memnto написа:Честита ви победа, трябваше ви за самочувствие. Сега е ред на нас.
Така е . Чак последния кръг играем с вас , а както е известно в последно време ние се активизираме в края на полу сезона . Качваме ви на разлика .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Честита ви победа, трябваше ви за самочувствие. Сега е ред на нас.
caci написа:от Gretna на 01 Сеп 2013 18:00
Аз отивам в форума на цесекато да се гаргаря с месните.
Хайде до другата седмица
И аз отивам там да се гавря с харизматичните.![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Честита победа. Миро Иванов се включи доста добре. Грам не му личеше, че е дошъл преди 3 дена. Вкарахме два гола и не допуснахме попадение в нашата врата, това е добреВутов този път се включи прекрасно /как целуваше емблемата
/, но в мачът срещу ЧМ доста ме изнерви, наистина. Бру, при ударите си има хубав замисъл, но нещо не се получава, дано и той започне да вкарва. Гаджев.. ами.. мързи го
Отново добра оценка за Перес, но при жълтия картон можеше и по- добре да се справи, поне според мен. Димов също, екстра беше. Имаме крещяща нужда от десен бек, НО класен.
П.С. нека мненията, че видиш ли Любимец ни е легнал, защото победи Ботев и Лудите, а нас не можа /нищо, че Ботев ги разпиляха/ започнат - СЕГА!
ЕМИЛ написа:urkoto написа:Братя, докога ще ги търпим тези сини талибани, само това пита Уреца и отговор не чака!?
Ловеч били селяни и ги мразели - ок
ЦСКА били чорбари и не знам си какво - ок
Ботев, Локо, Черно море - ок, има за какво
Но какво бяха виновни феновете на Любимец, с какво точно са виновни на сините талибани, как по-точно са навредили на т.нар. "синя кауза" и въобще - с какво заслужиха тези обидни викове!? Или толкова е просто акъла на престъпните елементи от софийските покрайнини!
Засрамете се, това което правите е СРАМНО - не за вас, а за патрона, чието име носите...
Скрий се някъде бе. ще си скандираме каквото си искаме .![]()
Шампиони сме .
rosenpetkov написа:ЕМИЛ написа:urkoto написа:Братя, докога ще ги търпим тези сини талибани, само това пита Уреца и отговор не чака!?
Но какво бяха виновни феновете на Любимец, с какво точно са виновни на сините талибани, как по-точно са навредили на т.нар. "синя кауза" и въобще - с какво заслужиха тези обидни викове!? Или толкова е просто акъла на престъпните елементи от софийските покрайнини!
Засрамете се, това което правите е СРАМНО - не за вас, а за патрона, чието име носите...
Шампиони сме .
на Калъфките
BadBoy написа:caci написа:от Gretna на 01 Сеп 2013 18:00
Аз отивам в форума на цесекато да се гаргаря с месните.
Хайде до другата седмица
И аз отивам там да се гавря с харизматичните.![]()
![]()
![]()
Толкова ли не ви радва победата?
damyanov1963 написа:rosenpetkov написа:ЕМИЛ написа:urkoto написа:Братя, докога ще ги търпим тези сини талибани, само това пита Уреца и отговор не чака!?
Шампиони сме .
на Калъфките
Да разбираме ли, че купите ще ги вземе нафтата, а за Левски ще останат калъфките?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта