ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 31 май 2013 17:19

vaskonti написа:В двата мача за купата Марко сам развинти цялата ни халфова линия. Но и той е като Платини - играе само когато е на кеф, а това не е много често...

И като Бандаловски.
:lol:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 май 2013 17:23

dreben23 написа:Колегата изгони най-силните ни играчи общо взето и остави Камбуров, който е бита карта. Спас трябва да го задържим задължително, той си е перфектен, но трябва да влезе във форма. ;) Крачунов хич не е лош защитник, а това, че е силен при центриранията в наказателното и бележи голове вдига доста и цената му. :) Венков е един от най-добрите леви бекове у нас, ако не и най-добрият, че зад гърба си има опит. Все пак на моменти наистина си личи, че и за тази позиция си трябва свежа кръв. Венци Василев вярно не е кой знае какво, но със своите задължения се справя добре - определно има хляб в него. В България нямаме много голям избор - не повече от 10-15 читави играчи, осатналите не биха впечатлили и в Малта и Сан Марино дори. Преди отборите се захранваха и с играчи от Б група, а сега няма от къде да ги вземат, докато не излезе някой талант. Вече обаче става невъзможно да се спрат и развият такива таланти и те не са будали да стоят тук- бягат в чужбина. Едно време нещата са били добри, защото друга алтернатива пред младите и перспективни играчи не е имало знаем защо...

Най-добре ще е да върнем Р. Забавник, Вальо Илиев, М.Петров, Маркиньос и Зику и други не ни трябват въобще. Покрай тях да се пускат и младите и така... Отборчето ще си е доста стабилно и прилично, но повечето са скъпички и не се знае дали е възможно. Какво стана с Елиот Гранден, някой знае ли нещо? :?

Е кои най-силни съм изгонил? :lol: бандата който иска да играе в чужбина, Платини на който не му се играе или Коце Стоянов от който нищо не става откак се е върнал в игра. Нормално е да имаме разминавания, но доколкото виждам те са в Крачунов и Венков. А Камбуров защо да не остане като когато си тръгне Платини и да се надяваме Станко, той остава единствения ни нападател, освен може би Спас, на който обаче силата му не е в центъра на атаката. :)

Пропуснал съм да спомена и Чочев, но си мисля, че за него е ясно че трябва да остане и да му се дават шансове...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 май 2013 17:43

ЦСКА _завинаги написа:Колко ще ми е заплатата?
:mrgreen:

Сложен казус.. но може би празен чек всеки месец, от теб се иска само да си пишеш сума по твое осмотрение, като при словенския Сър Алекс дето не дойде. :)

Напротив Чочев не е за нас пък изобщо. Той не може да отнеме нито една топка, без да ритне съперника, изключително слаб е и технически. Не виждам да има качества, а не е на малко години. На 19-20 години вече си личат качествата на един футболист, той просто ги няма. :cry: Анисе пък има добра техника, но в повечето случаи второто му подаване е брак, губи доста лесно топката понякога и от там тръгват доста опасности, също като че ли няма място в отбора. Присо ми е симпатичен, но е крайно неефективен, въпреки че качествата му са безспорни- ние в следващите пет години ако докараме по-техничен и деен футболист на дясното крило от Присо- спирам да пиша във форума! :lol: Искам да отиде в друг български отбор, за да съжаляваме после. Като земе да ни наказва, ще се сетим... :) А Камбуров вече не ще да играе, то си личи и от Китай- да се връща при дръпнатите, ама за там пък съвсем не става, понеже техният футбол е доста скоростен, а къде е неговата скорост- а,да в колата за 500 000. :) :cry: Сержиньо и той е добре да остане- най-много асистенции и вкара все важни голове, малко са, но все решителни. Добър футболист, при който също има доста мързел като че ли. Имаме разминавания разбира се, но разни хора- разни идеали. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 май 2013 19:01

danko_sot написа:Зику и Гранден нямат място в отбора. Какъв Зику и какъв Гранден? Я помислете малко... Само те ни липсват. Боклуците ще им дават по 20 бона, те ще обикалят баровете и ще правят от време на време по някой сносен мач. Зику ще нагъва кебапчета и бири и всичко ще е прекрасно и отборът ще цъфне и ще върже. ;)
За Маркиньос не знам. Той не е лош футболист, но сега разполагаме с Марсиньо. Ще почнат да го пускат като опорен халф, но той там няма да иска да играе и пак ще станат простотии.

П.П. Като цяло който и да вземем все тая при тези собственици ;)

Марки, Зику и Гранден имат място в отбора! Но дали боклуците ще ги върнат е друга тема, все пак Гранден май ги съди преди време... но имат качествата и няма да се чака да минат 10 мача, че да влезнат в ритъм.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 май 2013 22:39

Да,Присо има доста "самобитна" техника! :lol:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 01 юни 2013 12:27

До началото на първенството има 50 дена. Подготовката на отбора ще започва след 7-8 дни и ако допуснем, че до края на първата част - физическата подготовка, не се привлекат нови футболисти, то трансферната политика на ЦСКА за новия сезон ще бъде провалена - ЦСКА ще влезне в предварителните кръгове на ЛЕ отново с 14-15 футболиста. Трябва да се взимат постепенни и внимателни решения спрямо изходящите трансфери, колко и да желаем да се разделим с определени футболисти, защото ще се окажем в кризисна ситуация откъм футболисти, както миналото лято и ще последва нов резил!
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 01 юни 2013 13:08

Скаутското звено на ЦСКА се е заело със задачата да прави селекция в “червения” клуб без да има яснота около треньорския пост разбра Гонг. Въпреки, че шефовете на “армейците” разговарят с треньори и не е ясно кой в крайна сметка ще води ЦСКА, селекцията кипи с пълна сила.

За момента набелязаните футболисти меко казано не впечатляват. След като се разбра, че има реален интерес към Любомир Гуцев от Пирин Гоце Делчев, стана ясно, че ЦСКА се интересува и от футболист на Миньор Перник, който е преминал през школата на Шалке. Това е 22-тодишния защитник Камен Хаджиев, който пропусна последните мачове на Миньор заради контузия. Хаджиев е роден близо до Гоце Делчев, но е юноша на Родопа Смолян. През 2008 година заминава за Германия, където се присъединява към юношите на Ватеншилд, а през 2009 година за един сезон отива в Шалке. През 2010 година Хаджиев се завръща в България и подсилва Пирин Гоце Делчев, а последния сезон играе в няколко мача за Миньор Перник. Идва като централен защитник, но Николай Тодоров го използва и като ляв краен бранител.

Освен Хаджиев и Гуцев скаутите на ЦСКА проявяват интерес и към още един футболист на Пирин Гоце Делчев – Атанас Дреновички.

Най-утвърденото име, което се спряга за “червените” е стража Стоян Колев.

Интересното в случая с набелязаните играчи е мнението на старши треньора на ЦСКА, който в момента е Милен Радуканов.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юни 2013 13:22

Gil-galad написа:
dreben23 написа:Колегата изгони най-силните ни играчи общо взето и остави Камбуров, който е бита карта. Спас трябва да го задържим задължително, той си е перфектен, но трябва да влезе във форма. ;) Крачунов хич не е лош защитник, а това, че е силен при центриранията в наказателното и бележи голове вдига доста и цената му. :) Венков е един от най-добрите леви бекове у нас, ако не и най-добрият, че зад гърба си има опит. Все пак на моменти наистина си личи, че и за тази позиция си трябва свежа кръв. Венци Василев вярно не е кой знае какво, но със своите задължения се справя добре - определно има хляб в него. В България нямаме много голям избор - не повече от 10-15 читави играчи, осатналите не биха впечатлили и в Малта и Сан Марино дори. Преди отборите се захранваха и с играчи от Б група, а сега няма от къде да ги вземат, докато не излезе някой талант. Вече обаче става невъзможно да се спрат и развият такива таланти и те не са будали да стоят тук- бягат в чужбина. Едно време нещата са били добри, защото друга алтернатива пред младите и перспективни играчи не е имало знаем защо...
Най-добре ще е да върнем Р. Забавник, Вальо Илиев, М.Петров, Маркиньос и Зику и други не ни трябват въобще. Покрай тях да се пускат и младите и така... Отборчето ще си е доста стабилно и прилично, но повечето са скъпички и не се знае дали е възможно. Какво стана с Елиот Гранден, някой знае ли нещо? :?

Е кои най-силни съм изгонил? :lol: бандата който иска да играе в чужбина, Платини на който не му се играе или Коце Стоянов от който нищо не става откак се е върнал в игра. Нормално е да имаме разминавания, но доколкото виждам те са в Крачунов и Венков. А Камбуров защо да не остане като когато си тръгне Платини и да се надяваме Станко, той остава единствения ни нападател, освен може би Спас, на който обаче силата му не е в центъра на атаката. :)
Пропуснал съм да спомена и Чочев, но си мисля, че за него е ясно че трябва да остане и да му се дават шансове...

Аз лично не съм съгласен и за Сержиньо и Нюаджи (също и за Крачунов и Венков като колегата). Нюаджи с нищо не впечатли освен с гола в дербито, защото във всички мачове след него беше забиван на лявото крило, за да може да играе Платини (и Камбуров през пролетта), а всъщност е централен нападател (евентуално дясно крило). Плюс това, почти не му се даде шанс пролетта. При всяко положение не е виновен той, че не го пускат на титулярния му пост, нито че го пускат толкова рядко и за толкова кратко. Платини и Камбуров имат общо 6 гола пролетта, от които 3 от дузпи. Главата си залагам, че ако Нюаджи беше играл в центъра толкова мачове, колкото тези двамата, щеше да вкара повече от 3 гола от игра. Именно той трябва да остане и да го пускат като централен нападател - доста по-млад е от Камбуров и има накъде да се развива.
Сержиньо също беше грубо пренебрегван в големи периоди и макар да имаше и слаби мачове, в доста случаи направи важни асистенции и вкара голове. Изобщо за мен това може би са двамата най-недооценени играчи в отбора в момента и ще е върховна глупост да ги разкарат.
Относно Присо, и ти, и доста други хора си го плюят, но през пролетта той и Анисе отбелязаха най-голям възход от всички. Имаше някои срещи, в които точно Присо беше най-опасният ни офанзивен играч. Ако говорим за есенното му представяне, то и аз редовно си го хранех тогава, защото изигра 1 и половина силни мача общо взето. През пролетта обаче играта му носеше доста острота. Изключвам единствено ужасяващите му завършващи удари, но той в един момент просто спря да стреля и играта му стана доста по-ефективна. Не държа непременно да остава, но все си мисля, че поне един измежду него и Варела може поне като резерва да бъде в отбора.
За Крачунов и Венков аргументите са ми горе-долу като на dreben. За останалите, които си изброил, съм горе-долу съгласен - само малки съмнения имам, че Камбуров трябва да остава, а за Василев си мисля, че спокойно може да е титулярен десен бек. Относно новите попълнения, добри варианти си изброил, но много малко ми се виждат възможни - може би само Камазола и Паломино, които не са лоши играчи, а са и на постове, за които имаме нужда от подсилване. Ст. Колев е горе-долу реалистичен трансфер, но честно казано на тази възраст не виждам каква полза ще имаме от него - по-добре двамата младоци да са резерви на Черни. За треньор честно казано нямам идвя - то при сегашното ръководство треньорът реално няма думата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 юни 2013 13:45

Доволен съм от новините за тези момчета, с подобни млади играчи трябва да бъде начертано бъдещето на клуба ни. Искаме да гледаме такива момчета ,а не наемници които при първа възможност да си вадат джобовете. Дори и ЦСКА да падне от знайни и незнайни и сме били с раздаващи се по терена младежи, хората няма да ги е толкова яд и ще подкрепят отбора в мачовете сигурен съм в това
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 юни 2013 14:00

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Доволен съм от новините за тези момчета, с подобни млади играчи трябва да бъде начертано бъдещето на клуба ни. Искаме да гледаме такива момчета ,а не наемници които при първа възможност да си вадат джобовете. Дори и ЦСКА да падне от знайни и незнайни и сме били с раздаващи се по терена младежи, хората няма да ги е толкова яд и ще подкрепят отбора в мачовете сигурен съм в това

Правилно. Но тогава не трябва да сме толкова амбициозни, поне докато младите не покажат какво могат. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”