Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот седемнамалко » 27 яну 2014 17:12

Avanti_Ragazzi написа:Аз залагам на следният състав през пролетта (100% освен без Родригес, ще сме и без Гаджев)! Като залагам на нови Пламен Крумов от Берое който според мен в крайна сметка Берое ще го пуснат още сега при нас. Както и ще вземем едно крило на мястото на Гари!

На вратата Пацо с резерва Губито!

Централни защитници Бабаита и тоя новия чех! С резерви Дани Димов, Петето и Йети!

На левият бек Крумов от Берое въпреки, че той е десен бек (ама нали ние сме царе на преквалификацията) :lol: с резерви Бабаита, Старокин или малкият Орачев. На десният бек 100% е Мюлдер с резерви Крумов или Пелето!

В средата залагам на Старокин и Дани Димов с резерви Пелето, Боби Цанов и Стефчо Велев щом се възстанови! А пред тях Бруто като офанзивен с резерви Деко и другият близнак Цонев - Ради!

По-крилата 100% сигурен е и Туре, освен това 100% ще вметем и нов на мястото на Гари! А резерви там ще са Деко и Огнянов!

В нападение е ясно, титуляр ше е Макриев а резерва Генков! И ако не излезе нещо за един от двамата до края на прозореца ще са те!

За съжаление не смятам, че в този формат на първенството другите юноши ще успеят да играят мачове, но хубавото е да тренират с първият състав и да са в него!

Да видя колко ще позная накрая! :lol: Но след като познах още ноември, че Гари, Вутов и Гаджев ще се продадат зимата! Смятам и че сега ще позная! :mrgreen:

Who the fuck is Бабаита? :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 яну 2014 17:12

Силни думи на Родригес, успех Гари!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2014 17:17

CSKA 78 написа:
Sardukar написа:Как може да се пишат толкова простотии :shock:
Успех на Гари!

ПП Трябва да си наистина, ама наистина ИДИОТ, за да коментираш играчи, които не си гледал никога :!:

Не е важно дали аз съм го гледал,важно е вашият треньорски щаб да го е гледал! ;)
По въпроса,кой е идиот ,кой е кръгъл идиот и кой e идиот на квадрат,пак ще си говорим като започнат мачовете?! ;) 8-)

уф!
Може ли един футболист да играе слабо/въобще да не играе за 1 отбор, а в друг да играе добре?
Възможно ли е и обраното нещо?
Трансфери се правят по няколко причини:
- за да вдигнеш нивото на състава си
- за да запълниш "дупка"
- маркетинг
- за бъдещето
* не може да запълваш дупка с друга
"Левски" имаше нужда от нов централен бранител и привлича такъв - този ход сам по себе си е правилен! Дали ще е успешен или не... зависи от много компоненти!
Май обичаш да интерпретираш футбола през омразата си към "Левски" (пф, може и да е от "силна любов" към отбора, който ти подкрепяш). Това не е обективност, това са субективни интерпретации, които се базират повече на лични желания, а не на някакви доводи. Били го взимали в края и нямали пари, което го правило автоматично слаб футболист.... Все едно не правят 99% от отборите по целия свят така :|

ПП В България се правят и от най-яките трансфери - за комисионна ;) :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 яну 2014 17:26

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
По темата за ретардите:
Не знам колко трябва да си тъп(всъщност знам,достатъчно е да си "левскар",нормалните левскари ги изключваме) за да смяташ,че този чех ще се окаже трансферен удар?!
Взима се на края на "прозореца",когато се продава каквото остане и на половин цена!
"Левски" нямат пари (освен,ако не са получили 50-100 хил евро за наем на Родригес),с наличните пари какво може да се вземе освен утайката на някой отбор?! 8-)

Щом ти си изцяло запознат с качествата му, само ни остава да ти се доверим и да приемем, че няма да е трансферен удар. :oops:
Досега все съм си мислел, че буквално в последните минути от трянсферния прозорец търговията е най-активна и много често точно тогава са трансферните бомби. Но явно нещо съм се объркал, щом ти казваш, че тогава се продава каквото остане. :oops:
Да не са те направили финансов директор на ПФК Левски София АД? :? Запознат си с парите в клуба до стотинка. :oops:

Има и изключения,които само потвърждават правилото!
А правилото е: В края на "прозореца" повечето отбори имат доста по-малко пари за трансфери и се опитват да ги похарчат(остатъка от парите за трансфери,който в повечето случаи е минимален в сравнение с парите при отварянето на прозореца) за футболист,който в повечето случаи ще е разерва в новия си отбор.
Не смятам обаче,че "Левски" са излючението на правилото!(както написах по-горе има изключения,но те се отнасят за големи отбори и световни звезди,които в последния момент са се разбрали за сумата по трансфера на споменатата звезда). ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 27 яну 2014 17:28

Според мен чехът ще е добро попадение. Не разбирам защо си мислите че като взимаме още един ЦЗ трябва Белаид да играе бек. Според мен чехът и Белаид трябва да са двойка а Димов да си играе дефанзивен халф. Трябва ни ляв бек, плеймейкър и заместник на Гари.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2014 17:31

23-годишният бивш чешки младежки национал ще подсили столичани със свободен трансфер от холандския първодивизионен НЕК Ниймеген.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 яну 2014 17:32

седемнамалко написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз залагам на следният състав през пролетта (100% освен без Родригес, ще сме и без Гаджев)! Като залагам на нови Пламен Крумов от Берое който според мен в крайна сметка Берое ще го пуснат още сега при нас. Както и ще вземем едно крило на мястото на Гари!

На вратата Пацо с резерва Губито!

Централни защитници Бабаита и тоя новия чех! С резерви Дани Димов, Петето и Йети!

На левият бек Крумов от Берое въпреки, че той е десен бек (ама нали ние сме царе на преквалификацията) :lol: с резерви Бабаита, Старокин или малкият Орачев. На десният бек 100% е Мюлдер с резерви Крумов или Пелето!

В средата залагам на Старокин и Дани Димов с резерви Пелето, Боби Цанов и Стефчо Велев щом се възстанови! А пред тях Бруто като офанзивен с резерви Деко и другият близнак Цонев - Ради!

По-крилата 100% сигурен е и Туре, освен това 100% ще вметем и нов на мястото на Гари! А резерви там ще са Деко и Огнянов!

В нападение е ясно, титуляр ше е Макриев а резерва Генков! И ако не излезе нещо за един от двамата до края на прозореца ще са те!

За съжаление не смятам, че в този формат на първенството другите юноши ще успеят да играят мачове, но хубавото е да тренират с първият състав и да са в него!

Да видя колко ще позная накрая! :lol: Но след като познах още ноември, че Гари, Вутов и Гаджев ще се продадат зимата! Смятам и че сега ще позная! :mrgreen:

Who the fuck is Бабаита? :)

Белаид! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2014 17:35

-За последните два сезона и половина има 51 мача в Холандия ;)
-Набор 90
-Добре сложен физически
-Изнася прилично топката
- идва без да се плаща трансферна сума (което уви, за ръководството е най-важното)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 яну 2014 17:43

Ей,тия журналя!Кажи му журналист и не го обиждай повече!Вече написаха,че има обрат!http://www.blitz.bg/sport/article/212825

23-годишният чех е считан за сигурен при „сините“, но поне според думите на неговия агент Иржи Мюлер той може да премине в полското първенство.
Едо Опхов - технически директор на НЕК Наймеген, клубът който държи правата на Чмовш, обяви, че е получена оферта и от полския Рух (Хожув). Интерес има и от Русия, но конкретно предложение оттам липсва.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2014 17:48

CSKA 78 написа:Има и изключения,които само потвърждават правилото!
А правилото е: В края на "прозореца" повечето отбори имат доста по-малко пари за трансфери и се опитват да ги похарчат(остатъка от парите за трансфери,който в повечето случаи е минимален в сравнение с парите при отварянето на прозореца) за футболист,който в повечето случаи ще е разерва в новия си отбор.
Не смятам обаче,че "Левски" са излючението на правилото!(както написах по-горе има изключения,но те се отнасят за големи отбори и световни звезди,които в последния момент са се разбрали за сумата по трансфера на споменатата звезда). ;)

Аз пък викам Левски да го броим като изключение от твоето правило, защото остава цял месец до затварянето на трансферния прозорец. ;)
И всъщност при трансферния прозорец по-скоро е в сила Законът на Паркинсон, а не твоето твърдение, че са останали малко пари и те трябва да се изхарчат за някоя резерва. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”