Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Възможно ли е Батков...?

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 13:46

MoNteSo написа:Наистина ли смятате, че ще видите и лев от тия пари ? Ще видите точно толкова, колкото и от седемте милиона взети при участието ви в ШЛ. Ако тия пари бяха реинвестирани, сега нямаше да ви е срам да си гледате отбора. Погледнете какво направи БАТЕ Борисов с тях.

Разбира се, че няма да са всичките - една трета да са. Ми с онези пари всъщност Батков мисля направи нещо - общежитие, пооправи терена, изкуствения терен, заплатите на тея футболисти, откъде са дошли - толкова някъде - от 8-10 млн. евро, които може би е взел, изхарчи около 30% за "Левски", другите в джобчето. Така мисля.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 12 яну 2014 13:47

metodito написа:
MoNteSo написа:Наистина ли смятате, че ще видите и лев от тия пари ? Ще видите точно толкова, колкото и от седемте милиона взети при участието ви в ШЛ. Ако тия пари бяха реинвестирани, сега нямаше да ви е срам да си гледате отбора. Погледнете какво направи БАТЕ Борисов с тях.

Разбира се, че няма да са всичките - една трета да са. Ми с онези пари всъщност Батков мисля направи нещо - общежитие, пооправи терена, изкуствения терен, заплатите на тея футболисти, откъде са дошли - толкова някъде - от 8-10 млн. евро, които може би е взел, изхарчи около 30% за "Левски", другите в джобчето. Така мисля.

....в джобчето на Миша. Все пак трябва да се плащат акции.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 12 яну 2014 13:48

Цели десет юноши ще се бъдат привлечени от школата в първия тим на Левски за пролетния полусезон. Това разкри треньорът на "сините" Антони Здравков. Това са Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев и Божидар Краев. Борислав Цонев вече има мачове за първия тим, а записани минути имат също Радослав Цонев и Димитров. "Десет души от юношеските формации ще бъдат в отбора през пролетта. Това са Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев, Божидар Краев", разкри на днешната си пресконференция Здравков. "Тези, които са набор '95 и 96, ще дойдат и на лагерите с нас. Ще имат пълно поле за изява в тренировки и контроли. Ташев и Краев, които са по-малки, ще останат да тренират в София и да играят контроли със своите възрасти. След това отново ще бъдат привлечени в първия отбор. Това разграничение се прави, тъй като подготовката ни ще бъде доста по-различна и по-тежка. Те все още растат и не е удачно да бъдат претоварвани. В контролите ще могат да играят по 10 или 15 минути, а аз предпочитам да не губят ритъм", допълни той.

От тези 10, поне 5 да покажат качества и да заиграят: ето ти ги по примера на Вутов 4-5 милиона. Примерно.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 12 яну 2014 13:49

а къде са парите от Купата на УЕФА, ШЛ и Гара Дембеле - наброяват поне 20 млн. лв!
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 13:50

Син до гроб_ написа:...
От тези 10, поне 5 да покажат качества и да заиграят: ето ти ги по примера на Вутов 4-5 милиона. Примерно.

Ето как от немотия (ако имаше пари, много ме съмнява, че щеше да е така), може да се получи нещо.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 12 яну 2014 13:51

naso написа:а къде са парите от Купата на УЕФА, ШЛ и Гара Дембеле - наброяват поне 20 млн. лв!

Не само от Дембеле. Курдов към 300 000 евро, Михайлов 300 000 евро, Домовчийски 1,6 мил. евро, Бардон, Топчо, Телкийски, Томашич, Хичо,Жоазиньо, Ричард за около милион на Химки и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 13:57

Без да искам да защитавам Мустак-бей, нали иска поддръжка тоя клуб - заплати и така нататък. Мнго ясно, че голяма част ги окраде, но заплатите на Дъстли, на онова дърво Жоао, на Гари, на Генков, на Жо, на Гара - въобще на всички високоплатени чужденци, като ги сметнеш в години, какво става? 12х20 000 - хоп! 240 000 на година за заплата на един, ми нали имаш и други разходи по него- кола, квартира, ала-бала. 5 такива играча да имаш - ей ги милион. И този милион е базата само. Определено парите на Мтел помагат, но "помагат"... А как един адвокат, който реално нищо не произвежда има достъп до такива пари е друг въпрос. Домуса има фармацевтична компания, Ганчев има захарта и къщичка за кученца, на Ботевъ пък си има банка и правителство.
Последна промяна от metodito на 12 яну 2014 14:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 12 яну 2014 14:01

metodito написа:Без да искам да защитавам Мустак-бей, нали иска поддръжка тоя клуб - заплати и така нататък. Мнго ясно, че голяма част ги окраде, но заплатите на Дъстли, на онова дърво Жоао, на Гари, на Генков, на Жо, на Гара - въобще на вичкоплатени чужденци, като ги сметнеш в години, какво става? 12х20 000 - хоп! 200 000 на година за заплата на един, ми нали имаш и други разходи по него- кола, квартира, ала-бала. 5 такива играча да имаш - ей ги милион. И този милион е базата само. Определено парите на Мтел помагат, но "помагат"... А как един адвокат, който реално нищо не произвежда има достъп до такива пари е друг въпрос. Домуса има фармацевтична компания, Ганчев има захарта и къщичка за кученца, на Бптев пък си има банка и правителство.

Ояде се Ганьо и започна да раздава наляво и надясно кинти за всякаква измет, а най го бива да пъчи голия шкембак и да се тупа в гърдите колко голям президент е и какви огромни пари раздава за заплати на играчи.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 12 яну 2014 14:10

metodito написа:Без да искам да защитавам Мустак-бей, нали иска поддръжка тоя клуб - заплати и така нататък. Мнго ясно, че голяма част ги окраде, но заплатите на Дъстли, на онова дърво Жоао, на Гари, на Генков, на Жо, на Гара - въобще на всички високоплатени чужденци, като ги сметнеш в години, какво става? 12х20 000 - хоп! 240 000 на година за заплата на един, ми нали имаш и други разходи по него- кола, квартира, ала-бала. 5 такива играча да имаш - ей ги милион. И този милион е базата само. Определено парите на Мтел помагат, но "помагат"... А как един адвокат, който реално нищо не произвежда има достъп до такива пари е друг въпрос. Домуса има фармацевтична компания, Ганчев има захарта и къщичка за кученца, на Ботевъ пък си има банка и правителство.

Бюджета на Левски е минимум 10 млн. лева на година,за 10 год.(периода за който смятате приходите), са 100 млн.Нали не мислиш,че клубът е генерирал такива приходи от трансфери,билети,спонсори и т.н.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 яну 2014 14:16

Лично аз не виждам особена промяна в политиката.
Ако някой е играл един сезон добре- продава се. След това идва скромен трансфер от "А" група или нов свободен агент. И така до следващото попадение, което се продава след година.
Стадион- засега няма.
Пари- може би по- малко.
Футболът е мениджмънт и бизнес. За да печелиш, трябва първо да инвестираш. И най- важното- да имаш стратегия. Това поне аз не го виждам. От 2007 г. нищо не се надгради, напротив.
Но това са само констатации. За съжаление...
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”