VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)
Г-н Батков е бесен от равния резултат, в понеделник ще им чете конско. "Скандално съдийство" - просъска адвоката на излизане от стадиона пред камерата на Канал 3
Последна промяна от TB1957 на 29 сеп 2012 19:26, променено общо 2 пъти.

- Levskar_90
kireto2 написа:На Илиан му трябва време, отбор не се прави за 2-3месеца!
Илиянчо е за Берое или Родопа, за Левски не става. Преди мача какво вика: Не бил сигурен за състава. Той е мека мария и не става за големи отбори. Личи си по-примиренческия му говор и осанка. Сигурно Йовов аз го пускам ?!?
Но не го виня, той беше назначен от Тоньо, най - голямото зло в Левски.
Тоя докато е в Левски, Левски няма да спечели нищо!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
TB1957 написа:Г-н Батков е бесен от равния резултат, в понеделник ще им чете конско

стават грешки, г-н Батков! Всеки греши, дори и вие

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Голям плач, голямо нещо...
Загубихме две точки с човек по-малко, чудо голямо. Къде пише, че трабва да вземем всички мачове? Всеки изпитва трудности в даден момент, никои не е застрахован от такива срещи! Яд ме е , но дори Гаджев не обвинявам. Да, можеше да се сдържи, но провокацията, честите груби влизания и авантите на съдията биха отприщили и мен! В мач с 10 играчи за 45 мин. и слаб съдия, хиксът си е направо добре.
Предлагам провокаторчетата и всички, които хулят в момента, да изчакат още два кръга и тогава да плюят
Загубихме две точки с човек по-малко, чудо голямо. Къде пише, че трабва да вземем всички мачове? Всеки изпитва трудности в даден момент, никои не е застрахован от такива срещи! Яд ме е , но дори Гаджев не обвинявам. Да, можеше да се сдържи, но провокацията, честите груби влизания и авантите на съдията биха отприщили и мен! В мач с 10 играчи за 45 мин. и слаб съдия, хиксът си е направо добре.
Предлагам провокаторчетата и всички, които хулят в момента, да изчакат още два кръга и тогава да плюят

TB1957 написа:Г-н Батков е бесен от равния резултат, в понеделник ще им чете конско. "Скандално съдийство" - просъска адвоката на излизане от стадиона пред камерата на Канал 3
От къде ти е инфото за конското . Защото аз разбрах , че Батков обвинява съдията.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=300715
Последна промяна от veni__85 на 29 сеп 2012 19:29, променено общо 1 път.
Levskar_90 написа:kireto2 написа:На Илиан му трябва време, отбор не се прави за 2-3месеца!
Илиянчо е за Берое или Родопа, за Левски не става. Преди мача какво вика: Не бил сигурен за състава. Той е мека мария и не става за големи отбори. Личи си по-примиренческия му говор и осанка. Сигурно Йовов аз го пускам ?!?
Но не го виня, той беше назначен от Тоньо, най - голямото зло в Левски.
Тоя докато е в Левски, Левски няма да спечели нищо!
Няма да закачате и да обиждате Г-н Тонев !

Ей тоя Батков голям смехуран, сигурно всеки път, когато Левски не победи ще честити премиите от Лудогорец за противника.

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
Няма място за притеснение,все пак е футбол липса на шанс и късмет за Локо Сф това е .
ralka_levskarka написа:grasiani написа:Ей голямо израстване на този отбор,щом тези лавандули не могат да бият ясно е за какво става въпрос,тази година пишете я пак нулева.От реалността не може да се избяга с това ръководство с този отбор сме бита карта не го ли разбрахте тия са безхаберници,пак се почват едни оправдания,едни обяснения,а то е пределно ясно е че са некадърни.
Стига с тези глупости, какво е виновно ръководството, че Гаджев не знае как да се сдържа?
Е че да не сме паднали заради Гаджев,просто това са ни възможностите 3-4 място с тези хора а кое е глупости ще видим в края на сезона когато се борим за места в лига Европа отново и като срещнем пак отбор като Сараево.
Един хикс и форумните фенове почнаха да плачат ;(