lubeste написа:къде прочете че бюджета им е толкова пари?
Про4етох го в Седем дни спорт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lubeste написа:къде прочете че бюджета им е толкова пари?
kartago написа:Но пък от друга страна не трябва да се подценява бълграския дух и инат! Пожелавам ви късмет и успех!
lubeste написа:ето разгледайте от какви отбори е отпадал ФК Баку през годините..http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Baku.....не мисля че трябва да се плашиме от отбор който обшо има 8 мача в европейските турнири....
brossy написа:Лошото е 4е за пореден път не сме спокойни.Винаги има напрежение.В един весник бяха дали шанс на Баку едва 15 процента.Просто и пресата ги пише едни...Като 4ели сме Барселона.Страх ме е от първият ма4 ако там вземем нещо мисля 4е няма да имаме проблем.
kartago написа:brossy написа:Лошото е 4е за пореден път не сме спокойни.Винаги има напрежение.В един весник бяха дали шанс на Баку едва 15 процента.Просто и пресата ги пише едни...Като 4ели сме Барселона.Страх ме е от първият ма4 ако там вземем нещо мисля 4е няма да имаме проблем.
Ами дотам ни докараха, да се притесняваме и от такива отбори! Преди пердашехте Щутгарт, Глазгоу ( още имам цицина на главата, след като Тодоров вкара гола в последната минута, така се израдвах, че се шибнах в касата на вратата), а сега се притесняваме от некви анонимници. Но, дай да бъдем оптимисти и да се надяваме!!!!.................То какво ли друго и ни остава?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост