Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2011 14:35

Ако все още има някой, който да не знае какво точно се е случило, ето разказа на бащата на Ангел:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052233

Протестите трябва да се насочат към управляващите ни и техните кукловоди![/quote]

Това интервю е суперразтърсващо! Пича е бил шампион по Киокушин, явно не се е давал току-така на мангалите, които са си правили каквото си искат. Как може в нашта държава да има такива кат Цар Киро и тук говорим за един шибан мангал. А истината е, че има още много такива като Рашков, само че са българи повечето. И те имат такива служебни пропуски, куп привилегии също. Ние сме една шибана държава. Живеем в някъв шибан капитализъм! Аз съм вишист, но бачкам като охрана за 350 лева. Не знам аз ли съм виновен, че не мога да си намеря по-свястна работа?! От друга страна и проблемът с мангалите, който точно ся излиза на сцената със сттрашна сила. Някой дето ме пита какъв е смисълът всичко да е нагласено в тая история. Ами точно това бе пич. Проблемът с циганите е от 20 години, ама точно сега назря и е на път ситуацията да излезе извън контрол. Що точно ся? Ми щото идват избори. А повярвай ми, има хора, които са готови на абсолютно всичко само и само да спечелят изборите, да се окичат с власт и те да си правят каквото си искат в държавата. Оня ден са викали на стадионът на Лудогорец "Бойко курво", което ми стана странно на мен. Виждате как от медии и тем подобни постепенно се опитват да насочват народния гняв в различни посоки. Първо бяха циганите, сега постепенно всички казват- властта е виновна, че допуска да има такива кат Цар Киро. Всичко е суперобъркано, но накрая може да избие много яко и честно казано нямам представа кво ше стане в крайна сметка. Пълна обърквация е всичко. И ако има някой голям от страни, който е замесен и дърпа конците, тва е ше е най-гадното нещо. Най-голямата идиотия е да си играеш с етнически въпроси, да използваш подобни неща за политически цели. Супер объркано ми е всичко, чувствам се наистина като една марионетка и пионка и не знам кой в крайна сметка ме направлява :evil:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 сеп 2011 14:35

Ние хубаво си пишем,но нищо не се променя. Една и съща шепа хора показват загриженост всеки ден. За другите е по-важно да си поддържат жалкия начин на живот.

Вчера се очудих колко много хора дори не знаеха за случилото се в Катуница. Тези хора сякаш не живеят в България. Ама какво ли пък ги интересува тях чуждото нещастие?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 14:36

Наказателни производства и предварителни проверки в прокуратурата за насаждане на омраза да се третират като приоритетни.

Такова указани е отправил главният прокурор Борис Велчев до всички началници на прокуратури в страната.

Произнасянето по тези случаи да става в най-кратки срокове, изисква Велчев.

Указанията са по повод събитията в Катуница. Велчев дава насоки прокуратурите да реагират на всеки представен пред тях законен повод, дори ако става дума за публикации в интернет "непосредствено възприети от органите на досъдебното производство".

На ръководителите на прокуратурите по места се препоръчва да укажат на МВР използването "незабавно и в пълен обем правомощията си да арестуват извършителите" на прояви, свързани с насаждане на омраза.

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 14:37

Още преди да се случат събитията в Катуница съм решил за себе си,че повече няма да гласувам на нито едни избори :!: Сега вече съм десет пъти по-сигурен в това,че решението ми е правилно :!: Докато политиците са повече загрижени за рейтингите си и предизборните си кампании от колкото за случващото се в "държавата" и с хората,които са ги избрали...без мен :!: Докато цигани мачкат българи във всяко едно отношение в България и си ходят безнаказано по улиците и се чувстват недосегаеми...без мен :!: Докато моят глас като данъкоплатец и съвестен гражданин е равен на този дето струва 50 лв или 3 кебапчета...без мен и моя глас на избори :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2011 14:37

Viktor4o_Rs написа:Теорията,че всичко е било дирижирано не ми се струва много вероятна. А дори и да е, едва ли кукловодите са очаквали чак такава експлозия в цялата държава. Хората не са глупави и за този проблем с циганите не е виновен само Бойко, ами всички управляващи в последните 20 и повече години ;) Един от хората, които ще налее гласове е Волен Сидеров. Твърде в възможно тази трагедия да коства изборите на ГЕРБ, особено ако някой от другите кандидати издигне в платформата си всички неща, които ние искаме за циганите - да спазват закони, да плащат сметки и данъци, да се учат и да не са привилегировани. Самият аз вече съм твърде разкол**** в избора си за президент.
Дано най-после народът се събуди и сме така единни за всякакви безобразия в родината ни. Както изразихме бурно недоволството си от безчинствата на цигани и медии, така да го правим и по отношение на некадърни и корумпирани политици, съдии, полицаи, на самозабравили се местни мутри и престъпници. Защото те са обикновено българи, ама са по-зле и от мангалите :evil: :evil: :evil:

Колега,с теб сме на едно мнение за много неща,само че долавям лека защита за Боко от твоя страна,коята е,меко казано,странна.Та нима Боко не е член на БКП?Нима една от първите охранителни фирми на прехода не е негова?Нима не е бил водач на силова бригада в СИК?Нима не беше 4 години главен секретар на МВР,при това сам ръководеше министерството,министър Петканов беше абсолютна мишка,нима не беше 4 години столичен кмет,нима вече 2 години не разполага с пълната власт в България?Е,извинявай ама той е олицетворението на всичко пошло в тази държава-комунист,мутра,назначен бизнесмен,корумпиран висш полицай и политик,прост и ограничен човек.Възходът на цар Киро и пикът на циганските безчинства се осъществи точно през последните 10 години,в които въпросният неуважаем господин е плътно във властта,на ключови позиции.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2011 14:39

Ама добре да ви питам аз. Ако го манем Бойко, кой ще дойде на негово място? Баси майката опазил Бог Б-я, ако е някой като Трактора или Волен. Ми Станишев да не беше по-добре. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 14:42

danko_sot написа:Ама добре да ви питам аз. Ако го манем Бойко, кой ще дойде на негово място? Баси майката опазил Бог Б-я, ако е някой като Трактора или Волен. Ми Станишев да не беше по-добре. ;)

Трябват ни нови хора, които никога не са били в политиката. Но в никакъв случай не трябва да е Волен :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2011 14:49

sMotLiO написа:Ние хубаво си пишем,но нищо не се променя. Една и съща шепа хора показват загриженост всеки ден. За другите е по-важно да си поддържат жалкия начин на живот.

Вчера се очудих колко много хора дори не знаеха за случилото се в Катуница. Тези хора сякаш не живеят в България. Ама какво ли пък ги интересува тях чуждото нещастие?

Ами хем е така, хем не е. Значи наистина има много народ, които са се затворили в черупката си поради една или друга причина и покрай тях и потоп да става, щом не ги засяга пряко... Но медиите са инструктирани доколкото разбрах от тв7, че съобщавайки за вълненията, те "нагнетявали обстановката" и за това... Тоест, Големият брат не спи, но успява да приспива.
Куките (Държавата) застанаха срещу хората пак.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 сеп 2011 14:49

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Теорията,че всичко е било дирижирано не ми се струва много вероятна. А дори и да е, едва ли кукловодите са очаквали чак такава експлозия в цялата държава. Хората не са глупави и за този проблем с циганите не е виновен само Бойко, ами всички управляващи в последните 20 и повече години ;) Един от хората, които ще налее гласове е Волен Сидеров. Твърде в възможно тази трагедия да коства изборите на ГЕРБ, особено ако някой от другите кандидати издигне в платформата си всички неща, които ние искаме за циганите - да спазват закони, да плащат сметки и данъци, да се учат и да не са привилегировани. Самият аз вече съм твърде разкол**** в избора си за президент.
Дано най-после народът се събуди и сме така единни за всякакви безобразия в родината ни. Както изразихме бурно недоволството си от безчинствата на цигани и медии, така да го правим и по отношение на некадърни и корумпирани политици, съдии, полицаи, на самозабравили се местни мутри и престъпници. Защото те са обикновено българи, ама са по-зле и от мангалите :evil: :evil: :evil:

Колега,с теб сме на едно мнение за много неща,само че долавям лека защита за Боко от твоя страна,коята е,меко казано,странна.Та нима Боко не е член на БКП?Нима една от първите охранителни фирми на прехода не е негова?Нима не е бил водач на силова бригада в СИК?Нима не беше 4 години главен секретар на МВР,при това сам ръководеше министерството,министър Петканов беше абсолютна мишка,нима не беше 4 години столичен кмет,нима вече 2 години не разполага с пълната власт в България?Е,извинявай ама той е олицетворението на всичко пошло в тази държава-комунист,мутра,назначен бизнесмен,корумпиран висш полицай и политик,прост и ограничен човек.Възходът на цар Киро и пикът на циганските безчинства се осъществи точно през последните 10 години,в които въпросният неуважаем господин е плътно във властта,на ключови позиции.

Признавам, че имах симпатии към Бойко, но с поведението си напоследък и особено в тази трагедия в Катуница ми падна адски много в очите. Няма как той да не е виновен, както виновни са и Костов, Станишев, Първанов, Симеон Кобурга и ред други политици, за Доган да не говорим. Волен може да е всякакъв, но поне назовава нещата с истинските им имена, пък нега си го наричат корумпираните медии нацист и расист, значи по тая логика всички българи сме такива. Същевременно подлагането му към ГЕРБ и ред други гафове няма как да се забравят ...
А на Борис Велчев и неговите прокурори препоръчвам да започнат наказателните производства и предварителните проверки за насаждане на омраза към циганите с брадви и ножове от репортажа на Нова ТВ. И по-добре да си опичат акъла и да не защитават и оправдават циганите и да не затварят българи,че иначе току-виж народният гняв се стовари върху тях с пълна сила ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 сеп 2011 15:07, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”