milan199440barca написа:Честита купа на феновете на Борусия и специално на оризконсултъ
Данке наборе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milan199440barca написа:Честита купа на феновете на Борусия и специално на оризконсултъ
MCMXIII написа:milan199440barca написа:Честита купа на феновете на Борусия и специално на оризконсултъ
МилнастЪТ,
аз никога не искам вашиот одбор срещу Байерн. Още малко и нема да САКАМ Дортмунд...
П.П. ЮризЪконсултЪТ да почерпи!!!
MCMXIII написа:МилнастЪТ,
аз никога не искам вашиот одбор срещу Байерн. Още малко и нема да САКАМ Дортмунд...
MCMXIII написа:storm написа:Голям Дортмунд ! Красотата на играта... в жълто-черно...
Всички може да смятат, че Барселона изповядва най-красивия футбол, но за мен този сезон Дортмунд е над всички по този показател..
Прав си, ама донякъде. Дортмунд играха слабо в ЕКТ. При това последните два сезона...
П.П. Ти май ще харесаш германски отбор
storm написа:MCMXIII написа:storm написа:Голям Дортмунд ! Красотата на играта... в жълто-черно...
Всички може да смятат, че Барселона изповядва най-красивия футбол, но за мен този сезон Дортмунд е над всички по този показател..
Прав си, ама донякъде. Дортмунд играха слабо в ЕКТ. При това последните два сезона...
П.П. Ти май ще харесаш германски отбор
Какво странно има да харесам германски отбор ? Мен всички в Германия ми са симпатични отбори, естествено без Байерн ... Това, че не ми харесва Бундестима например, като отбор и играчи събрани в него, няма нищо общо с клубния футбол в Германия..
pesho_1913 написа:Пичуи и пички, някой да има запис на мачо или да даде някое линкче да си го сваля? ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта