Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Makavelli
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 19:04

vratar4eto написа:
|Georgi написа:Не искам да ставам адвокат на никого, но в този случай БФС има право

Член 24. За червен картон и/или по доклад за тежки провинения
на състезател към служебни лица, на нарушителите се
налага наказание ЛСП за 10 /десет/ срещи и глоба 3000
лева. При повторно нарушение – ЛСП за 12 /дванадесет/
срещи и глоба от 5000 лева.

За целта към доклада на дежурния делегат Тодор Лучев вече са приложени и писмени показания от полицаите, които са охранявали тунела на стадиона в Пловдив, където Присо им налетял с дървена палка от табелките за смяна, които се използваха в миналото.

а това е от Novsport http://www.novsport.com/news184320_1003.html

Та викате - пак ви порязаха :D Аз явно не мога да смятам, защото винаги съм смятал, че 10 е повече от 7

Дай линк за събитията в тунела. Щото аз клипчета не видях точно от тунела. А както се вижда делегата е видял това само което е искал да види. В противен случай трябваше да има наказание за Локо, мачове без публика и т.н. къде са всички тия шишета които ясно се виждат от камерите че се хвърлят по играчите, къде делегата е описал че са ударили хора от щаба на ЦСКА. Къде делегата е описал че е имало повече хора в коридорите отколкото трябва да има. ( Повече не значи полиция / охрана - тука има и външни лица ). Разбира се че всичко това не е споменато, щото не е угодно. Дано Лудогорец набие У шошониоте сините ГОВЕ*А

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 мар 2012 19:04

С това момче стана много грозна гледка и ситуация. Първо 2 минути оня боклук Даксон го псуваше без да има защо, после и целия стадион започна да го псува и обижда и накрая го наказаха с червен картон и 7 мача. Бил си поизпуснал нервите. Еми всеки човек ако го псуват други 10 000 човека би си изпуснал нервите. Дано не се случва на никой подобно нещо. А всичко започна от обидите и симулацията на Даксон. И Присо да не остане по-назад започна и той да се търкаля като панаирджийска мечка. А на практика и двамата симулираха защото удар между двамата нямаше. Съдията можеше да им извади по един жълт картон за симулациите и разправиите на Даксон и нямаше да има последвалите сцени и циркове. А след такова наказание за него, Даксон трябва да го накажат с 10 мача а Локо с наказание без публика за расистки обиди. Иначе да накажеш само единия, и то този който не започна разправията е доста нечестно.

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 30 мар 2012 19:06

Малко са му. Да се радва, че отърва затвора.

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 19:07

galin56 написа:С това момче стана много грозна гледка и ситуация. Първо 2 минути оня боклук Даксон го псуваше без да има защо, после и целия стадион започна да го псува и обижда и накрая го наказаха с червен картон и 7 мача. Бил си поизпуснал нервите. Еми всеки човек ако го псуват други 10 000 човека би си изпуснал нервите. Дано не се случва на никой подобно нещо. А всичко започна от обидите и симулацията на Даксон. И Присо да не остане по-назад започна и той да се търкаля като панаирджийска мечка. А на практика и двамата симулираха защото удар между двамата нямаше. Съдията можеше да им извади по един жълт картон за симулациите и разправиите на Даксон и нямаше да има последвалите сцени и циркове. А след такова наказание за него, Даксон трябва да го накажат с 10 мача а Локо с наказание без публика за расистки обиди. Иначе да накажеш само единия, и то този който не започна разправията е доста нечестно.

Ами ако целта е била да премахнат Присо щото видиш ли в Кипър беше вкарал 2 пъти за 40 мача, а тука 3-4 за 5-6 мача. Как да не се оплашат.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 мар 2012 19:07

|Georgi написа:
kiko75 написа: аве философе кой са наказали досега с десет мача щото аз съм гледал страшно грозни неща и наказание нямоло един тунел на герена се движеше като обезумял след един мач на лефски и литекс и нямаше никои наказан :evil: :evil: бал съм им мамата на всички педали в гфс начело с шала геиски всичко е на лична основа време за вазелин както каза борисов

Ми колега това, че някога някъде Левски и Литекс са правили циркове в тунела и не е имало последствия, не означава вас ви ощетяват в случая [може да се тълкува като ощетяване на футболната общественост като цяло, но не директно на цска]. Едното няма нищо общо с другото! Поне обективно погледнато. Субективно не знам как би изглеждало, защото не съм фен на цска
Пак казвам - наказанието има правно основание и цитирах чл. от Правилника на БФС

Нека покажат тия прословути видео записи .Нека видим ,ако е ударил полицай ,нека го накажат за 10 мача ,но ако не е ?
Странното в случая е че е наказан за нещо което са "видели" няколко десетки човека ,а няма наказание за това което видяха и чуха поне 1 000 000 зрители !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 30 мар 2012 19:09

боклуците от бфс нямат равни с техните решения, просто нямам думи !!!!!1 но аз мисля че за това сме ЦСКА...- да се даржим подобаващо и прилично.на техните решения прости да ни обединяват и правят по силни........... АЗ САМ ГОРД ЧЕ СAМ ОТ ЦСКА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2012 19:09

Това просто минава всякакви граници. Аз съм потресен :evil:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 мар 2012 19:11

споко има господ.всичко вижда..нека да се мъчат да ни мачкат, само че незнаят,че това няма как да стане
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 30 мар 2012 19:11

percival написа:
|Georgi написа:
kiko75 написа: аве философе кой са наказали досега с десет мача щото аз съм гледал страшно грозни неща и наказание нямоло един тунел на герена се движеше като обезумял след един мач на лефски и литекс и нямаше никои наказан :evil: :evil: бал съм им мамата на всички педали в гфс начело с шала геиски всичко е на лична основа време за вазелин както каза борисов

Ми колега това, че някога някъде Левски и Литекс са правили циркове в тунела и не е имало последствия, не означава вас ви ощетяват в случая [може да се тълкува като ощетяване на футболната общественост като цяло, но не директно на цска]. Едното няма нищо общо с другото! Поне обективно погледнато. Субективно не знам как би изглеждало, защото не съм фен на цска
Пак казвам - наказанието има правно основание и цитирах чл. от Правилника на БФС

Нека покажат тия прословути видео записи .Нека видим ,ако е ударил полицай ,нека го накажат за 10 мача ,но ако не е ?
Странното в случая е че е наказан за нещо което са "видели" няколко десетки човека ,а няма наказание за това което видяха и чуха поне 1 000 000 зрители !

Ами аз не съм страна, така че не може да ги искаш от мен. Аз съм фен на Левски, но в случая се държа обективно. Мача не съм го гледал целия и не знам за агитката на Локо, но по принцип съм останал с добро впечатление от поведението им. А за видеото- до колкото разбирам е от охранителните камери на Лаута. Там вече едва ли някой някога ще се добере до него, защото все пак никой не качва такива клипове в ютюб или вбокс. Може би ако вашето ръководство поиска да ги види... не знам. Има и писмени показания на полицаи до колкото разбирам, та от тази гледна точка- бфс има основание да наложи наказанието. Но пак казвам- вие имате право да искате разяснения

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 мар 2012 19:15

Значи ти не си гледал мача или клипчета в нета където ясно се чуват маймунските звуци и се вижда как бутилки летят както към футболистите на ЦСКА ,така и към щаба и полицайте около тях ?
Ей това не мога да разбера ! Колко много си обективен и наясно с наказанието на ПРисо ,а за това видно от почти цялата спортна общественост на България няма и дума за него ,а какво остава са наказание !
Това според теб еднакъв аршин ли е ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”