Левски София - Монтана 18 Кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Монтана 18 Кръг
Яд ме е единствено, че не съм на стадиона! Искам да нахлуя на терена и откъсна главичката на тоя боклук, който съсипа отбора!!!
[center]1914[/center]
- santiliana
няма такава пародия...Всички в синьо, во главе с Батков и Тонев, са за разчекване
МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ТОЯ ПЛЕШИВИЯ, СВЕТКАВИЧНО ДА СЕ МАХА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- фифи перото
След този мач, най отговорно ,свалям доверието си от Рангел Иванов Петров!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Браво на публиката, че поискаха оставката на тоя палачо! Само така можем да се отървем от тоя смешник.
levski_4_life написа:magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б
Освиркваха цяло второ полувреме и накрая викаха оставка, не знам кой "мач" си слушал (защото за гледане нямаше...). Ако си пуснеш измислената телевизия, която го предава, ще чуеш, че още викат
Кой освирква ? Разбирачите от сектор В ... а ония в Б какво правят цял мач ? Подкрепят отбора ... еми в момента няма какво да му се подкрепя

П.С. Не съм на стадиона и няма да отида на мач на Левски поради една причина и всеки, който не е на стадиона сега сигурно я знае
emilio написа:magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б
А ти що не си тук да освиркваш?
ти на стадиона ли си...
magga написа:levski_4_life написа:magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б
Освиркваха цяло второ полувреме и накрая викаха оставка, не знам кой "мач" си слушал (защото за гледане нямаше...). Ако си пуснеш измислената телевизия, която го предава, ще чуеш, че още викат
Кой освирква ? Разбирачите от сектор В ... а ония в Б какво правят цял мач ? Подкрепят отбора ... еми в момента няма какво да му се подкрепя![]()
П.С. Не съм на стадиона и няма да отида на мач на Левски поради една причина и всеки, който не е на стадиона сега сигурно я знае
А ве за кви причини говорите,бе ?? отбора би трябвало да е над всичко. няма значение кой е президент,кой треньор,щом си фен-си на стадиона.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Gesha1986 написа:emilio написа:magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б
А ти що не си тук да освиркваш?
ти на стадиона ли си...
минимум е на стадиона и пише от лаптопа

-
- Контакти:
Тези от Б наистина продължават да "подкрепят" и сериозно се замислям дали да стъпя там повече.... Може, като не съм доволен да попсувам и да ме пребият някои наркОмани...