Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот Без име » 17 мар 2013 19:56

Яд ме е единствено, че не съм на стадиона! Искам да нахлуя на терена и откъсна главичката на тоя боклук, който съсипа отбора!!!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 мар 2013 19:57

няма такава пародия...Всички в синьо, во главе с Батков и Тонев, са за разчекване
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2013 19:57

МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА ТОЯ ПЛЕШИВИЯ, СВЕТКАВИЧНО ДА СЕ МАХА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 мар 2013 19:57

След този мач, най отговорно ,свалям доверието си от Рангел Иванов Петров!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 мар 2013 19:58

Браво на публиката, че поискаха оставката на тоя палачо! Само така можем да се отървем от тоя смешник.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 мар 2013 19:58

levski_4_life написа:
magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б

Освиркваха цяло второ полувреме и накрая викаха оставка, не знам кой "мач" си слушал (защото за гледане нямаше...). Ако си пуснеш измислената телевизия, която го предава, ще чуеш, че още викат ;)

Кой освирква ? Разбирачите от сектор В ... а ония в Б какво правят цял мач ? Подкрепят отбора ... еми в момента няма какво да му се подкрепя :evil:
П.С. Не съм на стадиона и няма да отида на мач на Левски поради една причина и всеки, който не е на стадиона сега сигурно я знае

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 17 мар 2013 19:58

emilio написа:
magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б

А ти що не си тук да освиркваш?

ти на стадиона ли си...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 мар 2013 20:00

magga написа:
levski_4_life написа:

Освиркваха цяло второ полувреме и накрая викаха оставка, не знам кой "мач" си слушал (защото за гледане нямаше...). Ако си пуснеш измислената телевизия, която го предава, ще чуеш, че още викат ;)

Кой освирква ? Разбирачите от сектор В ... а ония в Б какво правят цял мач ? Подкрепят отбора ... еми в момента няма какво да му се подкрепя :evil:
П.С. Не съм на стадиона и няма да отида на мач на Левски поради една причина и всеки, който не е на стадиона сега сигурно я знае

А ве за кви причини говорите,бе ?? отбора би трябвало да е над всичко. няма значение кой е президент,кой треньор,щом си фен-си на стадиона.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 мар 2013 20:00

Gesha1986 написа:
emilio написа:

А ти що не си тук да освиркваш?

ти на стадиона ли си...

минимум е на стадиона и пише от лаптопа :lol: докато освирква мощно от центъра на Б сектор

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 мар 2013 20:00

Тези от Б наистина продължават да "подкрепят" и сериозно се замислям дали да стъпя там повече.... Може, като не съм доволен да попсувам и да ме пребият някои наркОмани...

Върни се в “Архив”