Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 27 яну 2014 12:58

Чешкият защитник Павел Чмовш ще подпише договор с Левски за две години и половина, след като премине медицинските изследвания.

„Павел трябва да премине медицински прегледи до края на деня и да подпише договор за две години и половина с Левски“, разкри агентът на футболиста Иржи Мюлер пред чешките медии.

Мюлер разкри, че Чмовш е отхвърлил оферта на украинския Таврия Симферопол.

„По време на преговорите Левски ни направи много добро впечатление“, добави агентът на Чмовш.

„Павел две години игра в холандското първенство. Не знам защо нито един чешки клуб не се заинтересува от него. Може би чешкото първенство е малко за него“, каза още Иржи Мюлер.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2014 13:09

Този чех ми се струва добър трансфер.По-начало много харесвам играчите от бивша Чехословакия.Научени са да играят бърз и техничен футбол.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 13:18

Бахти името. Добре, че не съм коментатор. Чмовш......... Преди време на проби при нас имаше Путинчанин. Най-добре е Путко Мафани да дойде....... :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 яну 2014 13:23

blue atak написа:
ralka_levskarka написа:Гледала съм мачове на НЕК и защитника уж беше стабиляга, то като цяло защитата им се пррдстави добре.

Викаш става за левски :) Ралке

Имам един приятел, който гледа и харесва много холандски футбол. Той ми каза, че този чех е на доста добро ниво за българските стандарти и според него ще е едни добър трансфер.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2014 13:27

alexveselinov написа:
blue atak написа:
ralka_levskarka написа:Гледала съм мачове на НЕК и защитника уж беше стабиляга, то като цяло защитата им се пррдстави добре.

Викаш става за левски :) Ралке

Имам един приятел, който гледа и харесва много холандски футбол. Той ми каза, че този чех е на доста добро ниво за българските стандарти и според него ще е едни добър трансфер.

Истината е че и от последния отбор от чешкото първенство да имаш избор да вземеш играчи ще има поне 5-ма които са добри.Тука които са гледали чешкото първенство ще кажат колко по-бързо се играе футбол там.Чехия е футболна нация.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 яну 2014 13:27

Parmalat написа:Този чех ми се струва добър трансфер.По-начало много харесвам играчите от бивша Чехословакия.Научени са да играят бърз и техничен футбол.

Ааа добре... бях се притеснил дали ще го харесаш и тръпнех в очакване да прочета твоето мнение. То, да знаеш, е много важно за нас. :mrgreen: Така както са важни и мненията на останалите "безпристрастни" червени, оранжеви и т.н. малоумници.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 яну 2014 13:45

от Кировец на 26 Яну2014 18:36

Не, просто се оказах прав, че в лицето на Аймен намерихте читав ляв бек, та Уолъс в последствие се оказва ненужен без значение дали ще се представи добре или не - той е свободен агент, който ще иска и стабилна заплата, за Аймен са дадени пари на ръка, заплатата му не е малка. Според мен още тогава с трансфера на Аймен пробите на Уолъс се обезмислиха. Понеже се беше разразил спор за позицията на Белаид. Мисля,че ще играе бек, а Сухия ще доведе нов защитник.

Ако ми вървеше така и в тото прогнозите... :roll:
Чмовш не знам що за стока е, но ще позная, че Аймен няма да играе ЦБ, въпреки неадекватните журналисти, дето го описват като ЦБ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2014 13:54

Parmalat написа:
Истината е че и от последния отбор от чешкото първенство да имаш избор да вземеш играчи ще има поне 5-ма които са добри.Тука които са гледали чешкото първенство ще кажат колко по-бързо се играе футбол там.Чехия е футболна нация.

По-скоро чехите са хокейна нация. ;) Най-добрият им футболист в историята е станал футболист, защото екипировката за хокей е по-скъпа от футболната, а той не е бил от заможно семейство. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 яну 2014 14:45

Аз залагам на следният състав през пролетта (100% освен без Родригес, ще сме и без Гаджев)! Като залагам на нови Пламен Крумов от Берое който според мен в крайна сметка Берое ще го пуснат още сега при нас. Както и ще вземем едно крило на мястото на Гари!

На вратата Пацо с резерва Губито!

Централни защитници Бабаита и тоя новия чех! С резерви Дани Димов, Петето и Йети!

На левият бек Крумов от Берое въпреки, че той е десен бек (ама нали ние сме царе на преквалификацията) :lol: с резерви Бабаита, Старокин или малкият Орачев. На десният бек 100% е Мюлдер с резерви Крумов или Пелето!

В средата залагам на Старокин и Дани Димов с резерви Пелето, Боби Цанов и Стефчо Велев щом се възстанови! А пред тях Бруто като офанзивен с резерви Деко и другият близнак Цонев - Ради!

По-крилата 100% сигурен е и Туре, освен това 100% ще вметем и нов на мястото на Гари! А резерви там ще са Деко и Огнянов!

В нападение е ясно, титуляр ше е Макриев а резерва Генков! И ако не излезе нещо за един от двамата до края на прозореца ще са те!

За съжаление не смятам, че в този формат на първенството другите юноши ще успеят да играят мачове, но хубавото е да тренират с първият състав и да са в него!

Да видя колко ще позная накрая! :lol: Но след като познах още ноември, че Гари, Вутов и Гаджев ще се продадат зимата! Смятам и че сега ще позная! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2014 16:18

Изображение

Гари Родригес подписа договор с Елче. Новината бе официално оповестена на сайта на тима от Ла Лига. 23-годишният атакуващ халф с холандски паспорт е водещ реализатор на "сините" през есента с 14 попадения в 28 официални мача. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Върни се в “Архив”