Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку

Мнениеот BoB0 » 26 юли 2009 00:57

Успокойте се малко па вие. 100% сме в групите на ШЛ. Колкото и Батков да иска да ни направи евроидиоти, ние сме Левски. Сега имаме отбор и се надявам, тоа сърбин да не пуска пенсионерите и да ги смачкаме тия мръсни резани азери. Нема кво да им се плашим. Лошо, че Жо няма да играе, ма дано боклука Хичо има ден и да ги развинти с единствения му финт на крилото.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 00:59

Аз не съм левскар, но това не значи, че не държа за българските отбори! На абсолютно всички ви пожелавам голям успех и повече късмет! Дано всичко бъде ОК!!!! Притеснява ме тази ненавременна треньорска смяна, но дано отбора да играе това което знае!...............Апропо докато пишех се появи "гениалното" мнение на БОБО, не обръщайте винамание на такива! Защо са мръсни резани азери, не мога да разбера?! Как "боклука" Хичо с единствения си финт смята да ги разнищи?! Тъпизъм.........

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 26 юли 2009 01:03

lubeste написа:ето разгледайте от какви отбори е отпадал ФК Баку през годините..http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Baku .....не мисля че трябва да се плашиме от отбор който обшо има 8 мача в европейските турнири....

те и тампере до мача с левски имаха два мача в ект...

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 01:05

kartago написа:Аз не съм левскар, но това не значи, че не държа за българските отбори! На абсолютно всички ви пожелавам голям успех и повече късмет! Дано всичко бъде ОК!!!! Притеснява ме тази ненавременна треньорска смяна, но дано отбора да играе това което знае!...............Апропо докато пишех се появи "гениалното" мнение на БОБО, не обръщайте винамание на такива! Защо са мръсни резани азери, не мога да разбера?! Как "боклука" Хичо с единствения си финт смята да ги разнищи?! Тъпизъм.........

Ами от такива фенове на игра4ите краката им се пълнят с гипс преди ма4.Вместо да го аплодират те го освиркват.Забравиха Йовов като забоде гола на Бартез.Хи4о е добър игра4 но няма психика трябва да му помогнем малко.И Гонзо го освиркаха срещу БАТЕ,а сега бил велик.

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот sin_fen_1 » 26 юли 2009 01:08

Едвали това е подходящия момент за дребни закачки и дразги по оста фенове на ЛЕВСКИ фенове на Цска!И в двата клуба положението в момента не е розово и е изпълнено с напрежение предвид важните мачове в европа... Просто никой няма да спечели от това, но пък не трябва да се забравя, че все пак никога тези неща няма да спрът тъй като това са двата най-големи клуба в България с най-много превърженици и е нормално от многото фенове винаги да се появи някой комплексар който да влезе във форум на азърбейджански отбор и да обижда всички българи без да го осъзнава...!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 26 юли 2009 01:12

Левски не може да отпадне от Баку!Левски може да отпадне от себе си,защото явно има някакво напрежение в отбра.Да се надявама,че новото ръководство ще поработи над това.И дано Левски се класира в групите на ШЛ или ЛЕ,защото ще е успех за България,не само за сините. ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 01:13

Аз си спомням какво се изля миналата година! После разбрах колко велик е Гонзо пак, от същите хора които го плюеха за изпуснатата дузпа и го пращах в пенсия! Ами какво да ти кажа, като бивш футболист, трябва да са пердета за да си направят играта! Да не се влияята от публика, от медии, от нищо, но нашите са "крехки душици", нежни психики, това идва и от финансовото положение, но за сравнение в страната са си направо супер ( дали помнят хората, които са ги учили на АБВ, колко заплата имат?! Дали им пука?!)...............Но се надявам да успеят, иначе става лошо! А и сме в такава година, че всички трябва да се подкрепяте, и червени, и сини, и оранжеви, щото става въпрос за България!!!............

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 01:18

kartago написа:Аз си спомням какво се изля миналата година! После разбрах колко велик е Гонзо пак, от същите хора които го плюеха за изпуснатата дузпа и го пращах в пенсия! Ами какво да ти кажа, като бивш футболист, трябва да са пердета за да си направят играта! Да не се влияята от публика, от медии, от нищо, но нашите са "крехки душици", нежни психики, това идва и от финансовото положение, но за сравнение в страната са си направо супер ( дали помнят хората, които са ги учили на АБВ, колко заплата имат?! Дали им пука?!)...............Но се надявам да успеят, иначе става лошо! А и сме в такава година, че всички трябва да се подкрепяте, и червени, и сини, и оранжеви, щото става въпрос за България!!!............

Каде си играл?Мен то4но това ме провали.Играех в Юношите на Металург.Бях титуляр.Влязах в един период когато нищо не става каквото ти искаш.Треньора по4на с забележките и аз не издържах и се махнах.Сега съжалявам.

levski_ventsi
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот levski_ventsi » 26 юли 2009 01:21

ehh написа:Аз не мога да разбера, какво се ядосват феновете на ЦСКА. Като ги дразнят подписите ни, да си стоят в техния форум и няма да ги гледат.
Какви подписи искат, да си сложим? "Само ЦСКА" ли?

добре написано.точно това исках да напиша и аз :roll:

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 01:23

Не съжалявай, ние сме страна на връзките, не на тези които наистина могат!!!............... ;)

Върни се в “Архив”