^
В известна степен си прав, защото 1млн долара/евро не е като да са дупката в бюджета... С или без един милион, Левски няма да потъне.
Не знам дали си давате сметка, но ситуацията е далеч по-сложна само от това, дали да си ходи някой или не.
Конкретно за Дембеле - много шум за нищо. Ако остане и продължи да вкарва - какво по-хубаво от това. Обаче, въпреки приказките, че е голям професиналист, ако спре да вкарва и да играе така? Как ще го продадем на лято за повече от 1млн.?
Конкретно за Жо - казах по-горе - еднообразен е и като че ли стигна максимума си в Левски. Вярно, може да направи добро центриране или далече удар и като цяло добър мач, но в следващите 3-4 никакъв го няма... И пак да кажа - по-добре така с него, отколкото да рискуваме да го разтикаме и да вземем някой анонимник или разочарование (Слори).
Това на страна. Мен ме притеснява едно - ок, нямаме загуба у нас в ЕКТ (тая година). Силни мачове, силна игра... всичко 6. Обаче тия мачове ги изнасяме на мускули, с много мотивация и индивидуални проблясъци. После обаче, като играем с/у Сливен, Пирин, Видима, Монтана пред 3500 човека и не върви играта. Няма мотивация, желание... Абе с
две думи - не знам колко сме грамотни тактически.