Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот NIKSANA » 19 мар 2011 13:51

POPCORN написа:Аз обаче не съм доволен,че заради тоя Цонко ,ЦСКА трявба да плаща неустойки!

Първо ЦСКА не мисля, че в последно време(1 1.5 години) плаща нещо на някой, така че няма от какво да се притесняваш :)
До колкото разбирам не го "боли", че ще свири мач на ЦСКА, а че съдия, за които той протестира му е назначен важен мач - галсува се доверие на някой, срещу който той е водил битка да бъде наказан, а други наказани съдии поради изпищяването на по СИЛНИ клубове нямат втори шанс.. та и той иска този да не получава втори шанс докато не го докаже другаде.... защото не е въпроса дали ще сбърка в мача с ЦСКА проблема е, че неговата жалба се пренебрагва, а тази на Левски, Локомотив, ЦСКА , Литекс .. НЕ! (примерно) ..това е като да кажеш..: искам да се оплача от Пешо двамата сме граждани ама той ми разби мазето.. те ти казват ОК ще го глобим.. ама Пешо не плаща и Пешо пак разбива мазета.. и ти казваш така ли...айде тогава аз ще съдя вас..на вас да ви е гадно... ..само че тук не се съдят, а те му правят мръсно стил : "Кой си ти че ще мрънкаш?" , а "Той казва никой ама първо ще го раздухам да Ви питат що мач е прекратен и вас ще вътря с глоба!"
А това че другите ще платят.. силно ме съмнява Гришата, Батков, Гигов, Венци и титаните да оставят някой да им вземе паричките заради Цонко... по скоро няма да стане и БФС ще си мрънка на Калиакра!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2011 13:52

Така решил Цонко, така направил !

Няма какво да си кривите душите другите ...
Всичко направено преди, по време или след мач на Левски има чутовен отзвук !
Никой друг български Клуб не генерира толкова голям интерес ! ... ;)

Ето за това сега го прави Цонко ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 мар 2011 13:53

С тия служебни победи всяка година на левскарите много им завиждам :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 мар 2011 13:53

Човекът си работи в името на отбора и може да решава какво да прави и как да го ръководи!!!

Не разбирам реакцията му, не знам дали е прав, но има правото да изрази позицията си (БФС имат право да го накжат)!

пп ако БФС, които допуснаха скандално да се намалят параметри в техен ущърб на подписан договор с телевизия, заради протест на която беше ПРОМЕНЕ ЗАКОН в ущърб на българските граждани, сега допуснат да има наказания за тях, просто да си уволня вс юристи, а после и те да си ходят :)

още пп не подкрепям Цонко, ама нали всички искате промяна и бойкоти и като се окаже, че някой има топките да се бори, му скачате и обяснявате в какви конспирации участвал - да Ви припомням ли за казана и дяволите :roll:
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 19 мар 2011 13:56

THE G.A.M.E написа:Така решил Цонко, така направил !

Няма какво да си кривите душите другите ...
Всичко направено преди, по време или след мач на Левски има чутовен отзвук !
Никой друг български Клуб не генерира толкова голям интерес ! ... ;)

Ето за това сега го прави Цонко ...

ама то погледнато ние и без това не ни бива как играем това колкото може да ни помогне толкова може да ни навреди...
1) лесни 3т и минава наказанието на Гара <- за шампионат е ок
2) Левски и без това не играе добре вместо игрова практика получава 3 седмици почивка и 1 контрола.. за какво..съвсем да забравят какво е да се борят за задължителна победа? <- от тая гледна точка смятам, че е лошо за отбора.. в игрови план(по- важният за мен)

Та един човек реално никаде не фигуриращ в списъците на клуба се противопостави на БФС от които пищят всички... той разчита на някаква подкрепа като видят другите, че не е толкова страшно и най- вече на феновете...на които няма от какво да им пука ...а вие го съсипахте!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
kris118
Контакти:

Мнениеот kris118 » 19 мар 2011 13:56

Цонко Цонев е прав не Може БФС да Продължава с Тези Ненаказани Съдий на които Малките клубове Плащат Съдийски Такси да ги Ощетяват Футбола няма да ни се оправи по този начин Идва Шаппионска и Лига Европа и се вижда КОЛКО СТУВАМЕ. ЛИТЕКС Ще е Шампион Тази Година ЛИТЕКС МОТОРС Откриват Завод за Автомобили и трябва Реклама

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:58

delqnski47 написа:С тия служебни победи всяка година на левскарите много им завиждам :lol:

става им навик..мани другото ми как не стана с някой друг отобр бе ебаси..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 19 мар 2011 13:58

Alex написа:Човекът си работи в името на отбора и може да решава какво да прави и как да го ръководи!!!

Не разбирам реакцията му, не знам дали е прав, но има правото да изрази позицията си (БФС имат право да го накжат)!

пп ако БФС, които допуснаха скандално да се намалят параметри в техен ущърб на подписан договор с телевизия, заради протест на която беше ПРОМЕНЕ ЗАКОН в ущърб на българските граждани, сега допуснат да има наказания за тях, просто да си уволня вс юристи, а после и те да си ходят :)

още пп не подкрепям Цонко, ама нали всички искате промяна и бойкоти и като се окаже, че някой има топките да се бори, му скачате и обяснявате в какви конспирации участвал - да Ви припомням ли за казана и дяволите :roll:

Наистина ли някой си мисли, че това се прави от жажда за справедливост.Не бъдете наивни,всичко е за определен интерес...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:00

NIKSANA написа:
POPCORN написа:Аз обаче не съм доволен,че заради тоя Цонко ,ЦСКА трявба да плаща неустойки!

Първо ЦСКА не мисля, че в последно време(1 1.5 години) плаща нещо на някой, така че няма от какво да се притесняваш :)
До колкото разбирам не го "боли", че ще свири мач на ЦСКА, а че съдия, за които той протестира му е назначен важен мач - галсува се доверие на някой, срещу който той е водил битка да бъде наказан, а други наказани съдии поради изпищяването на по СИЛНИ клубове нямат втори шанс.. та и той иска този да не получава втори шанс докато не го докаже другаде.... защото не е въпроса дали ще сбърка в мача с ЦСКА проблема е, че неговата жалба се пренебрагва, а тази на Левски, Локомотив, ЦСКА , Литекс .. НЕ! (примерно) ..това е като да кажеш..: искам да се оплача от Пешо двамата сме граждани ама той ми разби мазето.. те ти казват ОК ще го глобим.. ама Пешо не плаща и Пешо пак разбива мазета.. и ти казваш така ли...айде тогава аз ще съдя вас..на вас да ви е гадно... ..само че тук не се съдят, а те му правят мръсно стил : "Кой си ти че ще мрънкаш?" , а "Той казва никой ама първо ще го раздухам да Ви питат що мач е прекратен и вас ще вътря с глоба!"
А това че другите ще платят.. силно ме съмнява Гришата, Батков, Гигов, Венци и титаните да оставят някой да им вземе паричките заради Цонко... по скоро няма да стане и БФС ще си мрънка на Калиакра!

И кво като се оплаче днеска?Ще качат Цонко на пиедестал и всеки път като каже нещо ,че го взимат насериозно ли?Много сте найвини!Те маса хора протестираха за цените на бензина и дизела и няма да има промяна..един Цонко протестира и си мислите,че ще оправи българскяит футбол!Мани друго ми протеста му се изиявавя в един кръг :lol: :lol: голям протес
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 мар 2011 14:01

Писах в друга тема, пиша го и тука! За мен това е поредното безумие на поредното недоразумение в родния футбол, а именно Цонко! Може да протестира, но си има начини! Ако всеки реши да прави така до къде ще я докараме? За мен това си е чиста проба рекет! И то в най-долната му, мутрагенска проява! Цонко е решил да се прави на "мъж", казал му е на този съдия: "Ти мен знаеш ли ме кой съм? Ти повече мач няма да свириш, аз ти го казвам!" и сега на тази основа генерира простотия! Ако това се размине, може да стане прецедент и след това, след някоя съдийска грешка, всеки президент ще може да нарежда кой съдия да свири и кой не! Цонко е държавен служител, но е човек като мен и като вас! Няма право да дирижира съдбите на хората! Не знам как финансово ще се оправят с БФС, но знам със сигурност, че никой няма да плати пътните, разходите на сините фенове, които вървят след отбора си! Отделно, че ги лишава от възможноста да се радват на отбора си и да го подкрепят! Не искам да повдигам въпроса, как 12 хиляден град като Каварна издържа на общинска издръжка отбор в "А" група?! Цонко има на какво да отговаря също и вместо да прави простотии в и без това затъналия ни футбол, да се съсредоточи в работата си и болките на съгражданите! Ако и това не може, да си гледа рока! Казвам го като рок фен!

Върни се в “Архив”