Ла Лига (сезон 2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 
									На линияmetodito
- Контакти:
Re: Ла Лига (сезон 2019-20)
Аз в Сегунда съм ги гледал повече май. Един такъв тегав за гледане, депресиращ противника и прагматичен футбол (в Примера, с оглед на по-голямата класа на съперниците не им се получава толкова често). Вкарат ли, затварят се и мача свършва. Не е приятно за гледане, но е печеливш. И всички си помагат.

rebelheartous написа:1914.1902 написа:Барселона има ли титли и купи по времето на Франко?
Почти не.
А дали? Що си мисля, че ПРЕДИ Франко сте "почти не"? Една титличка, ако трябва да сме точни.
Що си мисля, че в най-кървавите, диктаторски, зловещи и садистични години на оня изверг, Барса навървя цели 5 (пет!) титли, преди Реал да се добере до... първата при страшния Генералисимус? Умира Франко и ви трябват цели 11! години, за да додрапате до титла (Реал взима за тези 11 години... познай... 5 титли!) Малко признателност, бе... Неблагодарни каталунски псета!

П.П. За цялата диктатура имате 8 титли и 9 купи нейде, "почти не" викаш? Вие очаквате за 35 години да ви се полагат 33 титли, за да не ревете...
Барселона от 3 г. не играят футбол, та камо ли красив. Дайте я на Меси и той да му мисли.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- 
									На линияmetodito
- Контакти:
pomiqrat написа:Барселона от 3 г. не играят футбол, та камо ли красив. Дайте я на Меси и той да му мисли.
Не знам три ли са, но е отдавна. Мисля, че е от треньорите през това време след Пеп. Някакви безтопковци, които се опитват да ги вкарат в някакви коловози - без фантазия, статични, шаблонни. Не съм фен на Барса, но ми е голямо удоволствие да гледам бог Меси. Гледайки Барселона - Атлетико се замислих как издържа този пич на този тормоз, който упражняват над него всеки мач. Даже и леко чукване в кокалчетата с тези бутонки боли кански, а какво става с балтиите. Тоя пич като се откаже от футбола сигурно ще ходи с патерици, еваси. Иначе обвиненията, че обича да провокира и невинаги играе феърплей, това е част от играта - e.g. Матераци.

Мисля, че е от треньорите през това време след Пеп
Луис Енрике спечели Требъл в първия си сезон и счупи няколко рекорда, ако не греша.
Не знам защо напусна, но явно на Барселона й трябват т.нар. млади бивши кадри, за да функционира адекватно.
Рийкард(не е играл за Барселона, но е ученик на Йохан Кройф), Гуардиола, Енрике... вероятно следващият ще е Шави.
Суарес, Бускетс и Алба бяха във форма. Отделно имаха Неймар, Шави, който държеше съблекалнята и Иниеста не беше чак толкова изхабен 2015.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- 
									На линияmetodito
- Контакти:
smoothc написа:Мисля, че е от треньорите през това време след Пеп
Луис Енрике спечели Требъл в първия си сезон и счупи няколко рекорда, ако не греша.
Не знам защо напусна, но явно на Барселона й трябват т.нар. млади бивши кадри, за да функционира адекватно.
Рийкард(не е играл за Барселона, но е ученик на Йохан Кройф), Гуардиола, Енрике... вероятно следващият ще е Шави.
Оп, забравих Енрике.
Не знам защо напусна, но явно на Барселона й трябват т.нар. млади бивши кадри
Както биха казали от синия подфорум: "пили барселонско мляко".

Луис Енрике беше пред уволнение, след като загуби от Реал Сосиедад на Дейвид Мойс   Тогава се намесиха тарторите в отбора на Барса - Меси, Шави и Иниеста и"поеха юздите" за остатъка от сезона. Иначе именно при Енрике започна обезличаването на тн стил на Барселона, което Валверде довърши..
 Тогава се намесиха тарторите в отбора на Барса - Меси, Шави и Иниеста и"поеха юздите" за остатъка от сезона. Иначе именно при Енрике започна обезличаването на тн стил на Барселона, което Валверде довърши..

Тогава се намесиха тарторите в отбора на Барса - Меси, Шави и Иниеста и"поеха юздите" за остатъка от сезона. Иначе именно при Енрике започна обезличаването на тн стил на Барселона, което Валверде довърши..