Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Мнениеот terata » 14 ное 2012 13:43

zlobul написа:Хора ,
от изцепките на футболистите ясно личи , че съблекалнята не е овладяна от спортно-техническото ръководство .
Съжалявам , че го казвам , но има единствено два варианта: или Илиан не е за отбор като Левски или му се месят в работата и то сериозно.
Сигурен съм , че ако няма уговорка в този мач , разград ще ни отнесат поне с 3-4 парцала .....на кой да се надяваме ? На Старокин или на Райков ? ...а може би на ментиньо ?

ПП: Все пак тара и домусчиев уж се плюха за пред хората , а в същото време са съдружници :)) . Да не забравяме и че миналия сезон играхме за тях , макар че доста хора не го разбраха :)) , но ще е достатъчно да видят резултатите между Левски -Лудогорец , Миньоро и събитията около тези мачове за да се убедят .
Присъствието на Боко-тиквата и неговите наложници (тоньо , боньо и цоньо -от една страна и марешки , магарешки и дръндарешки -от друга ) няма да го коментирам изобщо , то там работата още повече намирисва .

Ми въпреки резултатите, които дотук са добри, с изключение на фиаското в евротурнирите, играта на отбора е под всякаква критика... то всъщност игра няма, а някво безцелно лутане по терена. Илиан дотук нищо не успя да изгради, като стил и т.н. Големите приказки за юношите, как няма да разчита на Йовов освен ако не са налага и т,н. а всъщност се оказаха лъжа, сами по себе си подзказват, колко страхлив треньор е Илиев. Освен това физическата подготвка на играчите е под всякаква критика!!! А и Злоби, ако си бил на домакинството на Враца, трябва да си видял как Карвальо увика Илиев при смяната... тва ясно подзказва кво се случва в съблекалнята

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2012 14:11

Гледах го по телевизията , защото бях извън София , ама и не съжалявам ни най-малко . Мислех , че гонзовия Левски е дъното , но явно съм се излъгал , тоньовия е още по зле , чак дразни ...то няма една фигура братче заради която да си струва човек да отиде на мач . За спортно-техническите качества на играчите е безмислено да се говори ..тия са от "ботушар" нагоре ... ни спиране , ни подаване, ни центриране , камоли смислена атака .
Затва и се моля ВТБ да се откажат .....та ние с юношите ще направим хиляда пъти по атрактивни мачове отколкото с мегаселекциите на тоньо и Илиан.
Поне ще е истински кеф да си подкрепяме левскарчетата , предполагам заряда и атмосферата ще е в пъти по добра , отколкото да ходим да мръзнем и да гледаме как сульо , пульо и мульо едвам ходят по терена .

ПП: Пример: Цецо Тонев влезе за 15 мин и направи десния бек на сараево за 2 стотинки ..и то на няколко пъти , за разлика от онази измислена звезда марсолиньо дето бил играл срещу реал мадрид.
То и Балтанов игра срещу Челси ,а Борко Стойчев срещу Шалке ама .......
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 14 ное 2012 15:22

В 10,00 часа в неделя се открива и специална каса в близост до сектора за гости, където привържениците на Левски ще могат да си закупят входни талони за мача.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=310163
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Кой ще вкара на разградчани?

Мнениеот metodito » 14 ное 2012 15:45

Аз залагам на някой необичаен заподозрян - някой измежду Ели, Прохазка, Пелето, Мързелиньо или Старочкиния.

Ако Илиян не започне с нас*аната тактика от мача с ЦСКА и играем с повече от един офанзивен футболист деветдесет минути - а не да водим до 60-та минута с 0-1 и той да ги върне назад - не мисля, че ще загубим. Нас равния ни устройва, докато хикс ще е психологическа брадва за Разград. Все пак те са фаворитите. Ако обаче те играят срещу нас, както играха срещу ЦСКА за купата и ние играем, както играхме срещу червените, не виждам кой от двата отбора ще вкара гол от двата отбора.

Прогноза: хикс, макар и мача, както казват тотаджиите, да е троен.

Ако някой е заложил на мача яки пари, или има пари за харчене или е врачка.

То и Балтанов игра срещу Челси ,а Борко Стойчев срещу Шалке ама .......

+1 И на мен ми е т'ва ми е мислата. "Бил играл срещу Реал Мадрид", ми хуу, и сега кво: да го вземем в национала, а? Някой е направил такива хубави парички от този трансфер...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 ное 2012 15:53

Ще вкара някой, който най малко очакваме :oops: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 ное 2012 17:29

Нещо не ги разбирам тия пораженчески изказвания.
Изключвам Ралка...
Гледам Ви левскари сте, имате стотици постове във форума...сега сте седнали да приказвате ние не ставаме, слаби сме, ще паднем.
Да ме прощавате, но такова чудо не помня от ЛЕВСКАРИ, при това истински!
Каквото и да е положението НИЕ ИЗЛИЗАМЕ ЗА ПОБЕДА - ВИНАГИ!
Слаби, силни, НИЕ ИЗЛИЗАМЕ ЗА ПОБЕДА!!!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
Стига, спрете, тоя такъв, оня онакъв!
Можете да плюете и да хулите през лятото, щом почнат мачовете - НИЕ, ФЕНОВЕТЕ САМО ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА, ТОВА Е НАШИЯТ ОТБОР!
Не ми пука за Тонев, Батков, Наско или който и да е, знаете ли за тези години, като левскар и фен, колко са се сменили пред очите ми?
Левски остава!
САМО ЛЕВСКИ!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 14 ное 2012 17:59

ralka_levskarka написа:Ще вкара някой, който най малко очакваме :oops: :lol:

Старокин :mrgreen: ...или пък Лудогорец ще поведе, а ние ще изравним в 93-тата минута с гол на вратаря Василев, който ще отиде в наказателното им поле при някой корнер :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 ное 2012 19:09

ivaka написа:Нещо не ги разбирам тия пораженчески изказвания.
Изключвам Ралка...
Гледам Ви левскари сте, имате стотици постове във форума...сега сте седнали да приказвате ние не ставаме, слаби сме, ще паднем.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!... САМО ЛЕВСКИ!

Изказванията не са пораженчески, а реалистични, предизвикани от политиката, действията и поведението на ръководството и футболистите.
В "Левски" трябва да работят и играят левскари. Такива, които "слаби, силни" излизат винаги за победа. Така сме спечелили много славни победи. Такива левскари са играли слабо, губили са, но с левскарски дух. Такъв "Левски" беше подкрепян от ентусиазирана синя публика. Която винаги е била и критична. А сега излизат несериозни, немотивирани, безотговорни ... Мекотели със сини фланелки. Във всички мачове. Включително и срещу ЦСКА. Привържениците реагират адекватно.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 ное 2012 20:24

Живко6461 написа:
ivaka написа:Нещо не ги разбирам тия пораженчески изказвания.
Изключвам Ралка...
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!... САМО ЛЕВСКИ!

Изказванията не са пораженчески, а реалистични, предизвикани от политиката, действията и поведението на ръководството и футболистите.
В "Левски" трябва да работят и играят левскари. Такива, които "слаби, силни" излизат винаги за победа. Така сме спечелили много славни победи. Такива левскари са играли слабо, губили са, но с левскарски дух. Такъв "Левски" беше подкрепян от ентусиазирана синя публика. Която винаги е била и критична. А сега излизат несериозни, немотивирани, безотговорни ... Мекотели със сини фланелки. Във всички мачове. Включително и срещу ЦСКА. Привържениците реагират адекватно.

И сега е точния момент за такива изказвания?
Не мисля!
Съгласи се, че започнахме да изпускаме истинските левскари още по времете на Наско...може би и преди това, но най-вече тогава!
Сега наистина е малко късно...
Видахме всички, че за да дойде Миланов иска пари, за които можем да купим двама.
Хайде да си признаем нещо с ръка на сърцето...всички играят сърцато ама само срещу нас, я от яд, че не сме ги взели, я от яд, че сме ги махнали, това обаче не е професионализъм.
Само с яд не се играе, а и щом дойдат в Левски ядът им изчезва и стават мекотели - така не става също...
Хайде дай ми едно работещо управленско решение за този отбор...да го коментираме.
С яд се играят два - три мача, а не цяло първенство.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 ное 2012 21:06

АВТОБУСИТЕ ЗА РАЗГРАД ТРЪГВАТ В 9:30 ЧАСА ОТ КЛУБА НА БУЛ. ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ 23 в 8:30 ще бъде отворено (не си забравяйте личните документи) Побързайте да се запишете,не чакайте последния момент.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”