Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Пак няма да дават Левски по телевизията
Ще кажат ама на куково лято
да не са луди

ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
това ми е 1111 мнение
Добре бе те каква причина изтъкват , че няма да дават мачовете ???
ПАри ли нямат?Желание ли ? Нали ако дават тия мачове точно ще имат най -голям рейтинг.Ще има и реклами.Купуват някакви мачове... финали за шампионската лига пускат... и въртиме мачове от преди 15 години.НЯма лошо, даже финалите са си хубави... обаче искам да гледам ЛЕвски утре !!!!!!!
ЦСКА и най вече Черно море!!
Прибира Се човек от работа и гледааа - дедовия.Да слушам по Гонг и да коментирам във форума... как не.Мача се гледа това не е някой банда, да я слушаме по радиото.Егати простотията.Да предаваме домакинствата.Ма тия никакви Телевизии не са.Надявам се да не сме прави, а да ги дават наистина мачовете... просто да не са го обявили още.Ма нищо чудно.Аз мислех , че сега PRO .БГ и тия РИНГ ще дават сички мачове, нали са спортна ТВ.А и нали БНТ и НОВА а и BTV няма да дават други мачове, и си викам тия също може да се сетят да предават наще отбори... нищо няма да закачим ние.Изтрадала държаваа - държаве даже, и мизерстване на народа.Секи от вас да си търси сателит някъде ако има някои , и това е.Аз лично от квартал в София трабва да ида в Драгалевци за да гледам Черно море и ПСВ- защото това със сигорност е най - интересния збласък.Няма какво да се лъжем.А само там мога да гледам , там имам човек със сателит.Е това не е ли геноцид някакъв вид.Пътувам до другия край на София , винаги когато има наши мачове в Европа , само защото наще ТВ не дават нищо.... аа си плащам КАбеларката... за какво ?

Добре бе те каква причина изтъкват , че няма да дават мачовете ???
ПАри ли нямат?Желание ли ? Нали ако дават тия мачове точно ще имат най -голям рейтинг.Ще има и реклами.Купуват някакви мачове... финали за шампионската лига пускат... и въртиме мачове от преди 15 години.НЯма лошо, даже финалите са си хубави... обаче искам да гледам ЛЕвски утре !!!!!!!
ЦСКА и най вече Черно море!!
Прибира Се човек от работа и гледааа - дедовия.Да слушам по Гонг и да коментирам във форума... как не.Мача се гледа това не е някой банда, да я слушаме по радиото.Егати простотията.Да предаваме домакинствата.Ма тия никакви Телевизии не са.Надявам се да не сме прави, а да ги дават наистина мачовете... просто да не са го обявили още.Ма нищо чудно.Аз мислех , че сега PRO .БГ и тия РИНГ ще дават сички мачове, нали са спортна ТВ.А и нали БНТ и НОВА а и BTV няма да дават други мачове, и си викам тия също може да се сетят да предават наще отбори... нищо няма да закачим ние.Изтрадала държаваа - държаве даже, и мизерстване на народа.Секи от вас да си търси сателит някъде ако има някои , и това е.Аз лично от квартал в София трабва да ида в Драгалевци за да гледам Черно море и ПСВ- защото това със сигорност е най - интересния збласък.Няма какво да се лъжем.А само там мога да гледам , там имам човек със сателит.Е това не е ли геноцид някакъв вид.Пътувам до другия край на София , винаги когато има наши мачове в Европа , само защото наще ТВ не дават нищо.... аа си плащам КАбеларката... за какво ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
yasen_ov4arov написа:Да,проблемът ми е ,че съществуват недодялани глупаци като теб.Ако имаш нещо смислено да казваш кажи го бе:нека позная-завиждам на Левски нали?Това вече го минахме ,ако можеш да оспориш твърденията ми давай,но смислено.Ако просто ще ме псуваш давай на лични.
Няма как да стане! Има една форма на съществуване, която не може да се стегне... Тя само засъхва и хваща коричка!![]()
Къци,тези смешки кога ги научи-преди или след като постигнахте невижданите успехи в Европа?За теб се отнася същото,което е и за горния индивид.
П.С:вземи да прочетеш някоя и друга книга вместо да ми философстваш става ли?
Не съм психиатър,но мисля,че имаш шизофрения.Къде съм те псувал.И как разбра,че съм "недодялън простак"?
Р.Р.Ще си позволя и един съвет: Отвори някой учебник по история.
При съвременните медии и възможности - АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е да предват всички мачове на българските отбори. Няма какво да се офлянкват, хайде всички да пишем до PRO.BG, БНТ и т.н. - по мейли, поне да излязат и да отговорят ЗАЩО няма да дават тия мачове
Дано имаме късмет, надеждата все пак умира последна...

Дано имаме късмет, надеждата все пак умира последна...
-
- Контакти:
Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?
Почти всички от нашите титуляри са свикнали да играят пред пълни стадиони в европа и това няма да им направи впечатление. И наистина публиката на Баку не е такава като нашата. Нещо като публиката на Литекса (не се обиждате от Ловеч
) - седят си по столчетата и единственото, което викат е "Само Литекс оле". Така ще са и тия в Баку. Ако имаше 3-4 000 наши на мача съм 100% сигурен, че Левски щяха да се чувстват като домакини.
И се сетих едно нещо, което ме учуди като видях в колко започва мача . щом сега в Баку е 50 градуса, защо мача ще започне толко рано? 6 часа наше време колко часа местно е?

И се сетих едно нещо, което ме учуди като видях в колко започва мача . щом сега в Баку е 50 градуса, защо мача ще започне толко рано? 6 часа наше време колко часа местно е?
Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?
18:00 БГ доколкото разбрах е 20:00ч местно време и температурата ще бъде 25-30 градуса, но проблема е влажността.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ами доколкото успях да видя,ако АЗТВ дават мача, в сайта им има он-лайн излъчване.Само ме притеснява, че ще им бъгнем сайта от гледане
ама......ПРОБГ ще поеме вредните 

-
- Контакти:
Re: Дениран Ортега извън групата
Верно, айде се спрете поне до края на мача утре. Направо ми гръмна главата от глупостите и спекулациите на които се начетох последните дни. Като жълт вестник стана тоя раздел. Тоя кво казал, оня какво казал, постоянно давате линкове от жълти сайтове и т.н. Почивка моля