POPCORN написа:Аз обаче не съм доволен,че заради тоя Цонко ,ЦСКА трявба да плаща неустойки!
Първо ЦСКА не мисля, че в последно време(1 1.5 години) плаща нещо на някой, така че няма от какво да се притесняваш
До колкото разбирам не го "боли", че ще свири мач на ЦСКА, а че съдия, за които той протестира му е назначен важен мач - галсува се доверие на някой, срещу който той е водил битка да бъде наказан, а други наказани съдии поради изпищяването на по СИЛНИ клубове нямат втори шанс.. та и той иска този да не получава втори шанс докато не го докаже другаде.... защото не е въпроса дали ще сбърка в мача с ЦСКА проблема е, че неговата жалба се пренебрагва, а тази на Левски, Локомотив, ЦСКА , Литекс .. НЕ! (примерно) ..това е като да кажеш..: искам да се оплача от Пешо двамата сме граждани ама той ми разби мазето.. те ти казват ОК ще го глобим.. ама Пешо не плаща и Пешо пак разбива мазета.. и ти казваш така ли...айде тогава аз ще съдя вас..на вас да ви е гадно... ..само че тук не се съдят, а те му правят мръсно стил : "Кой си ти че ще мрънкаш?" , а "Той казва никой ама първо ще го раздухам да Ви питат що мач е прекратен и вас ще вътря с глоба!"
А това че другите ще платят.. силно ме съмнява Гришата, Батков, Гигов, Венци и титаните да оставят някой да им вземе паричките заради Цонко... по скоро няма да стане и БФС ще си мрънка на Калиакра!