Димитър Бербатов избра да се завърне в Германия! БЛИЦ разбра ексклузивната новина от достоверни източници.
31-годишният нападател със сигурност ще заиграе в немски отбор, осигурил си класиране в Шампионската лига. Най-вероятно става дума за някой измежду Борусия (Дортмунд) и Байерн (Мюнхен), а както е известно, Шалке 04 и Борусия (Мьонхенгладбах) също наесен ще бъдат в най-силния европейски клубен турнир, след като завършиха в четворката този сезон в Бундеслигата.
Пълна яснота в кой отбор ще заиграе Бербатов се очаква да има най-късно до 31 май, добавиха източниците на БЛИЦ. Както е известно, най-добрият български футболист се разделя с Манчестър Юнайтед след повече от 3 години на "Олд Трафорд". Пред бившия капитан на националния ни отбор имаше много варианти за продължаване на кариерата, сред които оферти от Испания, Италия, Франция и други държави, но в крайна сметка Митко е избрал да се завърне в Германия, където изкара няколко сезона в Байер (Леверкузен).
Първа Бундеслига (сезон2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)
tevez написа:Димитър Бербатов избра да се завърне в Германия! БЛИЦ разбра ексклузивната новина от достоверни източници.
31-годишният нападател със сигурност ще заиграе в немски отбор, осигурил си класиране в Шампионската лига. Най-вероятно става дума за някой измежду Борусия (Дортмунд) и Байерн (Мюнхен), а както е известно, Шалке 04 и Борусия (Мьонхенгладбах) също наесен ще бъдат в най-силния европейски клубен турнир, след като завършиха в четворката този сезон в Бундеслигата.
Пълна яснота в кой отбор ще заиграе Бербатов се очаква да има най-късно до 31 май, добавиха източниците на БЛИЦ. Както е известно, най-добрият български футболист се разделя с Манчестър Юнайтед след повече от 3 години на "Олд Трафорд". Пред бившия капитан на националния ни отбор имаше много варианти за продължаване на кариерата, сред които оферти от Испания, Италия, Франция и други държави, но в крайна сметка Митко е избрал да се завърне в Германия, където изкара няколко сезона в Байер (Леверкузен).
Аз съм твърдо ЗА! Ама надали

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- KategorieC
- Контакти:
Навсякъде другаде, но не и в Дортмунд!!!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Ще отиде или в Шалке или в Дортмунд 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- storm
- Контакти:
Голям Дортмунд ! Красотата на играта... в жълто-черно...
Всички може да смятат, че Барселона изповядва най-красивия футбол, но за мен този сезон Дортмунд е над всички по този показател..
Всички може да смятат, че Барселона изповядва най-красивия футбол, но за мен този сезон Дортмунд е над всички по този показател..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Голям Дортмунд ! Красотата на играта... в жълто-черно...
Прав си, ама донякъде. Дортмунд играха слабо в ЕКТ. При това последните два сезона...
П.П. Ти май ще харесаш германски отбор

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Не гледах целия мач заради волейбола, но Борусия наистина играха невероятен футбол. Не всеки може да се гаври така с големия Байерн.
Левандовски и Кагава са страхотни, интересно ми е какво ще направи японецът в Англия, нали го броят за сигурно попълнение на Юнайтед...
Левандовски и Кагава са страхотни, интересно ми е какво ще направи японецът в Англия, нали го броят за сигурно попълнение на Юнайтед...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- KategorieC
- Контакти:
Laetitia написа:Не гледах целия мач заради волейбола, но Борусия наистина играха невероятен футбол. Не всеки може да се гаври така с големия Байерн.
Да не го броят още

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Laetitia написа:Не гледах целия мач заради волейбола, но Борусия наистина играха невероятен футбол. Не всеки може да се гаври така с големия Байерн.
Уважаема, гавра е много... интересна дума. От устата/клавиатурата на жена звучи странно

- milan199440barca
- Контакти:
Честита купа на феновете на Борусия и специално на оризконсултъ 

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!