Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venom

Re: Сектор Г (видео,снимки,песни и др.)

Мнениеот venom » 04 фев 2010 11:47

bigbonusprize написа:
venom написа:Ето тука мога да кажа без притеснение за нашата агитка, че по нищо не им отстъпваме. Дучето и компания прекрасно си вършат работата преди мачовете с Левски и тези от евро турнирите, на другите мачове няма достатъчно хора. И за да си остана верен на стила ще кажа: "За разлика от вас, които освен да хвърляте бомбички и да палите гуми друго не правите." Сега ми е много по-добре. :mrgreen:

Като ви оставят Титаните без пари за хореография, ще ви видя колко струвате тогава...

Да е жив и здрав Дучето, докато е той това няма как да стане. А и колко пари са нужни за хореография, 2, 3 хиляди лева? Дори членовете на фенклубовете могат без проблем да ги съберат.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 фев 2010 11:54

venom написа:Като ви оставят Титаните без пари за хореография, ще ви видя колко струвате тогава...

Да е жив и здрав Дучето, докато е той това няма как да стане. А и колко пари са нужни за хореография, 2, 3 хиляди лева? Дори членовете на фенклубовете могат без проблем да ги съберат.[/quote]

Ами 2, 3 хиляди малко ли ти се виждат :). А в последното дерби не ти ли хареса хореографията ни? Или в пред-последното?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

venom

Мнениеот venom » 04 фев 2010 12:19

bigbonusprize написа:
venom написа:
bigbonusprize написа:Като ви оставят Титаните без пари за хореография, ще ви видя колко струвате тогава...

Да е жив и здрав Дучето, докато е той това няма как да стане. А и колко пари са нужни за хореография, 2, 3 хиляди лева? Дори членовете на фенклубовете могат без проблем да ги съберат.

Ами 2, 3 хиляди малко ли ти се виждат :). А в последното дерби не ти ли хареса хореографията ни? Или в пред-последното?

Да, по-добре беше, обаче сините ви листчета бяха в различни нюанси. Едните бяха светло синьо другите доста по-тъмно синьо и от далече се виждаше малко грозно. И другото, време е вече да престанете с тези траспаранти от тензух написани с флумастер. :) Едната буква наляво, другата надясно, другото парче го правил друг и буквите са му по-дебели, гадно е и не се чете хубаво. 21ви век сме, има принтери, имаш големи листа А1, А2, А0, направете го поне като хората.

Потребителски аватар
suni

Фенове на Галатасарай: ЦСКА е #1

Мнениеот suni » 11 фев 2010 13:45

Фенове на турския гранд Галатасарай признали колегите си от ЦСКА за най-великите гостували в Истанбул, разказаха в Турция пред Sportal.bg. Екипът ни, който е в югоизточната ни съседка, се натъкна на запалянковци на втородивизионния Сакаряспор. Турците веднага попитаха за ЦСКА щом разбраха, че сме от България.

"Българи? Какво става с ЦСКА? Знаем, че този български тим има най-верните фенове у вас - споделиха турците и веднага поясниха. - Ние сме привърженици на отбора на Сакаряспор, който в момента е в турската Втора лига. Казват ни Татанга, като прякорът ни идва от онзи филм с Кевин Костнър "Танцуващият с вълци". Преди три години гостувахме на Галатасарай. Макар да паднахме с 0:4, ние не спряхме да подкрепяме тима си до последния съдийски сигнал. След мача се срещнахме с агитката на домакините и те ни казаха: Вие сте втората най-вярна публика, която ни е гостувала. Най-добрата от стотиците идвали е тази на ЦСКА София".

Припомняме, че българските армейци срещнаха Галатасарай през 2003 година в квалификациите за Шампионската лига като и двете срещи завършиха с по 3:0 за колоса от Истанбул. Toва не е първото признание за червените фенове от агитка на голям отбор - през есента тифозите на Рома в ***** Суд на "Олимпико" се изправиха на крака, за да поздравят запалянковците на ЦСКА.

[b Само ЦСКА!!!!][/b]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Фенове на Галатасарай: ЦСКА е #1

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 13:51

Това определено е признание за публиката на ЦСКА. ;)

Макар и да не съм съгласен, поне за мен всички български агитки са много-много далече от величието, ама както и да е. ;)

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 11 фев 2010 14:04

За публика сме си номер 1,поне в България!!! Малко на волейбола прекалихме,но сега ще си понесем последствията.Дано занапред ставаме все повече и повече.САМО ЦСКА.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 11 фев 2010 14:18

Ами смешното е кой го казва и че по-голям виц не бях чувал.Когато напълните националният стадион няколко мача подред в един сезон на евротурнирите,можете да ми пишете едно съобщение. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 фев 2010 14:21

lakito7 написа:Ами смешното е кой го казва и че по-голям виц не бях чувал.Когато напълните националният стадион няколко мача подред в един сезон на евротурнирите,можете да ми пишете едно съобщение. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е кво толкова..."само" от 20 години не са пЪлнили Васил Левски :lol: ...но това не променя факта,че са "най-великата" публика :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 14:31

niki87 написа:
lakito7 написа:Ами смешното е кой го казва и че по-голям виц не бях чувал.Когато напълните националният стадион няколко мача подред в един сезон на евротурнирите,можете да ми пишете едно съобщение. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е кво толкова..."само" от 20 години не са пЪлнили Васил Левски :lol: ...но това не променя факта,че са "най-великата" публика :lol:

Майко мила, това ли ви е най-голямата гордост,бе, че три пъти сте пълнили националният стадион в мачове от Шампионската лига ?
По-добре да не го бяхте казвали, по този начин само подкрепяте мнението ми - колко е жалък българския фен. :lol:

РАзбирам всеки мач да си си пълните стадиона, ОК, ама в случая е "Присмял се Хърбел на Щърбел". :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 14:33

kokic1986 написа:Галатасарай и ЦСКА , че те нали са побратими двете агитки ?

Какво, сега и ще се заяждаме ли ?
Ако това, което казваш е истина, няма да е лошо да дадеш линк, че да видим това "побратимяване" ?

Върни се в “Архив”