Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GNRforever

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)

Мнениеот GNRforever » 04 апр 2011 15:57

победа за Левски време им е да бият
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 апр 2011 16:01

wilge написа:Евалла B__A__N__DA__TA! Не можеш да мислиш но продължаваш да вярваш в победата! И на мене ми се иска да бием, но имайки предвид състоянието на отбора, ...май само ми се иска.
П.П. То и на дуета ИванOFF /ПетрOFF им се иска, но когато отрежеш клона не значи , че ще литнеш нагоре. Обикновено е обратното. Но аз от сърце им желая да литнат. При все, че въобще не съм им фен.

Дали мога или не мога да мисля теб не те касае, нито пряко, нито косвено.И никъде не съм споменал, че 'ВЯРВАМ' в победата на Левски над Ловеч.Споделям мнение, а ти ако имаш нещо лично да ми кажеш, пиши на лично съобщение.По-скоро ти не вярваш в отбора си, отколко аз вярвам в него
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 04 апр 2011 16:13

BLUE CHAMPIONS написа:Да де ти беше заявил, че ше паднем и от Локо сф , не беше и оптимист и срещу Черноморец... бих ти препоръчал да се насочиш да гледаш бейзбол...или защо пък не тенис...

Да, а също и че ще разбием цска. Ама човек като прекалено си повярва пада от висока....като наще футболисти. Е затова съм си снижил очакванията и не се надъхвам прекалено. А тебе кое те кара да си толкова убеден в победата? Силната ни игра ли? Или може би играта ти харесва? Е ако е така ти можеш да се ориентираш към друг спорт, щото това не е футбол...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 04 апр 2011 16:22

Кой ще спре Дока и Том?И двамата играят най-добрия футбол в живота си. Минев ли? :) :) :) Падате с два гола с този отбор срещу този съперник.Минимум.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 апр 2011 16:23

аз не мисял, че Литекс са много силни.. балансирани да.. но не много силни..за БГ все пак са най- силните
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 04 апр 2011 16:25

Като гледамя яко се обсъжда някаква теория на вероятностите, та според нея и ШЛ можем да спечелим, ама за това ще трябва да заигрем футбол. Тъй като в момента не практикуваме този вид спорт не знам на какви вероятности се надявате срещу Литекс.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 апр 2011 16:26

SANSIRO7 написа:Като гледамя яко се обсъжда някаква теория на вероятностите, та според нея и ШЛ можем да спечелим, ама за това ще трябва да заигрем футбол. Тъй като в момента не практикуваме този вид спорт не знам на какви вероятности се надявате срещу Литекс.

:) Литекс са много силни нали? Невероятният колос Пирин ги правеше криви на моменти. Какви балъци сме ние, щом се надяваме и с Левски да е така...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 16:27

luxorus написа:Кой ще спре Дока и Том?И двамата играят най-добрия футбол в живота си. Минев ли? :) :) :) Падате с два гола с този отбор срещу този съперник.Минимум.

Що ми се струва,че в ЕКТ Минев спря и по-силни играчи от Дока и Том?Том,пък,кога е правил добри мачове срещу нас?Или щото ви вкараха 4 гола,значи са страшни?Нали играхме за шампионата с тях?Е,и?Добре,че изгониха Дарко,та...И Дока "Страшни" игра тогава,и Том "Великолепни" и пак не ни "утрепаха".

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 апр 2011 16:29

vvessel написа:
eelche написа:Не ми харесва,че в така нареченото "медийно пространство" тръгнаха слухове,че ще има ми-ми между нашите и аграрите на принципа титла за купа(което,ако бием там,означава сума ти глупости по наш адрес).Иначе реално погледнато,в момента сме в много тежка игрова криза и единственото,което може да измъкнем е Х в редовното време и евентуално в продълженията и дузпи.Така де, ние с Видима се мъчим(друг е въпросът,доколко има смисъл от подобни мачове),пък какво остава за шампиона.Не знам,надявам се на наша победа,но постигната по категоричен начин,без съмнения за лош феърплей от сорта на лош съдия,нередовен гол,дузпа и т.н. макар да ми се вижда невъзможно,точно в България и точно срещу Левски ;)

Няма как да стане титла за купа, защото за купата освен този има още 2 мача, за които няма гаранция, че ще вземем, а за титлата Литекс водят с 8 точки, което си е много, 10 кръга преди края. Хубавото е ,че ще е чужд съдия и ще се види реалното съотношение на силите, лошото е, че формата на Левски не е никак добра. Но и да паднем,и да бием има положителни неща. Ако бием е ясно - победа над измекярите, ако паднем - Ясен си заминава. И двата варианта са добри. Само се чудя кой от двата е по-добър.

Да предположим, че ще паднем, от къде е сигурно, че Ясен ще си отиде?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 апр 2011 16:39

blue avalanche написа:По теорията на вероятностите,не можем да падаме вечно от Литекс.Един ден и ние ще бием.Защо да не е сега?

Точно така!
Може би е дошъл момента, за да ги бием!
8-)

П.п
Ако мача завърши Х. в редовното време ще има продължения и съответно дузпи нали?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”