АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

fiesta
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот fiesta » 09 юли 2013 23:43

Томов ако се появи в ЦСКА ще доубие клуба. Не защото е некадърен, а той е, а защото той е пионка на сегашните мафиоти, които управляват България. А на тези мафиоти им трябват спешно пари, че не се знае колко време им останава да крадат от всички нас.

Съжелявам, че привържениците на ЦСКА ще трябва да изтърпят тази гавра с клуба им. Никой български отбор не заслужава да го унищожават по този начин.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 09 юли 2013 23:43

Кашчей написа:
patron написа:Кашенце на теб съм ти казал... ти си знаеш какво :lol:

Хич и не ми пука какво си ми казал!

Дори не усещате колко сте смешни, когато повтаряте като мантра тези 16 точки, и забравяте какво стана след тях.Томов не може да работи по друг начин-той е силен, докато разполага с чужди пари, които обаче не винаги са чак толкова безотчетни.

Иначе, днес беше вторник.. сакралният за вас ден от месец и половина.Какво стана?

След тях, дойде Бате и ви пори като риби! :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юли 2013 23:43

Гласувах с ДА . Този престъпник тотално ще ги досъсепе червените .Ако все още има на къде де . ;)

мили

Re: Искате ли Томов в ЦСКА????

Мнениеот мили » 09 юли 2013 23:45

patron написа:
мили написа:
patron написа:
мили написа:
bobmarli написа:Аз като левскар го искам.

За да може Лудогорец да запише един желан резултат срещу цска, много желая Томов в отбора на комунистите.

И какъв е този желан резултат, ЦСКА да стане шампион и вие да останете на 16 точки зад нас ли? :lol: :lol: :lol:

Не, такъв какъвто беше през 2012 година, умножен по 10.

Сега досещаш ли се каква е разликата между нас колега(поне във футболен план)? Ти си мечтател, аз съм реалист ;)

Мечтите се сбъдват, когато ги желаеш силно и когато насрещните ти помагат. А вие помагате на всички около вас, но не и на себе си, като го докарвате пак същия, отпреди няколко години.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 09 юли 2013 23:46

fiesta написа:Томов ако се появи в ЦСКА ще доубие клуба. Не защото е некадърен, а той е, а защото той е пионка на сегашните мафиоти, които управляват България. А на тези мафиоти им трябват спешно пари, че не се знае колко време им останава да крадат от всички нас.

Съжелявам, че привържениците на ЦСКА ще трябва да изтърпят тази гавра с клуба им. Никой български отбор не заслужава да го унищожават по този начин.

Не бъди чак толкова "загрижен"!Аман от фалшиви хора,които уж са загрижени за някой,а всъщност се молят за погубването му!
П.С.Каква е гаврата с клуба само не разбрах?

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юли 2013 23:49

Томов си е играч обаче... голям измамник е спор няма... каза че ще се върне на бял кон и е на път да го направи.
Изображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 09 юли 2013 23:49

ЕМИЛ написа:Гласувах с ДА . Този престъпник тотално ще ги досъсепе червените .Ако все още има на къде де . ;)

То ако е нещо за вашия любим клуб,няма да обърнеш внимание,но когато става дума за най - титулувания клуб в България,цялото стадо се насъбирате за да се оака.е и да ревете! :mrgreen:

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 юли 2013 23:49

fiesta написа:Томов ако се появи в ЦСКА ще доубие клуба. Не защото е некадърен, а той е, а защото той е пионка на сегашните мафиоти, които управляват България. А на тези мафиоти им трябват спешно пари, че не се знае колко време им останава да крадат от всички нас.

И понеже на тях им трябват пари идват в ЦСКА да крадът какво? В момента освен дългове, нещо друго за крадене имаме ли? И аз не съм му фен на Лупи, ама в момента вариантите са два: ЗЛОТО или ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО :?
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юли 2013 23:50

warhead написа:
Кашчей написа:
patron написа:Кашенце на теб съм ти казал... ти си знаеш какво :lol:

Хич и не ми пука какво си ми казал!

Дори не усещате колко сте смешни, когато повтаряте като мантра тези 16 точки, и забравяте какво стана след тях.Томов не може да работи по друг начин-той е силен, докато разполага с чужди пари, които обаче не винаги са чак толкова безотчетни.

Иначе, днес беше вторник.. сакралният за вас ден от месец и половина.Какво стана?

След тях, дойде Бате и ви пори като риби! :mrgreen:

Ти май имаш усещане за два цвята само-червен и син?!Който не е червен, той е син, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 09 юли 2013 23:51

Е те и Дунав са сини, нали? :roll:
Изображение

Върни се в “Архив”