rhaegar написа:Ювентинци да се оплакват от съдията, това е новоНе че заслужавахме нещо от мача, но все пак е интересно за отбелязване.
Kой се оплаква ? За удара без топка на Мексес или за нарушенето на Констант в нак. поле ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ювентинци да се оплакват от съдията, това е новоНе че заслужавахме нещо от мача, но все пак е интересно за отбелязване.
JackPackage написа:durex написа:JackPackage написа:страхотни дербита вчера и днес в Италия![]()
Ти нали подкрепяш Милан бе, кво се радваш
Дюрекс, омръзна ми да повтарям че никой не подкрепям в Италия![]()
storm написа:rhaegar написа:Ювентинци да се оплакват от съдията, това е новоНе че заслужавахме нещо от мача, но все пак е интересно за отбелязване.
Kой се оплаква ? За удара без топка на Мексес или за нарушенето на Констант в нак. поле ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:storm написа:rhaegar написа:Ювентинци да се оплакват от съдията, това е новоНе че заслужавахме нещо от мача, но все пак е интересно за отбелязване.
Вие, койНе оспорвам положенията, просто ми е забавно
JackPackage написа:Много слабо - с тоя гол на Сулито накрая и още 1т ми взеха....абе към 5 ако имам ще е добре![]()
![]()
storm написа:rhaegar написа:storm написа:rhaegar написа:Ювентинци да се оплакват от съдията, това е новоНе че заслужавахме нещо от мача, но все пак е интересно за отбелязване.
Вие, койНе оспорвам положенията, просто ми е забавно
По огледай форумите нещо си се объркал..
storm написа:По огледай форумите нещо си се объркал..
Sardukar написа:Съдията напълно неадекватен, а ЮВЕ най-добрите!
turbogena написа:Заслужен успех за Юве. Иначе съдията беше доволно неадекватен...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
durex написа:Спокойно, да дойде януари, февруари и ще видиш как ще има разместване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта