Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2023 14:53

Конте ще се изпокара с шейховете за около седмица. Плюс това те искат ШЛ, той там е нула.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 окт 2023 00:28

rhaegar написа:За мен най-големият им проблем е ниската конкуренция във Франция. 90% от мачовете им са на ходом, така не се гради манталитет, a те на няколко пъти отпаднаха именно заради това. Отделно че трудно се превключва от такива мачове-разходки към такива, в които нямаш право на грешка.

Което прави успехите на Марсилия доста впечатляващи. И те ставаха ходом шампиони но играха два финала в ШЛ, втория го взеха и имаха страхотен отбор

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2023 08:50

wolf написа:
rhaegar написа:За мен най-големият им проблем е ниската конкуренция във Франция. 90% от мачовете им са на ходом, така не се гради манталитет, a те на няколко пъти отпаднаха именно заради това. Отделно че трудно се превключва от такива мачове-разходки към такива, в които нямаш право на грешка.

Което прави успехите на Марсилия доста впечатляващи. И те ставаха ходом шампиони но играха два финала в ШЛ, втория го взеха и имаха страхотен отбор

Без да елиминира нито един отбор от топ първенство, само колоси като Динамо Тирана, Гленторан, Лех, Динамо Букурещ и Спартак Москва. Моите уважения към всички победители в турнира от миналия век, но в последните 20 години да вземеш ШЛ е в пъти по-трудно от тогава. Не казвам че са били слаб отбор, или че финалите им са незаслужени, но не мога да приема сравнение със сегашния формат.

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 окт 2023 21:29

rhaegar написа:
wolf написа:

Без да елиминира нито един отбор от топ първенство, само колоси като Динамо Тирана, Гленторан, Лех, Динамо Букурещ и Спартак Москва. Моите уважения към всички победители в турнира от миналия век, но в последните 20 години да вземеш ШЛ е в пъти по-трудно от тогава. Не казвам че са били слаб отбор, или че финалите им са незаслужени, но не мога да приема сравнение със сегашния формат.

Да ти напомням ли че отбора първо трябваше да стане шампион за да влезе в ШЛ а не да си живурка 10-15 години в топ 4?
Марсилия биха и двата мача Милан на Ариго Саки, Спартак Москва биха Реал на Бернабеу, преди това Наполи на Марадона. 93 си биха Милан пак. Сега ти е лесно, четеш там някакви имена и ооо тия са били ебахти слабаците бе.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 окт 2023 22:21

rhaegar написа:
wolf написа:

Съгласен съм, че Милан не е баш топ отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 окт 2023 09:55

wolf написа:Да ти напомням ли че отбора първо трябваше да стане шампион за да влезе в ШЛ а не да си живурка 10-15 години в топ 4?
Марсилия биха и двата мача Милан на Ариго Саки, Спартак Москва биха Реал на Бернабеу, преди това Наполи на Марадона. 93 си биха Милан пак. Сега ти е лесно, четеш там някакви имена и ооо тия са били ебахти слабаците бе.

Е нали на ходом са ставали шампиони, пък сега трудно било.

И никъде не съм казал, че са били слабаци, а че не са елиминирали отбор от топ първенство. Сега за да вземеш ШЛ ще се наложи да минеш през поне 3-4 отбора, които могат да бият Реал на Бернабеу, не през един, който ги е изненадал.

drvasko98 написа:

Елиминиран, загубата на финал не е елиминация. Преедната година е служебно, макар че айде, може да приемем че е щяло да стане и без това.

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 окт 2023 20:18

rhaegar написа:
wolf написа:Да ти напомням ли че отбора първо трябваше да стане шампион за да влезе в ШЛ а не да си живурка 10-15 години в топ 4?

Е нали на ходом са ставали шампиони, пък сега трудно било.

И никъде не съм казал, че са били слабаци, а че не са елиминирали отбор от топ първенство. Сега за да вземеш ШЛ ще се наложи да минеш през поне 3-4 отбора, които могат да бият Реал на Бернабеу, не през един, който ги е изненадал.

drvasko98 написа:

Елиминиран, загубата на финал не е елиминация. Преедната година е служебно, макар че айде, може да приемем че е щяло да стане и без това.

То точно защото е много трудно сега, затова последните 6-7 години 1/2 финалистите са едни и същи с много малки изключения и изненада не се е случвала от не знам колко години вече. Финансовата ножица се разтвори брутално благодарение на дебилизмите на ВЛ и впоследствие на допуснатите шейхове тук и там

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 07 окт 2023 20:28

wolf написа:То точно защото е много трудно сега, затова последните 6-7 години 1/2 финалистите са едни и същи с много малки изключения и изненада не се е случвала от не знам колко години вече. Финансовата ножица се разтвори брутално благодарение на дебилизмите на ВЛ и впоследствие на допуснатите шейхове тук и там

Пич, не е истина какви глупости пишеш. :lol: :lol: :lol: Само за последните 5 сезона има 14 различни 1/2 финалиста, 8 различни финалиста и 5 различни шампиона.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 окт 2023 22:46

RMCF написа:
wolf написа:То точно защото е много трудно сега, затова последните 6-7 години 1/2 финалистите са едни и същи с много малки изключения и изненада не се е случвала от не знам колко години вече. Финансовата ножица се разтвори брутално благодарение на дебилизмите на ВЛ и впоследствие на допуснатите шейхове тук и там

Пич, не е истина какви глупости пишеш. :lol: :lol: :lol: Само за последните 5 сезона има 14 различни 1/2 финалиста, 8 различни финалиста и 5 различни шампиона.

Реал (3), Сити (3) , Интер, Милан, Виляреал, Ливърпул (2), ПСЖ (3), Челси, РБ Лайпциг, Лион, Байерн, Барселона, Аякс и Тотнъм. Като РБ, Лион, Байерн, Барселона, Аякс и Тотнъм са от Ковид сезона (аномалия) и преди него. Не гледам ШЛ от вчера не бой се.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 окт 2023 23:16

Мръсната Севия си го получава.

Върни се в “Архив”