Значи в здравия,супер надъхания спектакъл,който ни представихте вчера-всичко на всичко-едно голово положение.А ние,"палячовците",срещу същия този Литекс,на същия този стадион-поне 4-5 голови положения.Кой сега е "палячо"?
- mistreated
- Контакти:
blue avalanche написа:POPCORN написа:значи на фифи перото, на левскар_90 и на тоя блуе-авланче ли какъв е какво им обръщате внимание бе?На тях не трябва да се отговаря!Те вчера бяха повече то смешни с миньор той тука има повече мнениея от мача им с миньор!Тръгнал да се габарка с ЦСКА!Палаячовци!Цяла седмица говориха как няма да се играе мача , сега ги няма никакви да се извиният.Типично за сините фенчета!А тия тримата има сигурно още 2-3ма които не съм изброил въобще не им обръщайте внимание!Те са комплексари и дразните!
"Те вчера бяха повече то смешни с миньор..."
А вие,с Литекс,сериозни ли бяхте?
"Цяла седмица говориха как няма да се играе мача..."
Че той игра ли се?
Значи в здравия,супер надъхания спектакъл,който ни представихте вчера-всичко на всичко-едно голово положение.А ние,"палячовците",срещу същия този Литекс,на същия този стадион-поне 4-5 голови положения.Кой сега е "палячо"?
Леле леле, Боже слез си събери вересиите....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Скучно дерби!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
блу аваланш, мачът според мен се игра, просто и двата отбора толкова си могат.Мача на ЦСКА във Варна беше същия-никакви голови положения.Просто Цска залага на здрава защита, битка, ръгане, бутане и т.н., но в градивен план-нищо и половина.Литекс пък от мач на мач играе по-слабо.Не знам Любо Пенев какво прави, но ми прави впечатление че винаги отборите които води, пукат гуми на финалната права 

Годините минават бавно,
Коментара ми за мача е : Делев е един въздух под налягане,пияница,който може само да вкара на Сливен от засада ..
Това е чувството,което в нас гори ..

Yanev написа:Коментара ми за мача е : Делев е един въздух под налягане,пияница,който може само да вкара на Сливен от засада ..
Абе кви са тия глупости!? Държиш се като 14 годишен левскар...
YA GUNNERS YA