Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 15:07

ЕМИЛ написа:
futbolqga написа: Май трябва да се освободим от играчите с големи заплати, за да могат да се привлекът нови - пак с височки заплати, та да има и комисионна. Иначе защо Раевчето е в отбора... Стойчо втори номер!

говориш абсолютни глупости

Ако са глупости защо не освободихме Старокин, Везалов, Димов, Йорданов или някой от другите кръгли некадърници, а точно Рамос, Силва, Рамон и Дъстли?

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 14 авг 2013 15:10

futbolqga написа:
ЕМИЛ написа:
futbolqga написа: Май трябва да се освободим от играчите с големи заплати, за да могат да се привлекът нови - пак с височки заплати, та да има и комисионна. Иначе защо Раевчето е в отбора... Стойчо втори номер!

говориш абсолютни глупости

Ако са глупости защо не освободихме Старокин, Везалов, Димов, Йорданов или някой от другите кръгли некадърници, а точно Рамос, Силва, Рамон и Дъстли?

Щото всичко опира до пари, а не кой е кадърен и кой не! Тва е ясно и на малките деца, само не и на върлите почитатели на Раев.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 14 авг 2013 15:13

blue_dobrich написа:Това, че Сираков каза, че решението е негово, бъди сигурен, то е съгласувано с Йока. Обяви го още, когато го назначи. А и всички го виждаме. Не само тези още 3,4 бройки има в отбора, които съм сигурен, че ще изхвърчат още след мача с Ловеч.

Не мога да съм сигурен, тъй като откакто се върна в Левски от устата му излизат само лъжи! И не требва той да казва кои не му трябват и да съгласува с треньора, а Йоканович трябва да каже не ми трябва тоя и тоя и вече директора да търси начин да ги маха. Не Раев да определя кои стават и кои не. Интересно, че Старокин, хрантутника Пламен Димов (типичен пример за хрантутник, дошъл в Левски заради баща си и никой не може да го помръдне от там), Везалов и т.н. очевидино стават за целите на Раев. Само че, какви ли са му целите!

ПП: Само да питам... ако се контузи Генков и Силва и Рамос и Лопес ги няма, кой ще го играе нападател?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 авг 2013 15:18

1.9.1.4 написа:ПП: Само да питам... ако се контузи Генков и Силва и Рамос и Лопес ги няма, кой ще го играе нападател?

Ще картотекираме Йовов ! 8-) Ако трябва да съм сериозен----> разчитаме на някоя юношка или Гари Родригез ще играе нападател, а ще гледаме Йорданов по крилото :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 авг 2013 15:22

Изгонването на Мюлдер е грешка според мен! Да, не е Мюлдер от първите му два сезона, но е кадърен играч и доста пъти е покривал грешките на централните защитници. За другите съм съгласен, че трябва да си тръгнат! В момента ЛЕВСКИ остава с един нападател, което значи, че в близките дни със сигурност ще дойде нов. Няма как да останем само с Генков до зимата.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 15:30

futbolqga написа:
milen.hristov написа:
futbolqga написа:
Веселинов написа:
futbolqga написа:Сираков доказа....

Що не се кандидатираш ти за неговата длъжност в Левски и да докажеш на всички колко си способен? :?:

Защото аз не мога. Но поне не се и опитвам - аз поне не бих съсипал любимия си отбор заради пари. За разлика от нагъзения...

Шампион на България 2000, 2001, 2002, 2006, 2007
Национална купа
Носител 2000, 2002, 2003, 2005, 2007
Нека продължава да ни съсипва така

А Беверен помниш ли ги? А Тампере помниш ли ги? Какво ще кажеш за трансфера на Бачев? Ще те подсетя - онзи на когото му оставаха 6 месеца по договора, а ние броихме 6-цифрена сума за него. А за Чиликов спомняш ли си? Провери ако не. А Милованович, Савич, Зимунич говорят ли ти нещо? А бразилският нападател-менте за един милион, който вкара по-малко голове отколкото аз бих вкарал за един сезон? А Вава, Баба, Гаучо, Бренд Рахим, Мендоса, Джъстис Кристофър, Александър Ковал, Лоанидас, Уилям Батиста говорят ли ти нещо? Ехее, че те май издънките доста станаха, а? Такива ли играчи ще ни докара да заменят изгоненените сега? А за юношеската школа да си поговорим ли? Едни там Ивелин Поповци, Пламен Николовци и да ги изреждам ли другите, който Раев изгони от Левски? А Петер Кабат знаеш ли кой е? Май беше един от най-добрите чужденци, които някога са стъпвали по нашите терени? Знаеш ли защо Раев го изгони? Ако не знаеш - питай Раева, тя ще ти обясни, виждам, че сте близки.

Каквито и решения да е взел, важни са резулататите, а тях съм ги написал аз.
Понеже уважавам взе пак чуждото ние, напиши ти кой трябва да е директора, но гледай да е постигнал някакви успехи като такъв, поне на поливината на Сираков

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 14 авг 2013 15:33

Защо отново бе пощаден един от основните виновници за състоянието на Левски през последните 5-6 години,човекът с втората по големина заплата - 15 000 евро (след Силва - 15 500 евро) - повлекана на терена и главен интригант извън него,човекът на малоумника Гонзо - некадърника Гаджев ???
Само присъствието на това същество в отбора носи огромни негативи,негативи по-големи от тлъстия му и провиснал зад*ик,който се лее на терена бавно,бавно като провлачена родопска песен.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 16:05

Ето един спомен от миналото, ако сега се работи аматьорски, то как ли трябва да се опише това тогава

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 14 авг 2013 16:11

milen.hristov написа:
Ето един спомен от миналото, ако сега се работи аматьорски, то как ли трябва да се опише това тогава

Ситуацията в момента е точно едно към едно.....ако искаш да си купиш нова печка ,първо ще купиш новата и ще изхвърлиш старата или обратно ?Сега положението е същото.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 16:13

milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:
futbolqga написа:
Веселинов написа:
futbolqga написа:Сираков доказа....

Що не се кандидатираш ти за неговата длъжност в Левски и да докажеш на всички колко си способен? :?:

Защото аз не мога. Но поне не се и опитвам - аз поне не бих съсипал любимия си отбор заради пари. За разлика от нагъзения...

Шампион на България 2000, 2001, 2002, 2006, 2007
Национална купа
Носител 2000, 2002, 2003, 2005, 2007
Нека продължава да ни съсипва така

А Беверен помниш ли ги? А Тампере помниш ли ги? Какво ще кажеш за трансфера на Бачев? Ще те подсетя - онзи на когото му оставаха 6 месеца по договора, а ние броихме 6-цифрена сума за него. А за Чиликов спомняш ли си? Провери ако не. А Милованович, Савич, Зимунич говорят ли ти нещо? А бразилският нападател-менте за един милион, който вкара по-малко голове отколкото аз бих вкарал за един сезон? А Вава, Баба, Гаучо, Бренд Рахим, Мендоса, Джъстис Кристофър, Александър Ковал, Лоанидас, Уилям Батиста говорят ли ти нещо? Ехее, че те май издънките доста станаха, а? Такива ли играчи ще ни докара да заменят изгоненените сега? А за юношеската школа да си поговорим ли? Едни там Ивелин Поповци, Пламен Николовци и да ги изреждам ли другите, който Раев изгони от Левски? А Петер Кабат знаеш ли кой е? Май беше един от най-добрите чужденци, които някога са стъпвали по нашите терени? Знаеш ли защо Раев го изгони? Ако не знаеш - питай Раева, тя ще ти обясни, виждам, че сте близки.

Каквито и решения да е взел, важни са резулататите, а тях съм ги написал аз.
Понеже уважавам взе пак чуждото ние, напиши ти кой трябва да е директора, но гледай да е постигнал някакви успехи като такъв, поне на поливината на Сираков

Предпочитам някой млад и амбициозен, пред доказан крадец като Сираков. Веднага ти давам и име - Александър Александров (Кривия).

А за Сираков... е, ще те оставя да прочетеш "успехите" му от предишния период. Тодор Батков:
В двете годините след участието в Шампионската лига, Наско Сираков не свърши нищо в “Левски”. Той дори не се появяваше. Понякога идваше във фитнеса, играеше джитбол. Хубавото беше, че имаше респекта на играчите. Тогава отборът също губеше мачове и допусна някои срамни поражения. Имах нужда от неговата помощ. Аз, президентът на “Левски”, ходих да го търся по заведения, където той в задимена обстановка играеше карти. Той трябва да каже какво стана с юношите. Половината играчи от националния отбор са от школата на “Левски”, но бяха прогонени от Герена”

Върни се в “Архив”