П.П Някой знае ли откъде мога да си свалям стари мачове от ШЛ ? Има доста мачове, които ми се гледат отново ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Как ще е симулация като Абидал го държи за фланелката и му прави руско спъване на коня ?
П.П Някой знае ли откъде мога да си свалям стари мачове от ШЛ ? Има доста мачове, които ми се гледат отново ...
megan fox написа:Ми първата симулация на Дрогба може да се види още на 25-тата секунда на клипа Франки! Това ако не е симулация, то не знам кое е...
После втората ситуация с Яя Туре... ето там Дрогба държи за фланелката Туре! Значи ако първото е дузпа за Челси, защото Абидал държи Дрогба за фланелката, то второто е нарушение в атака, защото Дрогба държи Туре...
Изберете си, една от двете ситуации! Или на играчите на Челси е позволенода дърпат за фланелките, но срещу тях е забранено?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:megan fox написа:Ми първата симулация на Дрогба може да се види още на 25-тата секунда на клипа Франки! Това ако не е симулация, то не знам кое е...
После втората ситуация с Яя Туре... ето там Дрогба държи за фланелката Туре! Значи ако първото е дузпа за Челси, защото Абидал държи Дрогба за фланелката, то второто е нарушение в атака, защото Дрогба държи Туре...
Изберете си, една от двете ситуации! Или на играчите на Челси е позволенода дърпат за фланелките, но срещу тях е забранено?!
кое по точно симулира Дрогба - че Абидал го държа за фланелката ли, виж левия крак на Абидал, десния на Дрогба и движенията на ръката на Абидал - иначе да, пълна симулация е като изключим тия неща![]()
![]()
Frankie Lampard написа:T'ва е тъп спорт, дето сме го водили 1000 пъти ... Писна ми![]()
Аз спирам да пиша по тая тема ...
Frankie Lampard написа:Точно тоя торент не ме вълнува, тъй като повечето съм ги гледал ... Някой ако знае торент сайт, където има много мачове ... Примерно имам мерак да гледам Депортиво - Милан, Челси - Байерн и доооста други ... Така че ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта