GA_ veliki написа:vaskonti написа:GA_ veliki написа:vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).
Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.
ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.
Някой от служителите май не чете сайта "Гонг"Ще разсърдиш шефовете тц,тц тц
Ще ми дадеш ли линк, където пише кое ЦСКА къде ще играе? И въобще, колко ЦСКА ще са? Само ако може да е нещо по-официално, а не някакво онче-бонче?