Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот plamen_ol » 15 юни 2012 21:56

santiliana написа:новият офанзивен халф ще бъде играча тип "Балъков". А нападателя ще е титулярната ни 9-ка...Колкото и да усуква Батков, деКарвальо го взехме само за да се прекрати делото му срещу нас.Иначе ни спираха трансферите за два "прозорци". Което пък от своя страна засегна Коко, който отказа да сключи сделката за Даксон, която беше почти на 100% опечена. Но Динев прие трансфера на Базил като вид измама към него и всичко отиде по дяволите...

Въпросният офанзивен халф дали няма да се окаже Марсиньо от Апоел понеже си спомням, че Донев беше казал, че е сред вариантите.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 15 юни 2012 22:05

Гледах на запис мача ни с Търнава на Герена, както и финала между Египет и Гана през 2010 на CAF. Да не ви отчайвам, ама не видях нищо смислено от Прохазка и Опуко. Дано имат все пак някакво развитие от тогава до сега, но съм леко резервиран, така че по добре да не избързваме с големите очаквания.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юни 2012 22:20

south_division написа:Гледах на запис мача ни с Търнава на Герена, както и финала между Египет и Гана през 2010 на CAF. Да не ви отчайвам, ама не видях нищо смислено от Прохазка и Опуко. Дано имат все пак някакво развитие от тогава до сега, но съм леко резервиран, така че по добре да не избързваме с големите очаквания.

преди няколко дни в едно от мненията ми тук посъветвах изпадналите в еуфория да го дават по-кротичко и да не се зареждат с прекалени очаквания. Но останалите двама ще си струват...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 15 юни 2012 22:53

[center]Изображение[/center]

Едно от новите попълнения на Левски Агиеманг Опоку веднага се врече в любов на сините.Ганаецът заяви, че 26-кратните шампиони са велики и очаква да печели трофеи на "Герена".
"Важното е, че съм в Левски. Не искам да говоря защо не съм в Лудогорец. Това няма значение. Избрах велик клуб от България. Запознат съм с името на Левски. Знам, че мога да спечел много от идването си тук, както и много трофеи", заяви нападателят.

"Не е вярно, че не съм играл в последната година. Бях контузен, след това ми бе гласувано доверие и съм играл футбол. Но това не е толкова важно дали съм играл, а как ще играят сега. Гледайте ме занапред с екипа на Левски", изрепчи се още новият в Левски

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юни 2012 22:56

санти,знаеш нещо за новите двама.Аре кажи ми поне да си лягам ли спокоен тази вечер че малката не ме слуша и иска да спим.
класа ли са двамата нови,моля те санти кажи ми. :oops: :oops: :oops:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 юни 2012 22:59

zlatan написа:санти,знаеш нещо за новите двама.Аре кажи ми поне да си лягам ли спокоен тази вечер че малката не ме слуша и иска да спим.
класа ли са двамата нови,моля те санти кажи ми. :oops: :oops: :oops:

[offtopic]спи спокойно, приятел. Левски го чакат добри дни![/offtopic]
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юни 2012 23:01

south_division написа:Гледах на запис мача ни с Търнава на Герена, както и финала между Египет и Гана през 2010 на CAF. Да не ви отчайвам, ама не видях нищо смислено от Прохазка и Опуко. Дано имат все пак някакво развитие от тогава до сега, но съм леко резервиран, така че по добре да не избързваме с големите очаквания.

Е, да, ама нали се сещаш, че и нашите хора са ги гледали. Не вярвам да са такива идиоти, че първите в списъка им да са некадърници.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 15 юни 2012 23:57

Мда, и аз гледах на запис финала на СП 2010 между Испания и Холандия и от оранжевите само едно момче Снайдер бива донякъде, останалото е пълна леш, не стават за Левски... :)
Как точно си вадиш изводи за това дали някой става от финала на международен турнир? Ами ако съперникът е бил силен? Въобще не е ли факта, че е играл за представителния отбор на страната си, във финала на четвъртото по сила международно първенство, на възраст от 20 години, по-показателен за класата му?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 юни 2012 00:08

Аз ОДОБРЯВАМ СИНЯТА СЕЛЕКЦИЯ и според мен изненадите тепърва предстоят! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 юни 2012 00:10

Аз също я одобрих
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”