Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот HEATSEEKER » 09 ное 2013 16:16

batmanlevski написа:кой плаща на Г. Димитров за да реже така Левски ,каква е тази гавра ,това футбол ли е или клане ,измислени засади ,измислени дузпи ,май се уплашиха от Левски някой хора и теслите започнаха.да видим дали ще бъде наказан този мошеник

защо ли тези приказки са толкова познати...от едни други любимци на Народната власт
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 ное 2013 16:17

BadBoy написа:Определено при първото положение Мюлдер натиска с ръка играча на Берое, но при второто, което го свири ситуацията е никаква, сякаш има някакъв контакт с левия крак, но повторението е никакво и двете ситуации трябва да се гледат от камера зад вратата, но такава няма.

Сега малко тъпотия е да даде за лекото натискане на Мюлдер дузпа, след като преди това оставя Иво ГлавЪтЪ да изблъска с ръце целенасочено Родригез извън наказателното поле. Не може за едното да не свири фаул, а за същото в по-лек вариант дори да дава дузпа.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2013 16:17

Искам повече ОПТИМИЗЪМ.БИЕМ!!!
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 ное 2013 16:17

Няма такива повторения просто - от нито едно не се видяха добре и двете ситуации.
Смятам, че нито едно от двете положения не бе дузпа, но наистина ми се ще да видя адекватно повторение, за да преценя напълно.
Иначе сме тъжна гледка...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 09 ное 2013 16:18

Левски отдавна не ги бяха клали така яко !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 ное 2013 16:18

HardWork написа:Искам да попитам рогатите един въпрос! Как е да ви режат? Харесва ли ви съдиите да ви режат? Приятно ли ви е усещането? Дузпа нямаше, аз мога да го призная защото за разлика от говедата, аз не изпитвам злоба към тях и не ги мразя! Ние не сме безочливи нещастници като вас! Дузпата е точно толкова дузпа, колкото тази във Варна миналата седмица! Понеже цяла седмица се гаврихте, сега съдбата ви го връща! Ах колко е жалко да си левскар ...

Нищо не играем съдиите ни виновни,те ще бъдат виновни след края на мача ако сме го загубили ;)

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 09 ное 2013 16:19

Като фен на Черно море съм изключително щастлив, че преди три години Левски купи "изключителния" футболист Даниел Димов. Халал да ве е!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 ное 2013 16:19

Stahlgewitter написа:Искам повече ОПТИМИЗЪМ.БИЕМ!!!

Бием ги марулите :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 09 ное 2013 16:20

T&T написа:Доживяхме да свирят измислена дузпа срещу Левски ;) Жалко, че второто полувреме Левски ще вземе своето, тъй като този мач е решен отдавна.

Решен отдавна???? Това ти го говорят звездите, или птичия ти мозък е изпържен след загубата на ГЕРЕНА ???
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 ное 2013 16:20

Явно този съдия е слаб, сега пък нямаше никаква засада и играча на Берое се откъсваше сам срещу вратата
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”