Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 13 ное 2010 23:10

Ballancee написа:Еми резервите са на трета позиция във класирането . Лидер е Астън Вила докато Арсенал е втори. ''топчийте' ни водят само с три точки. Докато Вила са се откъснали сериозно напред , водят ни 7 точки. Последният мач на резервите беше доста тежък 0:4 от Уувърхемптън. Преди това пък бихме Уест Бромич със 5:4 и във този мач Борини вкара 5гола.Бихме и Ливърпул преди това. Следващият мач пък ще е чак на 24 със Уест Хям. На приливи и отливи са резервите но не сме и толкова далеч от лидера.

П:С Идеята със даването на точки за играчите за всеки мач ми се стори доста интересна , трябва да се помисли по-въпроса и да направим една и тук във нашият форум, само незнам кой ще смята точките за генералното класиране в краят на сезона! ;)

Аз съм съгласен да се направи и ще пускам всеки кръг,но нямам време и нерви да броя точки... Ако ти се занимава направи.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 13 ное 2010 23:12

Ами аз ще ги преброя на края но незнам как да я формулирам точно. Смисъл колко точки да се дават за играч на мача , на втория и на третият ? Както и разбирасе колко точки ще се дават за играч на месеца , вторият и третият ?!
Последна промяна от Ballancee на 06 яну 2011 12:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 ное 2010 23:16

Ballancee написа:Ами аз ще ги преброя на края но незнам как да я формулирам точно. Смисъл колко точки да се дават за играч на мача , на втория и на третият ? Както и разбирасе колко точки ще се дават за играч на месеца , вторият и третият ?!

Както решиш.На мен ми се струва най-разумна система 3,2,1,а за играч на месеца примерно 9,6,3.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 ное 2010 09:36

Челси и Ман Сити с интерес към халф на Порто

Изображение

Отборите на Челси и Манчестър Сити проявяват сериозен интерес към халфа на Порто Роландо.
Агентът на футболиста Пепино Тири потвърди информацията пред португалските медии.
„Той е един от най-добрите футболисти в местния шампионат и е много важен за Порто. Към него мога да потвърдя, че има интерес от Челси и Манчестър Сити”, сподели Тири.
Манчестър Юнайтед също се интересува от 25-годишния полузащитник на Порто, който е оценяван на 18 милиона паунда.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 14 ное 2010 10:51

Отстраняването на Уилкинс е предупреждение за Анчелоти

Изображение

Отстраняването на Рей Уилкинс от поста асистент в Челси е предупреждение за мениджъра на лондончани Карло Анчелоти.
Уилкинс е отстранен със закъснение от Абрамович заради слабото представяне на Челси в Шампионската лига и твърде ранното отпадане от Интер.
Абрамович е бил бесен от отпадането на Челси, но е забавил рокадите, тъй като е искал сезонът да приключи, за да няма сътресения.
Източници близки до клуба твърдят, че отстраняването на Рей Уилкинс е сериозно предупреждение за мениджъра Карло Анчелоти, който може да не остане на поста си след края на настоящия сезон, ако не успее да класира отбора поне на финал в Шампионската лига.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 ное 2010 12:28

Отпадането миналият сезон от Шамионската лига на толкова ранен етап , беше много разочароващо но все пак направихме дубъл ,което също не е малък атестат за добре свършена работа от Анчелоти и Уилкинс. Смятам че изгонването му е грешка понеже трябваше да им се даде шанс и на двамата и ,ако и този сезон не класират отбора поне на финала за ШЛ както се съобщава в статията , тогава евентуално да се търсят някакви размествания макар ,че аз не съм привърженик на честото сменяне на треньора. И ,ако във действителност Анчелоти бъде уволнен бих искал Гуус Хидинк да се върне в ,Западен Лондон'.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 ное 2010 12:35

Да, и аз се питам, защо разкараха Уилкинс ?
И то, по никое време ....
Едвали той точно е виновен, за неособенно качественото представяне на Челси в последно време.
Това: ""Със закъснение, поради слабото представяне в Ш. л. през миналия сезон"" ...... просто не звучи сериозно !
Има някви търкания по върховете на управлението, но няма да се разбере скоро ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 ное 2010 17:52

Изображение

Дрогба: Искам да приключа с футбола в Челси

Дидие Дрогба разкри, че иска да приключи футболната си кариера в настоящия си тим Челси. Договорът на нападателя с английския шампион изтича в края на следващия сезон, но Дрогба заяви, че ще се опита да го поднови. 32-годишният футболист, който през миналия сезон стана голмайстор на Висшата лига, допълни, че обича живота в Лондон и не би желал да се мести със своето семейство. „Бих искал да остана в Челси – това се опитвам да направя. Много е добре за мен. За първи път в моята кариера оставам толкова дълго в един клуб.Всичко ме предразполага да остана и да приключа кариерата си тук”, коментира Дрогба. „Семейството ми е устроено туk, децата харесват училищата си и ще бъде много трудно да сменим мястото. Всички сме щастливи тук”, каза още Дрогба.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 ное 2010 23:21

Джон Тери пропуска мача с Франция
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти обяви, че Джон Тери ще пропусне контролната среща на Англия с Франция в сряда заради контузия на гърба. Тери не игра при загубата на Челси с 0:3 от Съндърланд във Висшата лига днес. "Тери няма да е в състояние да играе за националния отбор", заяви Анчелоти. Италианският мениджър се надява Тери да бъде възстановен за следващия мач на Челси с Бирмингам следващата събота.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 ное 2010 23:35

Анчелоти: Нормален резултат

Играхме много зле, призна Татко Карло
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти призна, че неговият тим е бил надигран от Съндръланд. „Сините" паднаха с 0:3 у дома. Карлето оправда поражението с многото липсващи титуляри. В този двубой той не можеше да разичта на Алекс, Тери, Есиен и Лампард.„Изненадан съм от резултата, но той е нормален, с оглед на лошата ни игра. Съндърланд направи фантастичен мач и показа характер", заяви Анчелоти.„Никога не бяхме губили толкова тежко у дома. Във футбола обаче се случват подобни неща. Ние обаче можем да стъпим отново на краката си. Днес просто имахме лош ден"заключи философски мениджърът на Челси.
-----
Питам се докога всяка загуба ще бъде нормална та със Ливърпул беше нормална днес пак е нормална ... ама като се има в предвид ,че и във двата мача бяхме напълно надиграни и сломени не ме изненадва ! Анчелоти сякаш губи позиций , пред шефа , да видим до кога ще го търпи с това махленско поведение и подбор на играчи !

Върни се в “Архив”