Левски София - Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Ботев Пловдив
Първи мач на Сухия на Герена - първа победа ...така ще е вече 

BRF написа:Голям страх в тоя Ботев!Левски заслужено ще си спечелят мача!
Ботев играят със страх в мачовете срещу ЛЕВСКИ, Лудогорец, ЦСКА и Литекс. Да не говорим, че Ботев са зависими от Неделев и играта им без него не е същата

- shotgun blues
- Контакти:
Напълно заслужена победа за ЛЕВСКИ.БОТЕВ ПД абсолютно насрани,с тази игра не са за тройката
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Даааааааааааааааа!
Не мога да повярвам. Бях песимист преди мача. Сега се чувствам още по-добре, защото нямах такива очаквания. Второто полувреме беше най-доброто, което сме играли. Създадохме много положения и сам малшанс ни лиши от по-изразителна победа. Сухия надигра Мъри. Факт!
Не мога да повярвам. Бях песимист преди мача. Сега се чувствам още по-добре, защото нямах такива очаквания. Второто полувреме беше най-доброто, което сме играли. Създадохме много положения и сам малшанс ни лиши от по-изразителна победа. Сухия надигра Мъри. Факт!
Победа която може да вдигне Левски и ще отдалечи значително Ботев от Литекс и Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
C&A_MALE написа:Макриев, както по-рано споменах е по-добър от Генков.
Не!Не е по-добър!И той изведе Гари,ама Родригес тогава не можа да вкара!Изведе и Деко...През второто полувреме спечели всички топки срещу Спрокел и Грънчаров...

-
- Контакти:
Така се играе за победа.. И да бяхме паднали, щях да съм доволен от желанието на играчите. Така се бориш за всяка топка, за да победиш, а не само влачене по терена...
TodorT написа:BRF написа:Голям страх в тоя Ботев!Левски заслужено ще си спечелят мача!
Ботев играят със страх в мачовете срещу ЛЕВСКИ, Лудогорец, ЦСКА и Литекс. Да не говорим, че Ботев са зависими от Неделев и играта им без него не е същата
Не съм им гледал много мачове,но днес не направиха и опит да спечелят!Незнам тактика ли е,страх ли е,за равен ли излязоха?
- blue avalanche
- Контакти:
BRF написа:TodorT написа:BRF написа:Голям страх в тоя Ботев!Левски заслужено ще си спечелят мача!
Не съм им гледал много мачове,но днес не направиха и опит да спечелят!Незнам тактика ли е,страх ли е,за равен ли излязоха?
С гуруто на "правилния футбол"-толкоз!!!Ако някой е очаквал повече от Стоилов-СОРИ!!!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:C&A_MALE написа:Макриев, както по-рано споменах е по-добър от Генков.
Не!Не е по-добър!И той изведе Гари,ама Родригес тогава не можа да вкара!Изведе и Деко...През второто полувреме спечели всички топки срещу Спрокел и Грънчаров...
Факт!