Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 13:17

Янис Зику написа:
Значи ние от провинцията сме прости и неграмотни.. :lol:

Не е важно какъв е балансът с вас, важен е балансът с всички отбори. За мен той е много добър специалист и да кажеш, че не се е доказал по другите страни е смешно, защото беше избран за най-добър треньор в първенството, когато беше в ЕНППИ.

Друго ми направи впечатление - даваха в "Пред банята" преди 3 дни интервю с него и си каза точно какво му трябва, футболист с такива и такива качества, на такава и такава позиция, което доказва, че е поне малко над средното ниво и знае от какво се нуждае отбора за да върви напред. Още от първият му престой като треньор съм му голям фен, дори и да се махне сега, аз пак ще го уважавам.

Аз не съм казал, че от провинцията са неграмотни, а визирам конкретен човек. Съгласен съм за малко над средното ниво, но това не променя нещата. И Лаптопа знае какъв футболист му трябва. СМ практикува грозен и непривлекателен футбол и беше разкрит дори от рядко слабия тази година Левски и средняшкия Миньор. Мачовете с Литекс и ЧМ хич не желая да ги коментирам. Просто концепцията му е такава-на мускули и с евтини психологически трикове. А като футболни достойнства-твърде постничко. Да, в даден момент това може да се окаже печеливш ход, но в перспектива и в градене и развитие на отбор е безнадеждна работа. Може и да има хора, които харесват този футбол, не знам, тяхно право е. Аз лично се надявам СМ да остане треньор в ЦСКА, защото това е в наша полза.Всички вече му знаят спатиите и арсенала, а той, както вече споменах, не е много богат. Колкото до 16 точки и прочее, аз винаги имам едно наум, когато един отбор редовно прави серии от по 10 и повече поредни победи. Още повече, когато това е в разрез с футболните умения на този отбор. И когато в три шампионата все един и същ треньор и отбор правят подобни серии, то едното наум става вече няколко наум. Но това е друга тема.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 юли 2012 15:07

Да Янис Зику,
Янис,не им се вързвай на подуянци.Сега ще те убеждават,че Стойчо е слаб треньор.Сякаш ЦСКА е имал шампионски отбор и само защото Младенов им е треньор армейците са изпуснали титлата.А Левски бил слаб.Слаб,слаб,колко да е слаб?Пари ли нямаха?Премиера спонсор ли не им намери?Заплати ли не са взимали?С едни от най-добрите футболисти в България ли не разполагаха?Резервната им скамейка ли бе къса,та се е налагало да играят мачове без да са попълнили цялата група за мача?Наем за стадиона ли плащаха?Школата ли им взеха?Война с БФС ли водеха?Съдиите ли не ги подпираха?Всичко,всичко си имаха подуянци ,но треньор си нямаха (Да иляди Гонзо и тази година Батков пак треньор на Левски да го направи)!А ние само треньор си имаме.И за това е тоя жупел по Младенов.Щото с оглозгания ЦСКА щеше да стане шампион.И то въпреки всичко и всички.Голям е,успя да извлече всичко от един отбор с лимитирани възможности.Толкова си можеха футболистите и той ги накара да дадат максимума от себе си.Но това няма да го чуеш от левскарите.Те ще го плюят и ще се надяват Младенов да се махне от ЦСКА защото знаят,че остане ли на Армията , пак ще са след ЦСКА (без значение на 10 или 16 точки ).Е за това е тоя целия рев от Подуяне!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 20:25

Понеже се говори за подуянци, да видим какво правят пък панчеревци:
Изображение
Бре-банята празна! Жега ли е, клиентелата в Анадоллука ли е, кой знай? Че като гледам какви чакмаци купува Стойчо, бая пране и къпане ще падне... Ще настане, сиреч, оборот! Хеле оня от Кюрасао девет дена десет нощи трябва да кисне кирта, ама лошо няма. Подуянци ги било страх-ми как няма, тая кир от банята право в езерото и после към София отива, не е шега работа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юли 2012 22:42

Янис Зику написа:
Друго ми направи впечатление - даваха в "Пред банята" преди 3 дни интервю с него и си каза точно какво му трябва, футболист с такива и такива качества, на такава и такава позиция, което доказва, че е поне малко над средното ниво и знае от какво се нуждае отбора за да върви напред. Още от първият му престой като треньор съм му голям фен, дори и да се махне сега, аз пак ще го уважавам.

Леле, колко философски звучи треньорът да определи какви футболисти му трябват, представяш ли си какъв ерудит във футбола е стратегът от село Плоски :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 юли 2012 23:34

TristaNNN написа:
Янис Зику написа:

Леле, колко философски звучи треньорът да определи какви футболисти му трябват, представяш ли си какъв ерудит във футбола е стратегът от село Плоски :lol:

Не това имах предвид. Исках да кажа, че човекът може да чете играта и знае идеалните хора, които ще са му нужни. Всеки може да го направи, но само той се доказа в последните години. Да си припомним последният му престой? :?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 05 юли 2012 23:50

Янис Зику написа:
TristaNNN написа:
Янис Зику написа:

Не това имах предвид. Исках да кажа, че човекът може да чете играта и знае идеалните хора, които ще са му нужни. Всеки може да го направи, но само той се доказа в последните години. Да си припомним последният му престой? :?

Който завърши с?

Преди около месец написах, че африканчетата може и да играят в ЦСКА, ако Стойчо не си доведе бразилци, заради комисионните.Днешното интервю на Борисов... дали аз съм го писал един от отговорите му, дали той ме е чел-не знам.Определено не вярвам много на Гърнето, но да вярвам на Стойчо, след като му знаем действията отпреди 7-8 години още... Защо?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 юли 2012 00:26

Kашчей написа:
Янис Зику написа:Не това имах предвид. Исках да кажа, че човекът може да чете играта и знае идеалните хора, които ще са му нужни. Всеки може да го направи, но само той се доказа в последните години. Да си припомним последният му престой? :?

Който завърши с?

С 16 точки разлика пред втория.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 01:32

Янис Зику написа:
Kашчей написа:
Янис Зику написа:Не това имах предвид. Исках да кажа, че човекът може да чете играта и знае идеалните хора, които ще са му нужни. Всеки може да го направи, но само той се доказа в последните години. Да си припомним последният му престой? :?

Който завърши с?

С 16 точки разлика пред втория.

Нещо за лиценза или той е под давление на Батков? 8-) Е, вярно, Гарибов си призна, че сте давали пари за футболисти, вместо да плащате това онова, което трябва да се плаща, ама той пък к`во ли знае :mrgreen:
И к`во направи Човекът с голямо червено сърце тогава, да ни припомниш!?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2012 10:46

Абе колко кашчея има у тоя форум бре?! Какво стана с онзи "борец" за мнения и "права" на малцинствата?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 юли 2012 23:04

След кратко закъснение на полета, отборът на ЦСКА се завърна от лагера си в Турция, предаде репортер на Novsport.com от летище София. Както бе обещал още при заминаването на тима за южната ни съседка, Стойчо Младенов се спря пред медиите, за да отговори на техните въпроси.

Наставникът на "червените" остана доволен от подготовката, но алармира, че липсват необходимите офанзивни футболисти, които да придадат класа на отбора в нападение. Младенов призна, че на този етап креативността на ЦСКА е притъпена, но той ще остане да работи в клуба независимо от материала, с който разполага. Екзекуторът на Ливърпул успокои феновете на "армейците", че звездата на тима от миналия сезон Жуниор Мораес остава на разположение на отбора.

"Свършихме добра работа и в двата лагера. Проведохме малко по-интензивен цикъл с контроли. Доволен съм от абсолютно всички състезатели. Неприятно е, че трима се контузиха още в Самоков - Петър Стоянов, Коста Стоянов и Никола Дюлгеров. Надявам се до една седмица да са на разположение.", започна Младенов.

"Иска ми се ЦСКА да има друго лице. Стремим се да извлечем максимума от това, с което разполагаме, а до този момент футболистите дават максимума, не мога да се оплача. В дефанзивен план съм готов със селекцията и имам нужната конкуренция. Разполагам с цели осем футболисти и ще разчитам на тези, които се представят най-добре. Това са Апостол Попов, Ангел Грънчов, Пламен Крачунов и Сивард Спрокел в средата, Коста Стоянов и Нилсон отляво, и Иван Бандаловски и Саша отдясно. Футболистите, които са ми нужни в халфовата линия и в нападение ги няма поради ред причини. Всичко е въпрос на преговори. Надявам се утрешната ми среща с ръководството да премине по начина, по който искам и привлечем необходимите играчи. Коментирал съм с Ваноли. Той знае какви качества трябва да притежават футболистите, които ни трябват. От неговите възможности зависи да ги привлече. ", продължи наставникът на ЦСКА.

На въпрос на Novsport.com дали е Младенов е наясно с качествата на чакания от ЦСКА португалец Бернандо Тенгариня, старши треньорът на "червените" отговори: "Не съм го гледал. Тези, които съм ги гледал съм ги дал като имена. Оттам нататък е в правото на ръководството да преговаря и да привлича. Ваноли изглежда коректен човек. Изчистихме работата си. Той си знае задълженията и се надявам да си върши работата като професионалист."

"Притеснява ни всички, че селекцията закъснява - от треньорите до привържениците. Няма треньор, който да не иска от първия ден всички да са налице. На този етап ни липсват офанзивни футболисти, креативността ни е доста притъпена. Все пак трябва да си кажем нещата такива, каквито са.", сподели Младенов.

"Аз няма да напусна. Дошъл съм в ЦСКА, за да работя. С хубав или с лош материал - ще работя. Никога не съм участвал в преговори и не съм се занимавал с пари и комисионни, забравете го това.", завърши наставникът на 31-кратните шампиони на България.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”