Australian Open 2011-Официална тема!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Australian Open 2011-Официална тема!
Не смятам , че е чак толкова лесен жребия на Надал.. Имаше един мотивиран Томич срещу себе си заедно с цялата публика.Следващия кръг играе срещу Чилич , а той дори и изтощен ще затрудни Надал и след това евентуален мач срещу Ферер , който традиционно е силен на твърди кортове. Надал на турнир от ГШ трудно би отпаднал преди полуфинал..
- boston celtics
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fA8fMUdmvkA&feature=topvideos[/youtube]Какво по дяволите...

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- JackPackage
- Контакти:
boston celtics написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fA8fMUdmvkA&feature=topvideos[/youtube]Какво по дяволите...![]()
Гравитацията в тази точка се е престарала малко

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- boston celtics
- Контакти:
Хаха,съдията трябваше да се опита да скочи на това мястоJackPackage написа:boston celtics написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fA8fMUdmvkA&feature=topvideos[/youtube]Какво по дяволите...![]()
Гравитацията в тази точка се е престарала малко![]()
![]()

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
-
- Контакти:
Рафа срещна трудности в мача си, но важното е, че продължава напред!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Ето и според мен изненадите, които се получиха:
При мъжете:
Отпадането на Южни и на Изнър!
При жените:
Загубите на Стосър и Надя Петрова!

При мъжете:
При жените:

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Ето и според мен изненадите, които се получиха:
При мъжете:
При жените:
Да, и аз съм изненадан от отпадането на Стоусър... Очаквах да стигне поне до 1/4 финал пред собствена публика

Квитова игра срещу Стоусър,така както Вавринка срещу Монфис 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Нямам много поводи за радост през последните дни на турнира в Австралия.
Моите фаворитки при жените отпаднаха една след друга. И докато за Енен, която не беше в най доброто си състояние на този турнир беше донякъде очаквано, то Азаренка ме изненада неприятно със загубата си от китайката На Ли. Интересно е, че в началото на турнира бях споменала, че очаквам изненада именно от На Ли така, че донякъде съм и доволна.
Китайката е много интересна тенисистка, аз лично и следя развитието от миналата година. Определено мисля, че симпатиите ми ще се прехвърлят към нея.
Що се отнася до надпреварата при мъжете, тук също не съм особено доволна.
Остана ми само най добрия коз - Роже Федерер ! Един единствен от всичките ми фаворити, но какъв ?
В този кръг, Роже отново загуби сет, но това на този етап вече, е нещо напълно нормално. Надявам се, че въпреки че играе трудно до момента, Федерер ще се добере до най важният мач в турнира !
Пожелавам успех и на вашите фаворити ! На тези, които оцеляха до този момент разбира се.

Моите фаворитки при жените отпаднаха една след друга. И докато за Енен, която не беше в най доброто си състояние на този турнир беше донякъде очаквано, то Азаренка ме изненада неприятно със загубата си от китайката На Ли. Интересно е, че в началото на турнира бях споменала, че очаквам изненада именно от На Ли така, че донякъде съм и доволна.

Що се отнася до надпреварата при мъжете, тук също не съм особено доволна.

Пожелавам успех и на вашите фаворити ! На тези, които оцеляха до този момент разбира се.

Легнах си да спя в 6 и 30 с мача на Скиавоне и Кузнецова. Сега е 10 и 40 и мачът продължава
13-12 в петия сет.