Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 00:26

lubeste написа:къде прочете че бюджета им е толкова пари?

Про4етох го в Седем дни спорт

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 юли 2009 00:27

От къде ли ?! Няма нужда да се чете... дори азерите дават масата пари за спорта !

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 26 юли 2009 00:28

kartago написа:Но пък от друга страна не трябва да се подценява бълграския дух и инат! Пожелавам ви късмет и успех!

Българският не трябва да се подценява, ама на Жоазиньо, Зе Соареш, Мароканците<о ртега, Онго Бонго и всички други маймуни и анонимници дали трябва да се оидценява...

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот n0.merCy » 26 юли 2009 00:28

------------------------ Петков -----------------------------

---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев

--------------------Гаджев--------Сърмов-----------------

---Зе Соареш------------Тасевси--------------Йовов

-------------------------Христов-----------------------

това много ми харесва много и при благоприятен резолат 1вото полувреми или когато и да е Христов да бъде сменен защото виси с жълт картон :mrgreen:
Изображение ИзображениеИзображение

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 26 юли 2009 00:31

ето разгледайте от какви отбори е отпадал ФК Баку през годините..http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Baku .....не мисля че трябва да се плашиме от отбор който обшо има 8 мача в европейските турнири....
Последна промяна от lubeste на 26 юли 2009 00:35, променено общо 1 път.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 00:34

Лошото е 4е за пореден път не сме спокойни.Винаги има напрежение.В един весник бяха дали шанс на Баку едва 15 процента.Просто и пресата ги пише едни...Като 4ели сме Барселона.Страх ме е от първият ма4 ако там вземем нещо мисля 4е няма да имаме проблем.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 00:36

lubeste написа:ето разгледайте от какви отбори е отпадал ФК Баку през годините..http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Baku.....не мисля че трябва да се плашиме от отбор който обшо има 8 мача в европейските турнири....

Погледни БАТЕ от какви отбори е отпадал през годините (аз все още мисля 4е БАТЕ не беше слаб отбор)и тогава ще говорим.Сигорно и Розенборг са мислили като теб

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 00:47

brossy написа:Лошото е 4е за пореден път не сме спокойни.Винаги има напрежение.В един весник бяха дали шанс на Баку едва 15 процента.Просто и пресата ги пише едни...Като 4ели сме Барселона.Страх ме е от първият ма4 ако там вземем нещо мисля 4е няма да имаме проблем.

Ами дотам ни докараха, да се притесняваме и от такива отбори! Преди пердашехте Щутгарт, Глазгоу ( още имам цицина на главата, след като Тодоров вкара гола в последната минута, така се израдвах, че се шибнах в касата на вратата), а сега се притесняваме от некви анонимници. Но, дай да бъдем оптимисти и да се надяваме!!!!.................То какво ли друго и ни остава?!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 00:53

kartago написа:
brossy написа:Лошото е 4е за пореден път не сме спокойни.Винаги има напрежение.В един весник бяха дали шанс на Баку едва 15 процента.Просто и пресата ги пише едни...Като 4ели сме Барселона.Страх ме е от първият ма4 ако там вземем нещо мисля 4е няма да имаме проблем.

Ами дотам ни докараха, да се притесняваме и от такива отбори! Преди пердашехте Щутгарт, Глазгоу ( още имам цицина на главата, след като Тодоров вкара гола в последната минута, така се израдвах, че се шибнах в касата на вратата), а сега се притесняваме от некви анонимници. Но, дай да бъдем оптимисти и да се надяваме!!!!.................То какво ли друго и ни остава?!

Тия въобще не са анонимници.Тежък ма4 ни 4ака да знаете

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 26 юли 2009 00:55

Вече сме си патили от евроанонимници, ако и този път се провалим срещу такъв отбор, значи не сме си взели нужните поуки.

Върни се в “Архив”