Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот Parmalat » 20 мар 2012 00:23

shotgun blues написа:Какво да кажа за мача със СЛАВИЯ . Важна победа,имаше не лоша посещаемост,играта бе добра .Радвам се че най-накрая ВАЮШИ получи шанс и игра супер,албанксият ДОКА 8-) Георги Миланов беше най-добър ,НИКАСИО отново вкара ,но измислен червен картон остави малко лошо настроение :evil: ,но това му е за урок да не си сваля фланелката и да получава леки картони.Слабата част на ЛИТЕКС е десният фланг,Страхил ПОПОВ има много хляб да изяде докато стигне нивото на предшественннниците си,Галин Иванов засега е неубедителен,ЯНЕВ не е за крило.
За мачът с БЕРОЕ ,аз лично очаквам първа издънка,равен или загуба,там ЛИТЕКС играе слабо,старозагорци са супер надъхани и имат няколко нови добри играча,май португалци :roll:

Каядо прави много добро впечатление от Берое както и Ливраменто и Овона.Като цяло наисти имат добри играчи за А група Елиас,Ричард,Везелов,Писаров,Бабангида(бивш игрч на Литекс).Голям минус за Литекс е Никасио и мисля че това ще е решаващо за мача.Тук мисля и аз че Литекс ще загуби точки.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот kreedz » 20 мар 2012 16:08

Parmalat написа:
shotgun blues написа:Какво да кажа за мача със СЛАВИЯ . Важна победа,имаше не лоша посещаемост,играта бе добра .Радвам се че най-накрая ВАЮШИ получи шанс и игра супер,албанксият ДОКА 8-) Георги Миланов беше най-добър ,НИКАСИО отново вкара ,но измислен червен картон остави малко лошо настроение :evil: ,но това му е за урок да не си сваля фланелката и да получава леки картони.Слабата част на ЛИТЕКС е десният фланг,Страхил ПОПОВ има много хляб да изяде докато стигне нивото на предшественннниците си,Галин Иванов засега е неубедителен,ЯНЕВ не е за крило.
За мачът с БЕРОЕ ,аз лично очаквам първа издънка,равен или загуба,там ЛИТЕКС играе слабо,старозагорци са супер надъхани и имат няколко нови добри играча,май португалци :roll:

Каядо прави много добро впечатление от Берое както и Ливраменто и Овона.Като цяло наисти имат добри играчи за А група Елиас,Ричард,Везелов,Писаров,Бабангида(бивш игрч на Литекс).Голям минус за Литекс е Никасио и мисля че това ще е решаващо за мача.Тук мисля и аз че Литекс ще загуби точки.

Кефя се на такива фенове,които уважават другите отбори,а не само да знаят да плюят :)
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Безпощаден Стоичков превзе с Литекс крепостта във Варна

Мнениеот nikita33 » 25 мар 2012 21:47

Отборът на Литекс продължи със силните си игри под ръководството на Христо Стоичков. "Оранжевите" победиха отбора на Черно море с 1:0 насред изключително негостоприемния стадион "Тича" във Варна. По този начин гостите от Ловеч записаха пета победа от началото на пролетния полусезон и не познават вкуса на загубата.Единственото попадение в срещата реализира Христо Янев в 55-ата минута. Техничният полузащитник се възползва от добро подаване на Георги Миланов, преодоля противников бранител и с прецизен удар от границата на наказателното поле прати топката в мрежата на Черно море. В началните минути на срещата домакините от Варна имаха териториално преимущество и успяха да създадат няколко опасности пред вратата на "оранжевите", които обаче не доведоха до успех. Постепенно възпитаниците на Христо Стоичков се поокопитахи и изравниха играта, но след 20-ата минута на мача двата отбора се вкопчиха в люта битка в центъра и головите положения липсваха.През второто полувреме статуквото на терена не се промени. Качеството на играта отново не бе на ниво, но за сметка на това борбата и нервите по терена изобилстваха.

Все пак Черно море успя да създаде една добра възможност за гол. В 74-ата минута Илко Пиргов изби една топка, която попадна в краката на Георги Илиев, но ударът му към опразената врата бе блокиран с тяло от Жос.

От своя страна пък Литекс заложи на дефанзивна игра, която в крайна сметка се оказа печеливша.

С днешната победа Литекс събра актив от 41 точки и по този начин даде сериозна заявка за участие в Лига Европа, въпреки че през есента сериозно изоставаше от лидерите.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Безпощаден Стоичков превзе с Литекс крепостта във Варна

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2012 21:59

защо не пишеш в темата за мачовете,ами правиш тема след всяка победа - копирайки заглавието на СПОРТАЛ :roll: като ще правиш тема ,защо не си напишеш личното мнение за мача ? Защо не направи тема след БЕРОЕ :roll:

иначе победа в много слаб мач,най-хубавото според мен беше Галин Иванов второто полувреме,и срещу БЕРОЕ и днес показа прогрес
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 25 мар 2012 22:01

shotgun blues написа:защо не пишеш в темата за мачовете,ами правиш тема след всяка победа - копирайки заглавието на СПОРТАЛ :roll: като ще правиш тема ,защо не си напишеш личното мнение за мача ? Защо не направи тема след БЕРОЕ :roll:

иначе победа в много слаб мач,най-хубавото според мен беше Галин Иванов второто полувреме,и срещу БЕРОЕ и днес показа прогрес

Защото след мача с Берое ме нямаше!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2012 22:04

ами все пак си фен на ЛИТЕКС,пиши си мнението за мача,за футболистите,горе долу само двама / трима пишем някакви коментари за мачовете,аз,PFK Litex и Blagoy :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 25 мар 2012 22:25

Не знам какво е превзел Литекс, но в Стара Загора бяха на ниво около посредственото-настоящия шампион.Цяла България проследи мача Берое-Литекс и всеки може да прецени за себе си. Симулиращи футболисти, които постоянно провокират скандали по терена (Янев, Г.Иванов). Подминати нарушения за картон на Йеленкович и особено на Занев.......Св.Тодоров и той уж играл в Англия, а се държа като хулиган с феновете. Публиката след мача поздрави Стоичков, а Св.Тодоров, показва неприлични жестове около автобуса.. Без коментар, нали? ....
П :mrgreen: ревзели са Тича с помощта на реферите вероятно......... :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 мар 2012 22:33

Кърмит пак весели. Що не кажеш за подминатите 2 (ДВЕ!!!) дузпи срещу Георги Миланов и измисления първи жълт картон на Страхил Попов или сигурно е нормално като някой ти удари един тупаник освен бабаита да се показва картон и на жертвата - за неправилно дишане? Кажи и за жълтия картон на Бодуров дето беше даден при искане на обяснение за дузпата дето и Стиви Уондър я видя срещу Миланов - първата!?

Въобще фенчета на държавен отбор с една порутена трибуна и осветление подарък от Тиквоча изобщо не виждам какво право имат да обсъждат отбори с много повече успехи от техния :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 25 мар 2012 22:38

Нашите картони не коментирам и не оспорвам....
Другите неща, които пишеш оставям без коментар....
За каква дузпа става дума? Бодуров трябваше още първото полувреме да си е заминал под душа....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 мар 2012 22:52

BEROE_StZ написа:Нашите картони не коментирам и не оспорвам....
Другите неща, които пишеш оставям без коментар....
За каква дузпа става дума? Бодуров трябваше още първото полувреме да си е заминал под душа....

За едни неща не коментираш, а другите ги оставяш без коментар...
Доста различен подход при двата случая и накрая, все пак коментираш :mrgreen:
Наистина, както се спомена по–горе умееш да разсмиваш и то без да го осъзнаваш :)
За мача, мога да кажа, че съм доволен от 3-те точки.

Върни се в “Архив”