ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот DIMO » 26 юни 2015 20:05

pomiqr268 написа:
Tommi написа:
DIMO написа:Значи половин процент от лихвата, която плаща всеки бг гражданин, отива там...Това казах и аз - ние плащаме това, което Пеевски е свил. Пеевски свива депозитите на хората, после ние, депозирали в другите банк, им ги плащаме...

Това са пари на банката, а не твои или мои. Банката не е взела нищо от твоя депозит и си ти го връща в пълен размер (+ договорената лихва).

Сериозно ли? Утре, ако всички си посикат депозитите от банките ще ни ги изплатят ли?

Не се занимавай, няма да ти отговори. Вече гледа БТВ, нали трябва да учи езика чрез сериала...

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 26 юни 2015 20:05

pomiqr268 написа:
Tommi написа:
DIMO написа:Значи половин процент от лихвата, която плаща всеки бг гражданин, отива там...Това казах и аз - ние плащаме това, което Пеевски е свил. Пеевски свива депозитите на хората, после ние, депозирали в другите банк, им ги плащаме...

Това са пари на банката, а не твои или мои. Банката не е взела нищо от твоя депозит и си ти го връща в пълен размер (+ договорената лихва).

Сериозно ли? Утре, ако всички си посикат депозитите от банките ще ни ги изплатят ли?

Айде престанете с тия банки бре.Естествено , че няма да ти ги изплатят.Няма банка на земята със 100% ликвидност.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 юни 2015 20:12

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Теб какво те вълнувам аз?! Верен и честен е този, който остава верен на отбора си, а не хукна да припознава, само по слухове, първия срещнат отбор за ЦСКА. Ти не си от припознавачите, успокой се!

Значи да ти кажа честно ,страшно много ме дразниш!Дори когато се опитам да вляза в някакъв смислен разговор с някой друг и хоп,цъфваш ти с поредния си тъп въпрос!
Чао на всички от мен,успя да ми развалиш кефа!

Не ме чети бре! Аз разговарях с Тео, не с теб. Като се намесваш, ще си носиш последствията от неприятни въпроси или отговори! На теб все друг ти разваля кефа тук! Все едно, че не хукнаха повече от половината да припознават я Литекс, я Локо Сф., я Банско..Верея, я новото, все още неосновано дружество на Божков-това ли са верни и честни цесекари?!
Като не можеш да търпиш на неудобни въпроси си стой в официалния форум само!

Коша може ли и от мене един ...може би ...неудобен въпрос :? Утре на прайда ,верно ли пак ти ше си байрактар :lol: :!: :!: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2015 20:20

Red joker написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Теб какво те вълнувам аз?! Верен и честен е този, който остава верен на отбора си, а не хукна да припознава, само по слухове, първия срещнат отбор за ЦСКА. Ти не си от припознавачите, успокой се!

Значи да ти кажа честно ,страшно много ме дразниш!Дори когато се опитам да вляза в някакъв смислен разговор с някой друг и хоп,цъфваш ти с поредния си тъп въпрос!

Не ме чети бре! Аз разговарях с Тео, не с теб. Като се намесваш, ще си носиш последствията от неприятни въпроси или отговори! На теб все друг ти разваля кефа тук! Все едно, че не хукнаха повече от половината да припознават я Литекс, я Локо Сф., я Банско..Верея, я новото, все още неосновано дружество на Божков-това ли са верни и честни цесекари?!

Коша може ли и от мене един ...може би ...неудобен въпрос :? Утре на прайда ,верно ли пак ти ше си байрактар :lol: :!: :!: :?:

Да, и на байряка ще има един червен джокер, с оранжево-червено-черна опашка в задника!

ПП- Въпросът ти какво общо има с ЦСКА и събитията около него?!? Или всички, дали си задника на Литекс, ще дефилират?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 26 юни 2015 20:29

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Да, и на байряка ще има един червен джокер, с оранжево-червено-черна опашка в задника!

ПП- Въпросът ти какво общо има с ЦСКА и събитията около него?!? Или всички, дали си задника на Литекс, ще дефилират?!

Може ли да не спамиш темата с твоите въжделения по мъжки задници?!?!??
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2015 20:50

GOLEADOR написа:Чудя ви се за какъв ВБ и ГГ говорите?Важен е ЦСКА!Докато ЦСКА съществува аз ще го подкрепям независимо кой е собственика ни и в коя група сме!Осъзнайте се,който иска да подкрепя друг отбор е свободен да го направи,но хайде да не пише повече във форума на ЦСКА!

Така, няма нужда да споменаваш същността на това да си фен- всички я знаем. Естествено, че ЦСКА е най-важен и точно поради тази причина искам добър собственик за него. Предполагам и ти искаш същото, имайки предвид подписа ти доскоро "вън боклуците от ЦСКА"... Ако през всичките тези години имахме качествено управление, сега нито щяхме да сме на това дередже, нито щяхме да водим тази дискусия.

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 26 юни 2015 20:56

Имам информация от близък човек до Г.Г.-собственик и всички изпълнителни длъжности както следва:
Президент-Гандалф Сивия с голямата вълшебна пръчка
Изпълнителен директор-Фики и баща му
треньор-Амгъл
треньор на вратарите-Котоошу
кондиционен треньор-Митьо Пищова
Лекар на отбора-Гълъбин Боевски
Връзки с обществеността-Димитър Пенев
Последна промяна от bobi_getov1 на 26 юни 2015 21:15, променено общо 1 път.
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 26 юни 2015 21:12

bobi_getov1 написа:Имам информация от близък човек до Г.Г.-собственик и всички изпълнителни длъжности както следва:
Президент-Гандалф Сивия с голямата вълшебна пръчка
Изпълнителен директор-Фики и баща му
треньор-Амгъл
треньор на вратарите-Котоошу
кондиционен треньор-Митьо Пищова
Лекар на отбора-Гълъбин Боевски

Пропуснал си масажиста - Тони Стораро
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 юни 2015 21:19

Да не са ви задръстени кенефите че се изхождате тука?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юни 2015 21:24

Мисля да направя бойкотче новия сезон ! :) Чувствам, че имам дълг към любимия отбор и ще го изпълня! :)

Български профи футбол няма да се гледа вкъщи до завръщането на армейците, където трябва! :)
Последна промяна от dreben23 на 26 юни 2015 21:44, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”