http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052233
Протестите трябва да се насочат към управляващите ни и техните кукловоди![/quote]
Това интервю е суперразтърсващо! Пича е бил шампион по Киокушин, явно не се е давал току-така на мангалите, които са си правили каквото си искат. Как може в нашта държава да има такива кат Цар Киро и тук говорим за един шибан мангал. А истината е, че има още много такива като Рашков, само че са българи повечето. И те имат такива служебни пропуски, куп привилегии също. Ние сме една шибана държава. Живеем в някъв шибан капитализъм! Аз съм вишист, но бачкам като охрана за 350 лева. Не знам аз ли съм виновен, че не мога да си намеря по-свястна работа?! От друга страна и проблемът с мангалите, който точно ся излиза на сцената със сттрашна сила. Някой дето ме пита какъв е смисълът всичко да е нагласено в тая история. Ами точно това бе пич. Проблемът с циганите е от 20 години, ама точно сега назря и е на път ситуацията да излезе извън контрол. Що точно ся? Ми щото идват избори. А повярвай ми, има хора, които са готови на абсолютно всичко само и само да спечелят изборите, да се окичат с власт и те да си правят каквото си искат в държавата. Оня ден са викали на стадионът на Лудогорец "Бойко курво", което ми стана странно на мен. Виждате как от медии и тем подобни постепенно се опитват да насочват народния гняв в различни посоки. Първо бяха циганите, сега постепенно всички казват- властта е виновна, че допуска да има такива кат Цар Киро. Всичко е суперобъркано, но накрая може да избие много яко и честно казано нямам представа кво ше стане в крайна сметка. Пълна обърквация е всичко. И ако има някой голям от страни, който е замесен и дърпа конците, тва е ше е най-гадното нещо. Най-голямата идиотия е да си играеш с етнически въпроси, да използваш подобни неща за политически цели. Супер объркано ми е всичко, чувствам се наистина като една марионетка и пионка и не знам кой в крайна сметка ме направлява