doktora25 написа:Тия коментатори от БНТ много ме изнервиха. Поне 10 пъти повториха, че Аугсбург могат да бъдат доволни от представянето си и всичко оттук каквото постигнат ще е бонус. Що за глупост? Какво ги навява на мисълта, че който и да е немски (а и не само немски) отбор ще излезе пораженчески в ЕКТ и ще иска победата и класиране максимално напред по-малко от своя противник? С какво Ливърпул показаха, че са по-добрите, че повече заслужават своето класиране и че са претендент за трофея? Защитата им само дето бе на ниво.
Няма на какво да се чудиш, просто са пристрастни. Всеки си има пристрастия но проблема е че журналистите не трябва да ги показват.
Ние тук във форума можем да го правим но те не трябва да го правят. За мен лично Тотнъм ще отсвирят ЛЕ просто защото имат уникален
шанс да се борят за титлата в Англия а и класирането за ШЛ през ВЛ им е почти сигурно, така че те този турнир ще го отсвирят убеден
съм на 100 %-та, другия вариант е с по 6/7 резерви в мачовете да се доберат до финала. За Ман. Ю не знам какво да кажа те може и
да решат че тука им е шанса за ШЛ догодина но с кокнтузията на Рууни и формата която показват не мисля че ще успеят.
За мен фаворитие в турнира са 3 отбора:Борусия Д, Севиля (

), Байер Л.
И то така както съм ги подредил защото Дортмунд вече имат супер преднина пред 3-тия в Германия а пък шансовете им да застигнат
Байерн са почти нулеви така че могат да се ориентират към този трофей. Севиля естествено че са фаворити но те имат тежка задача
в Примера да пооправят лошия старт на сезона. Леверкузен са доста стойностен отбор който ще играе на 100 %-та в ЛЕ.
Веднага след тези 3 отбора за мен са победителя от Наполи- Виляреал (ако е Наполи може и да зарежат ЛЕ заради калчото), Билбао
и Валенсия(тотално провален сезон в Примера и единственото което може да закърпи сезона им е ЛЕ).