Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Не е ли време ФК в България да не са АД-та

Мнениеот santiliana » 25 юли 2009 19:14

Нали все някога и от някъде трябва да се тръгне, за да се оправим в тази държава.И не го ли направим ние, тук и сега, няма кой да тръгне да прави промени.Надежда ми дадоха и изборите, защото видях, как народа се вдигна и гласува именно срещу мафиотските сделки и далавери.Сигурен съм, че сега ако се организираме, пак казвам , без значение кой на кой отбор симпатизира, ще се преборим за тази промяна, за да може пак да дойде времето, когато всеки ще ходи на мач със семейството си, с приятели и приятелки и ще изпитва удоволствие от това.Ето това искам да стане- да знам, че Левски е на левскарите, ЦСКА - на цскарите,Ботев- на на ботевистите и т.н.Защото сега направо ми става жал за тия момчета в Пловдив, как този ш****к Христолов се подиграва безкрайно с тях и с отбора на бащите и дедите им.Това направо е безумие.Както и онази автобусната "специалистка" дето уж ръководи "смърфовете".Ето затова говоря - не искам измислени фигури да се подиграват с любовта и страстта на обикновените футболни запалянковци...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 25 юли 2009 19:14

santiliana ми се струва, че е от екипа на Гонг! :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Спрете..

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 19:15

Знаете, че това никога няма да стане.Тук даже и да се въведат свръх-строги правила пак ще има комплексари, които да обиждат другия отбор (важи за привържениците и на двата тима) ...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юли 2009 19:18

де да бях от Гонг, щях да съм най-щастливия човек, ама не съм! От Мездра съм пич и работя за 400 лв. месечна заплата, и единственото ми утешение беше любимия ми отбор Левски.Но този "президент" му е*а майката...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юли 2009 19:19

ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

Убий глупака с мълчание!

П.П.
Заслужаваш БАН само заради подписа.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юли 2009 19:20

0007 написа:
Angoff написа:Абе виж си първо подписа и тогава ми се прави на на невеинен бе,тревопасен !!!

Ти добре ли си?Ама честно? :oops:

Добре бе-какво ви е виновен Ангов в случая.
Я виж подписа и поста на твоя човек и после коментирай другите- :evil: :evil: :evil:
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 юли 2009 19:23

Тва ли е ебаване на майката, шампиони сте, две години подред играете в ШЛ, и дори ся ако сте "в криза" тая година ще сте втори. Бах тва ебаване, искам и нас така...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:25

cska_90 написа:
0007 написа:
Angoff написа:Абе виж си първо подписа и тогава ми се прави на на невеинен бе,тревопасен !!!

Ти добре ли си?Ама честно? :oops:

Добре бе-какво ви е виновен Ангов в случая.
Я виж подписа и поста на твоя човек и после коментирай другите- :evil: :evil: :evil:

Ами Ангоф във всеки пост обижда или Левски или феновете му."Говеда","тревопасни","рогати","Гей арена" са само част от обидите му.Писна ми да чета мнения,изпълнени със злоба.Автора не е прав да ви нарича ЦДНА и "чорбари",но пък Ангоф се заяжда всеки път с нас и с Левски. :|
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 25 юли 2009 19:25

cska_90 написа:
ppppp написа:Във форума на турците от цдна се пусна тема в която всички те си изливат мъките поради причина че ние сме пишели там..Затова моля никой вече да не стъпва там по каквато и да е било причина , дори да пускат теми с цел заяждане което им е едно от най-силните качества ...Повечето теми за Левски те ги освиниха и сега прехвълят вината което си е до известна степен нормално за тях (отново справедливост за цска).Пишете си единствено и само в нашия раздел!Моля модераторите да наказват всеки влязал тук цесекар с цел да се заяде !

Убий глупака с мълчание!

П.П.
Заслужаваш БАН само заради подписа.

в подписа мога да пиша какво пожелая щом е в нашия форум ,няма да го видите във вашия раздел понеже не пиша там ,ставаш много банален с това изречение ,по добре найстина замълчи ...като нямаш какво да кажеш просто не пиши !Извинявам се че темата е написана по този начин ,но просто отношението относно нас е същото в другия форум ,обаче щом е против нас на никой не му прави впечатление..Пак казвам моля цесекарите да спрат да пишат тук
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2009 19:26

veseo написа:Тва ли е ебаване на майката, шампиони сте, две години подред играете в ШЛ, и дори ся ако сте "в криза" тая година ще сте втори. Бах тва ебаване, искам и нас така...

[offtopic]За 4-та година поред играем квалификации 8-)[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”