Groucho написа:Thsmith написа:Точно промените са проблема.
Кое му е лошото на ФФП ::Thsmith написа:Tiberius написа:Ще свикнеш, Смити. :
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate![]()
![]()
Аз споменавал ли съм, че продължавам да използвам телефон с копчета и отказвам всякакви смартфони?
Е, ползвай пощенски гълъби или димни сигнали, защо си приел това копчесто изобретение :
Кое му е хубавото? Опитва се да се намесва в свободния пазар и да вкарва регулация, която е невъзможна при това. Толкова десетилетия една група хора не се научи, че няма как да ограничиш някой да си купи нещо ако има пари за него и няма как да му кажеш колко да плати за това нещо.
С нетърпение чакам времето в което арабите ще почнат да подписват договори за по 1 $ с даден играч и ще му дават още 50 млнн заплата като реклaмано лице на Етихад примерно и всичко ще е наред.
Единственото което трябваше да се направи е да ограничат дълговете и това да продължаваш да харчиш когато си затънал, а не да се опитват да възпират инвестициите в даден отбор от собственик и да вкарват играта в полетo на счетоводителите.
---
Защото телефона с копче изпълнява предназначението си. Да може да телефонираш бързо на някой от дадена точка. Всичко нужно... не да се снимаш и да казваш на някой непознати къде си и какво правиш и други пъпеши да четат същото и да го харесват или нещо подобно.
Един телефон с копче осигурява оптималната симбиоза между батерия, която не е нужно да зареждаш през ден, удобство за работа/набиране и отговаряне на обаждане, здравина при изпускане и размер.
Димните сигнали не го осигуряват... : )
Примерно едно време смених телефона шайба с по новия модел с бутони много лесно, точно защото ме улесняваше и ми даваше нещо, което подобрява услугата. Това обаче не е сегашното положение, което е в обратен ред и само усложнява нещата.

# Преди 2-3 години имах много забавен случай с една млада девойка. Видя телефона ми на масата и го гледаше като извънземно. Пита дали може да го разгледа, казвам ОК и тя ме пита каква му била паролата. Аз просто и казвам да отвори капачето и тя гледа невярващо. Много смешно беше отстрани.
Tiberius написа:За смартфоните беше писал, че не ги харесваш, но за телефон с копчета не беше писал досега. Не знаех, че все още съществуват такива неща.
А по пътя как се придвижваш? Предполагам и автомобил не използваш? За какво ти е автомобил, като си имаш кон за яздене.
Ще ме умориш, Смит!
Какъв кон бре, това сигурно мирише. Карам си кола, но не е от новите. Мразя новите коли с глупавите електроники, които само усложняват нещата и ги карат да се развалят по бързо.

paceto написа:Thsmith написа:Tiberius написа:Ще свикнеш, Смити.![]()
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Аз споменавал ли съм, че продължавам да използвам телефон с копчета и отказвам всякакви смартфони?
Аз не свиквам, мърморя и мърморя и мърморя с годииииииини, но не свиквам не приемам.
Тези телефони с копчета са вече спрени от производство, така че скоро време искаш или не искаш ще минеш на модерните.
Същото е и с останалото, защото не можеш да се бориш с развитието на дадено нещо и колкото да се опитваш да страниш от него то в крайна сметка те застига. Тук ролята играе и инатът ти и ти си го признаваш дори, а това ти играе много лоша роля в подобни неща, защото не си обективен изобщо.
По скоро няма да ги ползвам, от кога се знаем? : )))))
Иначе имам 6 резервни, точно като моя. Само с батериите ще видя какво е положението.
И как ще са спрени от производство? (всичките) Скоро даже гледах реклама на някакво ново поколение 3310 : ))) Иначе моя Сони Ериксон наистина е бита карта вече : )