Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот modor » 14 юни 2013 14:11

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 14:12

Наистина Кадиев и Стоилов,заслужават уважение,че гласуват заради своите принципи и възгледи,а не по партийна линия ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 14:12

Интересно става........ Орешарски каза: "Предложението на ДП стана чрез консултации с БСП и ДПС".
Сега Серьожа казва: "..... решението е на Орешарски!"
В същото време, почти всички членове на парламентарната група на БСП се оправдават с решение на ръководството.
На въпрос към Орешарски дали това назначение е цената на премиерския пост, той отговори: " .... Не разбирам въпроса ?!?"
Уж имало 3-ма кандидати, но никой не казва кои са другите 2-ма. Възниква и въпроса, защо експресно бяха занижени критериите за шеф на ДАНС и веднага след обнародване в ДВ бе гласувано и неговото назначение.
Аз лично не си спомням по-скандално политическо назначение - представител на етническа партия с почти криминална автобиография да застане начело на Агенцията, която отговаря за националната сигурност!

ПП: Другари "патриоти" - къде е Волен? Да не би да е на "тийм билдинг" в 5-звезден парижки хотел за наша сметка?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 14:13

LordSirAlexFerguson написа:БСП обеща на студентите работа
БСП обеща: Възрастните на лекар за левче
БСП обеща 250 000 работни места
БСП обеща национализация, ако се върне на власт
Ако БСП се върне на власт, ще национализира електроразпределителните дружества.
БСП обеща да възстанови социалния ангажимент на държавата към военните и да отмени тавана за пенсиониране.
БСП обеща минимална работна заплата от 450 лева

И най-якото:

БСП обеща програмно правителство, което ще работи с ума и таланта на цялата нация.

И това ще изпълнят :mrgreen:
1. Ето дават път на младите - пример Пеевски.
2. Възрастните ще почакат, така или иначе пак ще гласуват за тях.
3.250 000 работни места - да ще има, сега като понаправят нови джамиии и с АЕЦ ще стане, е ще са 25 000 но да не го правим на въпрос.
4. С национализацията ще е сложно, Делянчо ще национализира бизнеса на майка си, Норчето пък този на ГГ.
5. Национализицията на ЕРП - само ако кажат от Москва.
6. Военните, те поне лесно се лъжат, тавана за пенсиониране - ти да не мислиш че има депутат който да е под тавана, искат просто да получават повече пари хората, предполагат че са ги изработили.
7. С мин. раб. заплата - може, но първо една малка инфлацийка и сте готови.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 14:14

аби написа:Ужас ! Национални предатели ! Това ли са ви новите лица,които обещавахте преди изборите ? :o

Кажи сега, че не те изненадаха с това лице, па и не е лице като повечето, квадратно е. :mrgreen:
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Съпротива

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 14:15

Моля те не сравнявай предишният на този пост с Делян Пеевски. Ако според теб един човек на 31 год. без никакво образование в дадената сфера,може да упралвява ДАНС,за мен е невъзможно !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 юни 2013 14:17

Red_Neck написа:Интересно става........ Орешарски каза: "Предложението на ДП стана чрез консултации с БСП и ДПС".
Сега Серьожа казва: "..... решението е на Орешарски!"
В същото време, почти всички членове на парламентарната група на БСП се оправдават с решение на ръководството.
На въпрос към Орешарски дали това назначение е цената на премиерския пост, той отговори: " .... Не разбирам въпроса ?!?"
Уж имало 3-ма кандидати, но никой не казва кои са другите 2-ма. Възниква и въпроса, защо експресно бяха занижени критериите за шеф на ДАНС и веднага след обнародване в ДВ бе гласувано и неговото назначение.
Аз лично не си спомням по-скандално политическо назначение - представител на етническа партия с почти криминална автобиография да застане начело на Агенцията, която отговаря за националната сигурност!

ПП: Другари "патриоти" - къде е Волен? Да не би да е на "тийм билдинг" в 5-звезден парижки хотел за наша сметка?

Ха на ба,с че ще има хора, които ще го оправдаят за назначението. Дори ще обясняват колко кадърен е Д. Пеевски :shock:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 юни 2013 14:17

dunavfc написа:
grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.

А възмутително ли е за теб,да се пускат всеки ден теми за КНДР,Русия ? Теми за антикапитализмът ? Това не те ли смущава ? Я погледни какво се случва в момента из социалните мрежи и ми кажи,според теб не е ли оправдана тази тема тук в форума ?

Да възмущава ме че се пускат всякакви безумни теми,ами като те интересуват подобни неща пиши във всякакви форуми,сайтове на политическа тема, не е нормално за една новина да има 5-6 теми и то ги пускат и пишат в тях едни и същи хора и се надпреварват да обиждат и да изкарват опонента си ненормален, аз особен смисъл в пускането на подобни теми не виждам, никакъв дебат не се получава само празнословие,излишни обиди и напрежение, достатъчно ми е фенското заяждане във форума, в това виждам поне някакъв смисъл,а сега да се пренася и политическо, нещо прекалено ми е,поне за себе си така ги виждам нещата влизам във форума на Гонг главно заради спорта и заради любимия ми отбор и нещо да науча за тях ,ако искам за политика има си други сайтове, форуми,телевизии,вестници.Тука има някои във форума им прави кеф да пуска теми и после да спорят до лудост и безумие и да се доказват колко пръщят от мозък и колко много ги разбират нещата.Понеже социалната мрежа се тресяла и аз да се включвам в общия хор на празнодумците,не мерси.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 14:20

dunavfc написа:Наистина Кадиев и Стоилов,заслужават уважение,че гласуват заради своите принципи и възгледи,а не по партийна линия ;)

+ 1948 (1923) :)
Янаки е доста влиятелен и това, че се опълчи от ПАРЛАМЕНТАРНАТА трибуна е показателен.
Проблема не идва от ДПС според мен, а от корпоративни интереси. Доган Ага не му пука за ДПС, а като Волен Ага гледа да напълни сметките в Швейцария.

ПП: Бареков ще се качи на магистралата ... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 14:21

Аз също съм против да има 10 теми за едно и също събитие. Нека да се направи една обща и който го интересува да не влиза,а хора,като теб които не им пука за това,просто да не влизат и проблема е решен ;) Не те карам да се присъединяваш към общият хора,а ти обяснявам,защо е тая активност по темата ;)

Грасиани,твоята теза е малко абсурдна,защото никой не те кара да следиш политическите теми ;)
Последна промяна от dunavfc на 14 юни 2013 14:23, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”