Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот garfild8 » 25 юли 2009 22:12

Карлос Сантиляна бе велик нападател.Помня го от ЕП 1984г.А по темата,добра идея,но как ще се задейства в България?
Само Черно море.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот slavia_forever » 25 юли 2009 22:28

стичо написа: И ти ако смяташ че по този начин ще се промени нещо си се объркал! Келешите са и на двата фронта! Ние сме тези дето трябва да въведът ред! :roll: А с отвръщане на удара, не става! Взаимно си подклаждаме злобата един, към друг. ;)

Точно така! Много си прав! Именно за това постоянно говоря! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юли 2009 22:46

Първо искам да кажа,че всеки има право да си пише където си иска,стига да е в нормален и поносим тон!Ако някой ви дразни,пишете ЛС на модератор и той без да му мигне очето ще изхвърли въпросния потребител,стига да е прекалил(повярвайте ми....това го правя всеки път и заради мене има няма 5,6 потребителя вече ги няма)А па ако не мине номера,просто цъкате ''ВРАГ'' и готово :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот yasen_ov4arov » 25 юли 2009 22:50

В Англия от преди имаха подобни проблеми и как ги решиха-Снимат с камери нарушителите и веднага глоба и доживотна забрана за посещаване на стадиони.Обаче тук не става така.За съжаление.И затова скоро няма да стигнем Европа. :( И това за организираните боища също е голяма простотия.В чужбина поне си имат полиция,която действа.

Мисля ,че много се отклонихме много от темата :) .Иначе така и не разбрах смисъла на футболното хулиганство:ти си един много буен гавазин,който твърди ,че е голям националист и се биеш с друг такъв,който също твърди ,че е голям националист ,но ходи на друг отбор на мачовете.По същата логика аз трябва да тръгна да се бия с всеки, който не си купува тостерен хляб ,а Карина :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 юли 2009 00:07

стичо написа:Мойто мнение е че трябва да има взаимно уважение! Мен също ме дразнят дразнещите "чорбарчета".Но не си ли задавате въпроса че и ние ги дразниме? ;) Текстописеца ще го помоля да премахне заядливият подпис и след това да търси словесен реванш с червените!

ЕДИН ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР, СЕ ЗАНИМАВА С ОТБОРА СИ! А НЕ С ЦСКА!!! :roll:

Евала пич- ;)
Това е и мойто мнение.Има много свестни левскари тука-с част от тях ми е голям кеф да си пиша и общувам.Това е никой не иска да ни обичате и да ни подкреяте-просто уважение,закачки бъзици и т.н.-в нормален тон.
Изображение

brossy
Контакти:

Защо Левски може да отпадне от ФК Баку

Мнениеот brossy » 26 юли 2009 00:14

Шансовете Левски да отпадне от ФК Баку според мен са доста високи,Ето и няколко при4ини заради което се страхувам:
1.Ново Спортно техни4еско ръководство.Което все още не е влязло в 4ас
2.4ерната серия в Европа последните 2 години.Страх от ново отпадане
3.Бюджета на ФК Баку е някаде около 7-8 мил.
4.Отпадането на Розенборг от Азербайджански отбор
5.Баку няма какво да губи
6.Жегата в Баку
Надявам се да не се слу4и най-лошото.Аз съм левскар и съм по принцип малко песимист.В пове4ето слу4аи съм грешал дано и сега да сгреша.
Последна промяна от brossy на 26 юли 2009 00:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот Доктор Н » 26 юли 2009 00:14

На крива ракета Космоса и пречи. Единствените отбори в цивилизованият свят, които не са АД са Реал М, Барса и Атлетик Билбао и то по простата причина, че когато е приет закона в Испания е направено изключение за отборите без АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ДЪЛГОВЕ към тогавашният момент. От тогава обаче нещата са доста променени и дълговите им са... Нашите са АД-та и се опитват да крадат от държавата, а ако бяха държавни и общински, то кражбите в Кремиковци щяха да изглеждат жалки и не е сигурно, че футбола щеше да е по-качествен. Проблема е, че все още нямаме нормален бизнес и от там нормален футбол, а от АД надали има по-добра форма за управление.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку

Мнениеот durex » 26 юли 2009 00:19

brossy написа:Шансовете Левски да отпадне от ФК Баку според мен са доста високи,Ето и няколко при4ини заради което се страхувам:
6.Жегата в Баку
Надявам се да не се слу4и най-лошото.Аз съм левскар и съм по принцип малко песимист.В пове4ето слу4ай съм грешал дано и сега да сгреша.

Дано и сега да грешиш,че тежко ни горко...

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 26 юли 2009 00:21

къде прочете че бюджета им е толкова пари?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 00:24

brossy написа:Шансовете Левски да отпадне от ФК Баку според мен са доста високи,Ето и няколко при4ини заради което се страхувам:
6.Жегата в Баку
Надявам се да не се слу4и най-лошото.Аз съм левскар и съм по принцип малко песимист.В пове4ето слу4аи съм грешал дано и сега да сгреша.

Прав си за някои неща, там има много пари и дума не трябва да става за подценяване, ние сме много зле. Но пък от друга страна не трябва да се подценява бълграския дух и инат! Пожелавам ви късмет и успех!

Върни се в “Архив”