sapio0o написа:В европейските клубни турнири разликата между представянето на двата отбора по време на диктатурата на Франко и периода след това е още по-красноречив. Реал Мадрид печели шест трофея от КЕШ (Шампионска лига) от 1955 г. до 1966 г. След смъртта на Франко и падането на неговия режим „белия балет“ печели четири трофея, като първият е едва през сезон 1997/98. За сметка на това Барселона печели и петте купи от Шампионската лига след диктатурата на Франко.
Какво общо има Франко с европейските клубни турнири? Или той сигурно и извън Испания е имал власт.

Барса имат нелоши представяния в КЕШ в периода 55-та-79-та. Няколко полуфинала, също финал. Първата ви титла датира от 92-ра, но преди това имате 3 финала, не знам дали знаеш.
По време на управлението на Франко Реал печели 14 титли и 6 купи, вие 8 титли и 9 купи. Това се равнява на 20-17 трофеи. Според теб ако имаше истина в глупостите, дали щяхте да сте толкова близо или въобще нямаше да ви има на картата? Франко умира през 75-та. Между същата тази година и 90-та Реал прави вторият си най-силен период в Испания с 10 титли и 4 купи. Това са 14 трофея за 15 години и то без да включваме суперкупи и копа ла лига, която вече не съществува.
Ди Стефано е най-голямата легенда на Реал Мадрид. Той самият е заявявал многократно колко значи клубът за него. Всичките небивалици по неговия трансфер идват от каталунски медии, което пак доказва моите теории в предишното мнение. Ако имаше истина в писаниците за Франко досега да бе доказано. Не е ли странно как само вие говорите за него?

Това не съм го написъл аз, а журналиста от статията! Казваш ми да извадя доказателства, ето ти, в една от статиите има и документи... Вашата теория на мен ми звучи по-налудничева, за някакви пропаганди и лъжи, хората документи вадят...
Иначе много добре знам, колко титли и колко загубени финала има Барселона, знам също и че във въпросната Копа де Ла Лига ние държим рекорда, като единия финал ви биеме точно вас. Всъщност в Испания държим всичко без лигата, където както виждаш ви гоним. В Европа само в ШЛ сте пред нас, между другото от много хора чувам, че КНК на времето е била силна колкото КЕШ, ние там сме рекордьори с 4 титли, а вие нямате ни 1. Знам че, Реал Мадрид от 11 КЕШ-а само 2 пъти е дублирал с Лига, за разлика от Барса, там са 5 от 5 пъти! Това с титлите за мен не е много показателно, те се менят всяка година! Знам че, до 1967 година много хора са смятали, че Купата на Панаирните Градове е била по-силна от КЕШ, и по разпространена, а след това фалира и минава под егидата на УЕФА и те я правят 2-ри турнир, като даже не признават резултатите от предните години...
Barcelona 6–1 Real Madrid 19 May 1957 - били сте големия отбор...
Пак ти казвам, не ми се спори, това е последен отговор по тая тема!
Кажи Аякс ще бият ли довечера?

[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]