Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот sapio0o » 24 авг 2016 19:41

Furious_Monk написа:Добра проганда не се основава само на лъжи, но това не пречи да се основава предимно на преиначаване на факти и тълкуване на действия по различен от нормалния начин, доукрасяване, добавяне на лъжи, хиперболизиране.

Абсолютно точно.

Всъщност вие вместо да си търсите оправдания се благодарете на глупостите на Перес през годините, та ви върза да скъсите малко разликата от титли. :lol: Е, не само той е причината, разбира се. Винаги съм признавал на каталунците като печелят.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 авг 2016 20:09

sapio0o написа:
В европейските клубни турнири разликата между представянето на двата отбора по време на диктатурата на Франко и периода след това е още по-красноречив. Реал Мадрид печели шест трофея от КЕШ (Шампионска лига) от 1955 г. до 1966 г. След смъртта на Франко и падането на неговия режим „белия балет“ печели четири трофея, като първият е едва през сезон 1997/98. За сметка на това Барселона печели и петте купи от Шампионската лига след диктатурата на Франко.

Какво общо има Франко с европейските клубни турнири? Или той сигурно и извън Испания е имал власт. :twisted: Барса имат нелоши представяния в КЕШ в периода 55-та-79-та. Няколко полуфинала, също финал. Първата ви титла датира от 92-ра, но преди това имате 3 финала, не знам дали знаеш.

По време на управлението на Франко Реал печели 14 титли и 6 купи, вие 8 титли и 9 купи. Това се равнява на 20-17 трофеи. Според теб ако имаше истина в глупостите, дали щяхте да сте толкова близо или въобще нямаше да ви има на картата? Франко умира през 75-та. Между същата тази година и 90-та Реал прави вторият си най-силен период в Испания с 10 титли и 4 купи. Това са 14 трофея за 15 години и то без да включваме суперкупи и копа ла лига, която вече не съществува.

Ди Стефано е най-голямата легенда на Реал Мадрид. Той самият е заявявал многократно колко значи клубът за него. Всичките небивалици по неговия трансфер идват от каталунски медии, което пак доказва моите теории в предишното мнение. Ако имаше истина в писаниците за Франко досега да бе доказано. Не е ли странно как само вие говорите за него? :)

Това не съм го написъл аз, а журналиста от статията! Казваш ми да извадя доказателства, ето ти, в една от статиите има и документи... Вашата теория на мен ми звучи по-налудничева, за някакви пропаганди и лъжи, хората документи вадят...

Иначе много добре знам, колко титли и колко загубени финала има Барселона, знам също и че във въпросната Копа де Ла Лига ние държим рекорда, като единия финал ви биеме точно вас. Всъщност в Испания държим всичко без лигата, където както виждаш ви гоним. В Европа само в ШЛ сте пред нас, между другото от много хора чувам, че КНК на времето е била силна колкото КЕШ, ние там сме рекордьори с 4 титли, а вие нямате ни 1. Знам че, Реал Мадрид от 11 КЕШ-а само 2 пъти е дублирал с Лига, за разлика от Барса, там са 5 от 5 пъти! Това с титлите за мен не е много показателно, те се менят всяка година! Знам че, до 1967 година много хора са смятали, че Купата на Панаирните Градове е била по-силна от КЕШ, и по разпространена, а след това фалира и минава под егидата на УЕФА и те я правят 2-ри турнир, като даже не признават резултатите от предните години...

Barcelona 6–1 Real Madrid 19 May 1957 - били сте големия отбор... :?

Пак ти казвам, не ми се спори, това е последен отговор по тая тема! ;)
Кажи Аякс ще бият ли довечера? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 авг 2016 20:24

Всъщност в Испания държим всичко без лигата, където както виждаш ви гоним.

Как звучи само.. :lol: Това е както вика смит: "ти може да имаш 1 млн долара, но аз имам 10 кг виетнамски донги, 5 кг рубли, един шкаф боливари и няколко торби злоти" :lol: Тия европейски купи, дето казваш, че сте ги спечелили, Андерлехт е на втора позиция, а също са печелили отбори като Уест Хям и Сампдория. Тук май няма какво повече да добавя. :lol:

Реал винаги е скачал само за титлата в Испания и тази в Европа. Да не кажа, че в последните години и първенството го загърбихме в гонене на тази пуста ушата. Не случайно и Атлетик Билбао ни води за купата.

Какво точно искаш да докажеш с този резултат през 57-ма? Алкоркон като ни биха 4:0 през 2009-та, нищо че бяха в третата дивизия да не би да станаха по-силни? Или макдоналдс с Юнайтед миналия сезон за купата. 8-) Ако щеш и финала за суперкупата между вас и Билбао миналата година. Това с дублирането и триблирането също не е от значение. Селтик имат требъл, Реал, Милан и Юве не.

Спорът за Франко винаги го почва каталунец, ние нямаме полза от тях. Иначе Аякс дори не ги знам с кого играят. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 24 авг 2016 21:01

sapio0o написа:
Всъщност в Испания държим всичко без лигата, където както виждаш ви гоним.

Как звучи само.. :lol: Това е както вика смит: "ти може да имаш 1 млн долара, но аз имам 10 кг виетнамски донги, 5 кг рубли, един шкаф боливари и няколко торби злоти" :lol: Тия европейски купи, дето казваш, че сте ги спечелили, Андерлехт е на втора позиция, а също са печелили отбори като Уест Хям и Сампдория. Тук май няма какво повече да добавя. :lol:

Реал винаги е скачал само за титлата в Испания и тази в Европа. Да не кажа, че в последните години и първенството го загърбихме в гонене на тази пуста ушата. Не случайно и Атлетик Билбао ни води за купата.

Какво точно искаш да докажеш с този резултат през 57-ма? Алкоркон като ни биха 4:0 през 2009-та, нищо че бяха в третата дивизия да не би да станаха по-силни? Или макдоналдс с Юнайтед миналия сезон за купата. 8-) Ако щеш и финала за суперкупата между вас и Билбао миналата година. Това с дублирането и триблирането също не е от значение. Селтик имат требъл, Реал, Милан и Юве не.

Спорът за Франко винаги го почва каталунец, ние нямаме полза от тях. Иначе Аякс дори не ги знам с кого играят. :lol:

Че то по тая логика КЕШ са я печелили Нотингам и Сампдория е играла 2 финала... Щом Андерлехт са я печелили, значи са имали отбор тогава...
Според мен дублирането и треблирането означава какъв хегемон е отборът. Защото не винаги КЕШ печели най-добрия отбор и затова ти казвам, че титлите нямат толкова голямо значение и по някой път заблуждават...
Копа Либертадорес рекорда го държи Индепендиенте, ама може би най-великия отбор в Южна Америка е Бока... Или Сантос... Примерно ти казвам... Толкова по темата за титлите, ти я започна май?!
Този резултат през 1967 показва, че най-великия Реал в историята всъщност не е бил чак толкова силен, колкото си го представяте и 5-те КЕШ-а заблуждават... Както и да е, спирам вече!
Нищо не искам да доказвам на никого, мъча се да си оправя подписа... :mrgreen:
Не знам кой какво почва, май в тоя форум го почна фен на Арсенал спора за Франко... :mrgreen:
Аякс играят с Ростов! ;)
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 авг 2016 21:14

Този резултат не показва нищо такова, аз да ти кажа. :lol: 2015-та печелите требъл, а в същата година Билбао ви пребива 4:0. Мач с мач не си прилича, турнир с турнир също. Освен това петте ни последователни купи между 56-та и 60-та не правят тогавашния отбор най-силният Реал. Не забравяй фактори като конкуренция и различни ери. Смисъл 2012-та Челси печелят ШЛ, но в същата година има поне 5 отбора, които биват класа над тях. Между ''деветата'' и ''десетата'' на Реал минаха 12 години. За тези 12 години отборът въобще не бе слаб и все пак не спечели. Всъщност между 2011-та и 2013-та бяхме по-силни от миналия сезон, но не тогава спечелихме, а сега. Много фактори играят, пич.

Виж, ти си тълкуваш нещата по един начин, аз по друг. Така или иначе няма да стигнем до заключение, което напълно да удовлетворява и теб, и мен. :lol:
Последна промяна от sapio0o на 24 авг 2016 21:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 авг 2016 21:15

А ве тия израелците са изпортили дузпа с/у Селтик!Пу язък голяма гавра щеше да е да ги бяха
ударили 3:0! Иначе за Виляреал Бакамбу им е най-важният футболист определено.
Днес ще дават ли някой мач по наще телевизии или ще се звериме по линкове?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2016 21:25

Pichichi написа:А ве тия израелците са изпортили дузпа с/у Селтик!Пу язък голяма гавра щеше да е да ги бяха
ударили 3:0! Иначе за Виляреал Бакамбу им е най-важният футболист определено.
Днес ще дават ли някой мач по наще телевизии или ще се звериме по линкове?

21:45 Ростов - Аякс БТВ Екшън
21:45 Манчестър Сити - Стяуа РИНГ

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 авг 2016 22:09

Някой има ли разумно и смислено обяснение по каква причин се излъчва мача Сити- Стяуа?
Иначе, пожелавам успех на младия Аякс, дано преборят коравите ростовци. Никога не съм харесвал как играят отборите на Курбан Бердиев, но пък за сметка на това имат успех.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 авг 2016 22:14

nghcvth написа:Някой има ли разумно и смислено обяснение по каква причин се излъчва мача Сити- Стяуа?
Иначе, пожелавам успех на младия Аякс, дано преборят коравите ростовци. Никога не съм харесвал как играят отборите на Курбан Бердиев, но пък за сметка на това имат успех.

Заради Плешивеца, защо може да се излъчва...не е заради 6-те фена на Сити в България :?

Апоел - Копенхаген е къде къде по-интересен откъм ингрига ама не.... :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 24 авг 2016 22:33

Баси Jack снощи след мачлето на чехците с Разноградец сънувАх, че на 19 октомври гледаме на "В. Левски" Атлетико.
И Pichichi беше там , но май беше по-пиян.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Архив”