logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем.
Той ако беше здрав физически щеше вече да играе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем.
Не се хващай за думата, под здрав физически , разбирай, че не можеш лесно да го избуташ и изблъскваш като играеш с гръб към коша. Всичките - Вучевич, Бам и т.н. Само с Ембийд ще има проблеми, щото Ембийд е голям и висок добик. Не е като да има 30 добри центъра в НБАBuck32 написа:logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем.
Той ако беше здрав физически щеше вече да играеПък и пазенето на центрове без проблем... Айде срещу Ембийд ще има допълнителна мотивация, но кой точно добър център ще пази без проблем?
Факт, да, Гризлитата тихомълком са втори и водят лигата в редица отборни статистики ( вече забравих кои ). Единствено така повече се говори за Джа, но в интересната истината ядрото около него не е никак слабо - Дилън Брукс, Джарен Джаксън, Стивън Адамс и разковничето ( х фактора им ) на този сезон Дезмънд Бейн. Това една доста солидна петица и в двете фази на играта и всеки може да ти вкара по 20 точки. Но според тая година няма да им се получат нещата, защото още млади и неопитни ( в плейофите ). Трябва просто да си извървят пътя и до няколко години най-вероятно ще са сериозен претендент за титлата. Към момента те просто си изпреварват пътяmiro_rz написа:Никой не обелва две приказки за Гризлитата, пичовете са втори в лигата!
logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем. По отношение на Дръмънд той също е здрав и може да се противопостави на по-тежки центрове, щото и той е кюфтенце, единствено му куца пик енд рол защитата на него. Относно дабълтиймването Дюрант пак наши 37 точки ли там колкото вкара и през трима може да вкара, щото като вдигне да стреля с тез триметрови ръце и няма кой да му стигне стрелбата. Иначе да, такива линии с по 3 гардове дето нямат 190 и на мен са ми леки смешни, но Нетс няма да пробягват често до такива. Относно Фили те вече са с едни гърди напред, защото вече се посработиха за няколко мача и ще предимство по отношение на химията спрямо Нетс
Симънс е доста по-добър от Дреймонд в защита, по-висок е с една глава, по-бърз е, физически е доста по-здрав с по-дълги ръце и бързи рефлекси. Виждал съм как доста центрове като Йокич, Сабонис и КАТ се опитват да му играят с гръб, но не им се получава. Дреймонд ще бъде 3 пъти по-неефективен срещу тези тримата, заради ръста и килограмите. Относно дабъл тийма не го мисли това няма да е проблем, на хартия ти изглежда като проблем, но в действителност няма да е проблем, проблемът ще е ако им играя зона само, но и за това си има решение. Иначе Бъкс и Сиксърс са ми фаворити, а Маями са ъндърдог, който може да развали доста сметки. На запад Финикс ми изглеждат като фаворите тая година - химия, опит, защита, играчите си знаят ролите, всичко си иматrmfan5 написа:logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем. По отношение на Дръмънд той също е здрав и може да се противопостави на по-тежки центрове, щото и той е кюфтенце, единствено му куца пик енд рол защитата на него. Относно дабълтиймването Дюрант пак наши 37 точки ли там колкото вкара и през трима може да вкара, щото като вдигне да стреля с тез триметрови ръце и няма кой да му стигне стрелбата. Иначе да, такива линии с по 3 гардове дето нямат 190 и на мен са ми леки смешни, но Нетс няма да пробягват често до такива. Относно Фили те вече са с едни гърди напред, защото вече се посработиха за няколко мача и ще предимство по отношение на химията спрямо Нетс
Доста хора си мислят че Симънс е като Дреймонд и може да пази истински 5-ци ама аз не го виждам да има много ефект срещу тях.
Точно големите ще го разхвърлят по корта - Джокич, Ембийд, Янис това е основната конкуренция която ще имат в плейофите а те са важните той през редовният сезон и във Фили му се кефеха ама големите играчи трябва да се доказват в плейофите.
За Дюрант той ако го можеше това щеше да прави по 50 точки всеки мач ама реалността е друга и повечето му точки идват от 1 на 1.
То и в това е ползата на дъбъл тийма като му изкарат топката от ръцете и примерно Брус Браун стреля вместо КД това е добра защита защото иначе можеше и той като Тейтъм да бутне 50.
logo5 Ти как виждаш да се развият плейофите на изток и кои са твойте фаворити струва ми се Бруклин или бъркам ?
За Мемфис супер приятно отборче.
Джа е голяма машина и стила му на игра е супер аткративен.
Дезмонд също ги дърпа много този сезон.
А Стивън Адамс е супер полезен за гардовете им.
logo5 написа:Симънс е доста по-добър от Дреймонд в защита, по-висок е с една глава, по-бърз е, физически е доста по-здрав с по-дълги ръце и бързи рефлекси. Виждал съм как доста центрове като Йокич, Сабонис и КАТ се опитват да му играят с гръб, но не им се получава. Дреймонд ще бъде 3 пъти по-неефективен срещу тези тримата, заради ръста и килограмите. Относно дабъл тийма не го мисли това няма да е проблем, на хартия ти изглежда като проблем, но в действителност няма да е проблем, проблемът ще е ако им играя зона само, но и за това си има решение. Иначе Бъкс и Сиксърс са ми фаворити, а Маями са ъндърдог, който може да развали доста сметки. На запад Финикс ми изглеждат като фаворите тая година - химия, опит, защита, играчите си знаят ролите, всичко си иматrmfan5 написа:logo5 написа:Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем. По отношение на Дръмънд той също е здрав и може да се противопостави на по-тежки центрове, щото и той е кюфтенце, единствено му куца пик енд рол защитата на него. Относно дабълтиймването Дюрант пак наши 37 точки ли там колкото вкара и през трима може да вкара, щото като вдигне да стреля с тез триметрови ръце и няма кой да му стигне стрелбата. Иначе да, такива линии с по 3 гардове дето нямат 190 и на мен са ми леки смешни, но Нетс няма да пробягват често до такива. Относно Фили те вече са с едни гърди напред, защото вече се посработиха за няколко мача и ще предимство по отношение на химията спрямо Нетс
Доста хора си мислят че Симънс е като Дреймонд и може да пази истински 5-ци ама аз не го виждам да има много ефект срещу тях.
Точно големите ще го разхвърлят по корта - Джокич, Ембийд, Янис това е основната конкуренция която ще имат в плейофите а те са важните той през редовният сезон и във Фили му се кефеха ама големите играчи трябва да се доказват в плейофите.
За Дюрант той ако го можеше това щеше да прави по 50 точки всеки мач ама реалността е друга и повечето му точки идват от 1 на 1.
То и в това е ползата на дъбъл тийма като му изкарат топката от ръцете и примерно Брус Браун стреля вместо КД това е добра защита защото иначе можеше и той като Тейтъм да бутне 50.
logo5 Ти как виждаш да се развият плейофите на изток и кои са твойте фаворити струва ми се Бруклин или бъркам ?
За Мемфис супер приятно отборче.
Джа е голяма машина и стила му на игра е супер аткративен.
Дезмонд също ги дърпа много този сезон.
А Стивън Адамс е супер полезен за гардовете им.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост