Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 15:05

balef написа:На всички им писна от циагнски терор и беззаконие,никой не е расист когато иска да се спазват законите от всички.Кое дава право някой да се чувства безнаказан и над закона,да не плаща и да живее на гърба на другите

Ако питаш българските журналисти е точно обратно ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2011 15:06

CTAHKO написа:
danko_sot написа:
Hristos написа:http://viewpoint.actualno.com/news_361764.html

+ 1

Абе сотаджията,така и не мога да те разбера каква ти позицията относно случващото се ;) Един път защитаваш Бенатова,че била казала всичко както си е 1:1 и се мъчиш да ни убедиш колко добра и коректна журналистка била ;) След това защитаваш циганите,че едва ли не,те не били виновни ;) После се оплакваш как не си можел да си намериш хубава работа ;) След това харесваш някаква статия подържаща протестите :roll: И аз не мога да разбера в крайна сметка ТИ лично подкрепяш ли протестите срещу циганските безчинства,бездействието на корумпираните ни политици и манипулациите на платените журналисти или НЕ :?: :?: :?: :roll: :roll:

Да, да и аз това се чудех?Хем така, хем иначе..

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 15:18

RedeviL написа:
CTAHKO написа:Абе сотаджията,така и не мога да те разбера каква ти позицията относно случващото се ;) Един път защитаваш Бенатова,че била казала всичко както си е 1:1 и се мъчиш да ни убедиш колко добра и коректна журналистка била ;) След това защитаваш циганите,че едва ли не,те не били виновни ;) После се оплакваш как не си можел да си намериш хубава работа ;) След това харесваш някаква статия подържаща протестите :roll: И аз не мога да разбера в крайна сметка ТИ лично подкрепяш ли протестите срещу циганските безчинства,бездействието на корумпираните ни политици и манипулациите на платените журналисти или НЕ :?: :roll:

Най-много ченгетата да са ни пуснали някакъв психолог да ни успокоява и да ни прави психо-портрет,дето тук таме се съгласява с нас по някои въпроси и ни подава противоречива информация за да ни обърка и да опипва почвата :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 сеп 2011 15:19

Носи се слух, че има убито момче-българче от Варна вчера. Някакво инфо? Говори се за квартал Аспарухово...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 27 сеп 2011 15:21

bigbonusprize написа:Носи се слух, че има убито момче-българче от Варна вчера. Някакво инфо? Говори се за квартал Аспарухово...

Никъде нищо не пише за това и си мисля че е слух от някой провокатор!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 15:22

Май наистина е слух ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2011 15:22

CTAHKO написа:
RedeviL написа:
CTAHKO написа:Абе сотаджията,така и не мога да те разбера каква ти позицията относно случващото се ;) Един път защитаваш Бенатова,че била казала всичко както си е 1:1 и се мъчиш да ни убедиш колко добра и коректна журналистка била ;) След това защитаваш циганите,че едва ли не,те не били виновни ;) После се оплакваш как не си можел да си намериш хубава работа ;) След това харесваш някаква статия подържаща протестите :roll: И аз не мога да разбера в крайна сметка ТИ лично подкрепяш ли протестите срещу циганските безчинства,бездействието на корумпираните ни политици и манипулациите на платените журналисти или НЕ :?: :roll:

Най-много ченгетата да са ни пуснали някакъв психолог да ни успокоява и да ни прави психо-портрет,дето тук таме се съгласява с нас по някои въпроси и ни подава противоречива информация за да ни обърка и да опипва почвата :lol:

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 27 сеп 2011 15:24

Hristos написа:
bigbonusprize написа:Носи се слух, че има убито момче-българче от Варна вчера. Някакво инфо? Говори се за квартал Аспарухово...

Никъде нищо не пише за това и си мисля че е слух от някой провокатор!

И с катуница беше така първо но......Дано ти си прав :cry:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 27 сеп 2011 15:25

Множество фалшиви сигнали в интернет пространството за несъществуващи сблъсъци от етнически характер има в социалните мрежи. Слух за побой в пловдивската Аджисан махала от снощи бе опроверган от директора на ОД МВР Пловдив старши комисар Тодор Чонов. На електронната поща на Агенция “Фокус” пък читатели изпратиха информация от интернет форум за убит българин във варненския квартал „Аспарухово”.
„От началото на възникване на протестите до момента, нито в кв.”Аспарухово”, нито на друго място в гр. Варна и региона, няма регистриран инцидент, нито престъпление от общ характер, при което да е загинало /убито/ лице”, това заяви директорът на ОД МВР Варна след извършена проверка по случая.
Главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев каза пред Агенция “Фокус”, че има множество сигнали, които се оказват неверни. „Искам да благодаря на Агенция „Фокус” затова, че ни предостави тази информация, защото за нас беше важно да я проверим и да обработим сигнала. Действително имаме както по електронен път, така и на горещите ни линии 112 и 166, множество сигнали, които се оказват неверни. Това води до загуба на човешки и финансов ресурс. Но, така или иначе, ние сме длъжни да ги проверим и да реагираме своевременно. Не мога да дам статистика, но готовността на полицейските служби за реакция продължава да бъде засилена”, каза главен комисар Калин Георгиев.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2011 15:29

CTAHKO написа:
RedeviL написа:

Аз сам признах, че съм сгрешил за Миролюба. Не е ли нормално според вас човек да има една позиция първоначално, но впоследствие да я промени? Явно не четете както трябва. Няма никакво противоречие друго в думите ми. Статията, на която съм писал +1 е най- най близка до мойто мнение. Подкрепям протеста, но не и радикалните елементи в него. Не бия невинни цигани, защото не си плащат тока. Не искам да ставам марионетка на политически интереси. Не съм психолог, а най-обикновена охрана!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”