ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 23:09

GA_ veliki написа:
vaskonti написа:
GA_ veliki написа:
vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).

Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.

ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.

Някой от служителите май не чете сайта "Гонг" :lol: Ще разсърдиш шефовете тц,тц тц

Ще ми дадеш ли линк, където пише кое ЦСКА къде ще играе? И въобще, колко ЦСКА ще са? Само ако може да е нещо по-официално, а не някакво онче-бонче?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Re: шивача

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 23:09

Странджата написа: Само да не стане така, че да се разпадне вашата общност - това вече ще е краят. Но като гледам на къде вървят нещата ...

Тя вече се разпадна .... въпросът е само един - дали ТЕ ще си направят мръсотията с Литекс и ние ще се откажем, или ще стане обратното. Друг път няма. Аз, а и доста други хора, няма как вече да бъдем заедно с хора, които се мазнят на един престъпник, на една мутра, по-голямо падение няма, още повече че самата мутра никъде не е обявила официално нищо. А ТЕ й се молят, умоляват я да си прекръсти отбора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 23:10

dozz12 написа:
vaskonti написа:ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.

Евентуално в понеделник ще може да ги видиш. Обикновено трудно се вижда чифт от тях на едно и също място но за всички в понеделник ще бъде направено изключение.

Но ... не мога да обещая, че ЦСКА-тата ще са само две. Имам подозрения, че до Септември ще се родят няколко ЦСКА-тата. Не мога да съм сигурен но ... предчувствие. Шанс.

Абе то евентуално в понеделник и извънземните ще кацнат. Не мога да съм сигурен, но...предчувствие. Шанс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 23:10

Който си е от ЦСКА ще бъде от ЦСКА каквото и да става - лично мнение!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 юни 2015 23:10

Избрахте ли вече новата емблема и име ?

И без измъквания от типа, че запазвате историята и старите успехи. Прави се НОВО АД :!: Старото вече е закрито... освен ако не се намери някой да плати 30-те милиона.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 23:11

vaskonti написа:
GA_ veliki написа:
vaskonti написа:
GA_ veliki написа:
vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).

Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.

ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.

Някой от служителите май не чете сайта "Гонг" :lol: Ще разсърдиш шефовете тц,тц тц

Ще ми дадеш ли линк, където пише кое ЦСКА къде ще играе? И въобще, колко ЦСКА ще са? Само ако може да е нещо по-официално, а не някакво онче-бонче?

Каскто можеш да триеш мнения и да банваш за щяло и нещяло, така се порови инамери.Няма аз да ти върша работата я!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 23:11

... но каквото и да напишем, нищо в ЦСКА не е едно и също в два поредни дни ... така че дерзайте и чакайте утрешните новини. Е утре е Неделя и може би промяната е оставена за понеделник. Вероятно в понеделник ще имаме нов план за ЦСКА. deja-vu

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 23:12

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Темата е за възраждането на ЦСКА, а не за регистрацията на едно АД или ЕТ. Ако не правиш разлика между ЦСКА и АД...това е друг въпрос.

Ще ми е безкрайно любопитно, ако не регистрирате възроденият в СГС как ще стане след това в БФС, за да играете, дори и в окръжна група?
ЦСКА никога (както и всеки друг отбор по света) не може да съществува самостоятелно, освен в квартала и кварталните мачлета. В организирания футбол такива номера не минават..ЦСКА бил нещо повече от едно АД, но след като това АД отива към фалит и ЦСКА отива в небитието, защото именно това нищо и никакво АД държи правата в България да съществува клуб ЦСКА.
Та как ще се възродите, ако не се регистрирате, дали по ТЗ или по ЗЮЛНЦ?

Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.

Васко, няма само и просто ЦСКА-има ПФК ЦСКА АД и няма друг ЦСКА. Не може да има друг ЦСКА, поне в момента-ЦСКА е един и той наистина е на дъното, а вие се разделихте на групи, с цел да подкрепяте евентуален нов ЦСКА. Колко останаха от вас, които подкрепят оригиналният ЦСКА, този на Манджуков и Георгиев? Колко са, Васко? Този ЦСКА все още е жив, но много от вас, също както Петър се отрече три пъти от Христос за един ден, се отрекоха от този ЦСКА, защото няма бъдеще...защото няма шанс за нещо повече..защото те са фенове на успеха, а не на ЦСКА.
Не те знам ти от кои си, но аз възроден ЦСКА бих приел само този, на М и М..другият е новороден, дори още не е роден, дори не се знае дали ще се роди, за да го приема за възроденият ЦСКА.
Каква е тогава идеята на тази тема, Васко-да се величае обещаният ЦСКА, или да се подкрепя единственият ЦСКА? Ти за кой от двата си?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 23:14

http://www.peticiq.com/118288

Падението е пълно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 23:14

Чета злобарите и се сещам за каква глупост бях баниран 2 седмици. Има нещо дълбоко сбъркано маааму стара. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”