vaskonti написа:В двата мача за купата Марко сам развинти цялата ни халфова линия. Но и той е като Платини - играе само когато е на кеф, а това не е много често...
И като Бандаловски.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:В двата мача за купата Марко сам развинти цялата ни халфова линия. Но и той е като Платини - играе само когато е на кеф, а това не е много често...
dreben23 написа:Колегата изгони най-силните ни играчи общо взето и остави Камбуров, който е бита карта. Спас трябва да го задържим задължително, той си е перфектен, но трябва да влезе във форма.Крачунов хич не е лош защитник, а това, че е силен при центриранията в наказателното и бележи голове вдига доста и цената му.
Венков е един от най-добрите леви бекове у нас, ако не и най-добрият, че зад гърба си има опит. Все пак на моменти наистина си личи, че и за тази позиция си трябва свежа кръв. Венци Василев вярно не е кой знае какво, но със своите задължения се справя добре - определно има хляб в него. В България нямаме много голям избор - не повече от 10-15 читави играчи, осатналите не биха впечатлили и в Малта и Сан Марино дори. Преди отборите се захранваха и с играчи от Б група, а сега няма от къде да ги вземат, докато не излезе някой талант. Вече обаче става невъзможно да се спрат и развият такива таланти и те не са будали да стоят тук- бягат в чужбина. Едно време нещата са били добри, защото друга алтернатива пред младите и перспективни играчи не е имало знаем защо...
Най-добре ще е да върнем Р. Забавник, Вальо Илиев, М.Петров, Маркиньос и Зику и други не ни трябват въобще. Покрай тях да се пускат и младите и така... Отборчето ще си е доста стабилно и прилично, но повечето са скъпички и не се знае дали е възможно. Какво стана с Елиот Гранден, някой знае ли нещо?
ЦСКА _завинаги написа:Колко ще ми е заплатата?
danko_sot написа:Зику и Гранден нямат място в отбора. Какъв Зику и какъв Гранден? Я помислете малко... Само те ни липсват. Боклуците ще им дават по 20 бона, те ще обикалят баровете и ще правят от време на време по някой сносен мач. Зику ще нагъва кебапчета и бири и всичко ще е прекрасно и отборът ще цъфне и ще върже.![]()
За Маркиньос не знам. Той не е лош футболист, но сега разполагаме с Марсиньо. Ще почнат да го пускат като опорен халф, но той там няма да иска да играе и пак ще станат простотии.
П.П. Като цяло който и да вземем все тая при тези собственици
Gil-galad написа:dreben23 написа:Колегата изгони най-силните ни играчи общо взето и остави Камбуров, който е бита карта. Спас трябва да го задържим задължително, той си е перфектен, но трябва да влезе във форма.Крачунов хич не е лош защитник, а това, че е силен при центриранията в наказателното и бележи голове вдига доста и цената му.
Венков е един от най-добрите леви бекове у нас, ако не и най-добрият, че зад гърба си има опит. Все пак на моменти наистина си личи, че и за тази позиция си трябва свежа кръв. Венци Василев вярно не е кой знае какво, но със своите задължения се справя добре - определно има хляб в него. В България нямаме много голям избор - не повече от 10-15 читави играчи, осатналите не биха впечатлили и в Малта и Сан Марино дори. Преди отборите се захранваха и с играчи от Б група, а сега няма от къде да ги вземат, докато не излезе някой талант. Вече обаче става невъзможно да се спрат и развият такива таланти и те не са будали да стоят тук- бягат в чужбина. Едно време нещата са били добри, защото друга алтернатива пред младите и перспективни играчи не е имало знаем защо...
Най-добре ще е да върнем Р. Забавник, Вальо Илиев, М.Петров, Маркиньос и Зику и други не ни трябват въобще. Покрай тях да се пускат и младите и така... Отборчето ще си е доста стабилно и прилично, но повечето са скъпички и не се знае дали е възможно. Какво стана с Елиот Гранден, някой знае ли нещо?
Е кои най-силни съм изгонил?бандата който иска да играе в чужбина, Платини на който не му се играе или Коце Стоянов от който нищо не става откак се е върнал в игра. Нормално е да имаме разминавания, но доколкото виждам те са в Крачунов и Венков. А Камбуров защо да не остане като когато си тръгне Платини и да се надяваме Станко, той остава единствения ни нападател, освен може би Спас, на който обаче силата му не е в центъра на атаката.
Пропуснал съм да спомена и Чочев, но си мисля, че за него е ясно че трябва да остане и да му се дават шансове...
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Доволен съм от новините за тези момчета, с подобни млади играчи трябва да бъде начертано бъдещето на клуба ни. Искаме да гледаме такива момчета ,а не наемници които при първа възможност да си вадат джобовете. Дори и ЦСКА да падне от знайни и незнайни и сме били с раздаващи се по терена младежи, хората няма да ги е толкова яд и ще подкрепят отбора в мачовете сигурен съм в това
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта