Германски футбол (сезон 2010/11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Германски футбол (сезон 2010/11)

Мнениеот MCMXIII » 11 яну 2011 23:40

Ballancee написа:
Двубоя Байер Леверкузен - Борусия Дортмунд определено ще прикове окото ;) , ако не забравя ще проследя в какво състояние е настоящия лидер ;)

Аз няма да забравя, но ще трябва да търя линкове :( Ще е зверски спектакъл, надявам се!

М/у другото Дортмунт изписано с жълто не се чете добре :lol: Ще го забравя като цвят във форума ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 яну 2011 00:19

MCMXIII написа:
Ballancee написа:
Двубоя Байер Леверкузен - Борусия Дортмунд определено ще прикове окото ;) , ако не забравя ще проследя в какво състояние е настоящия лидер ;)

Аз няма да забравя, но ще трябва да търя линкове :( Ще е зверски спектакъл, надявам се!

М/у другото Дортмунт изписано с жълто не се чете добре :lol: Ще го забравя като цвят във форума ;)

Предполагам,че ще го излъчват по ЕВРОСПОРТ в петък :roll:

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 12 яну 2011 09:35

Ballancee написа:
MCMXIII написа:
Ballancee написа:

Предполагам,че ще го излъчват по ЕВРОСПОРТ в петък :roll:

Със сигурност ще го дават по Евроспорт 2. Иначе из нета ще е пълно с линкове, така че MCMXIII няма да ти е трудно да го гледаш ;)
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2011 09:56

gunner4life написа:Със сигурност ще го дават по Евроспорт 2. Иначе из нета ще е пълно с линкове, така че MCMXIII няма да ти е трудно да го гледаш ;)

Има! Скапа ми се лЯптопа, а пък престолонаследникът ще има претенци да гледа Том и Джери или Бен 10 или нещо друго PC -то :cry:

В петък и събота му се отпуска овъртайм за лудуване ;)
Благодаря за загрижеността! Но пък ако изпусна в събота Байерн :o Е те тоя път път, вече ще се наказваме :!: :) :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 яну 2011 11:03

MCMXIII написа:
gunner4life написа:Със сигурност ще го дават по Евроспорт 2. Иначе из нета ще е пълно с линкове, така че MCMXIII няма да ти е трудно да го гледаш ;)

Има! Скапа ми се лЯптопа, а пък престолонаследникът ще има претенци да гледа Том и Джери или Бен 10 или нещо друго PC -то :cry:

В петък и събота му се отпуска овъртайм за лудуване ;)
Благодаря за загрижеността! Но пък ако изпусна в събота Байерн :o Е те тоя път път, вече ще се наказваме :!: :) :mrgreen:

Не ти е лесно :lol:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 12 яну 2011 13:09

Има ли някой който да симпатизира на Дортмунд? Преди се интересувах доста от тях,но с времето ми оставаше все по-малко време да следя немското. Реших да им гледам един мач най-накрая и то не знам дали заради мен,но загубиха от Айнтрахт :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 12 яну 2011 13:25

MCMXIII написа:
sMotLiO написа:Има ли някой който да симпатизира на Дортмунд? Преди се интересувах доста от тях,но с времето ми оставаше все по-малко време да следя немското. Реших да им гледам един мач най-накрая и то не знам дали заради мен,но загубиха от Айнтрахт :lol:

Гледай повече, за да ги настигнем в класирането ;) Вероятността е чисто теоретична, но надеждата умира последна :) Иначе те имат много фенове в България, така че не може да няма такива из форума.

Не мисля,че ще успея да гледам достатъчно мачове до края,за да ги минете :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2011 13:28

sMotLiO написа:Има ли някой който да симпатизира на Дортмунд? Преди се интересувах доста от тях,но с времето ми оставаше все по-малко време да следя немското. Реших да им гледам един мач най-накрая и то не знам дали заради мен,но загубиха от Айнтрахт :lol:

Гледай повече, за да ги настигнем в класирането ;) Вероятността е чисто теоретична, но надеждата умира последна :) Иначе те имат много фенове в България, така че не може да няма такива из форума.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 яну 2011 22:52

Борусия Дортмунд няма спиране :idea: :idea:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 22:56

Преди 3 мин се дореждам до компа, т.е. прибирам се в къщи и Борусия нещо мачкат ми се струва :(

Върни се в “Архив”