Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот bigbonusprize » 30 юни 2011 15:48

rhaegar написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Голяма дискусия заформихте за нашето момиче, то си показва подкрепата към отбора и това е достатъчно! Ако отидем във форума на бг мама и ние ще мънкаме и пелтечим така :lol:

Точно затова не ходим във форума на бгмама :lol: :lol:

Говори от свое име. :) БГ мама е доста полезен форум. Доста търсения са ме препращали натам и съм успявал да намеря необходимото...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юни 2011 16:30

Blue_Girl написа:
Santiago Munezz написа:
Blue_Girl написа:А с Орлин, какво става?
Щеше в близките дни да е финансирана сделката, но май ще се окажа права, че ще мине период от 1-2 седмици!
:evil:

Блу,блондинка ли си :mrgreen: :mrgreen:

Ела и провери!
:mrgreen:

Защо не вземеш да публикуваш една снимка,за да те видим,и с това да се успокоят мъжките духове във форума :)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 юни 2011 16:40

Който е искал е намерил начин и ме е видял.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юни 2011 17:08

milen.hristov написа:Защо не вземеш да публикуваш една снимка,за да те видим,и с това да се успокоят мъжките духове във форума :)

Защото темата е спекулации за Левски,а не за Blue_Girl ;)

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 17:34

blue avalanche написа:
Дърво без корен написа:Разбрах само, че ако информацията е от преписали един от друг сайтове е приемлива и вярна.
Това, че някой има по-достоверна информация ГО прави форумен бог, колкото и омразно да ви звучи на вас, левскарите, името Литекс (особено пък свързано с определен потребител тук).Предпочитам този вид информация, пред написаното и безброй пъти преписано от почти всички спортни сайтове.

ПП-Никога не знаеш кой стои от отсрещната страна, пред монитора, за да подмяташ такива иронични вметки!

Щом толкова ти харесва потребителя "Литекс" си го вземи във вашия форум(на ЦСКА) да се прави на Бог там.
"Никога не знаеш кой стои от отсрещната страна, пред монитора, за да подмяташ такива иронични вметки!"
Това някаква заплаха ли е?

По повод на въпроса за заплахата-не, не е заплаха.Виж това, което аз съм маркирал и кажи как определи, че нашият (моят ) форум е този на ЦСКА :lol: Именно и това имах предвид-че не знаеш кой е насреща ти-нито човека, нито възможностите му, нито знанията му, нито фенските му пристрастия.Аз може да съм от ЦСКА, но също така мога и да не съм-ти как ме определи, като не ме познаваш?

А относно трансферното лято-ще е пълно със слухове, с трансферни "бомби", много често само в главите на писалите за такива бомби.Както обикновено, дали е бомба ще си проличи по време на официалните мачове, а не по платените пари и дитирамбите около даден играч.Дано заедно с успешен входящ трансфер на играч сте направили и успешен вътрешен на треньор, защото и най-добрите играчи не могат без качествен треньор.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 юни 2011 18:36

Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.
Нека си подкрепяме любимия отбор и да бъдем по-задружни.Ако трябва да се ебаваме с някой, то това е отборчето с петолъчката и селския тим от Троянския балкан.Но не и Blue girl.

Държа да отбележа,че не я познавам и дори не знам дали наистина е момиче или някое хлапе с все още ненабола пуберска брада и пъпки.Но ме издразни начина, по който някои се "впиха" в мненията й и започнаха да критикуват.А темата е "ТРАНСФЕРИ И СПЕКУЛАЦИИ". И още веднъж се питам къде е ролята на модовете, че да не допускат такива нападки и подигравки.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юни 2011 21:12

santiliana написа:Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.
Нека си подкрепяме любимия отбор и да бъдем по-задружни.Ако трябва да се ебаваме с някой, то това е отборчето с петолъчката и селския тим от Троянския балкан.Но не и Blue girl.

Държа да отбележа,че не я познавам и дори не знам дали наистина е момиче или някое хлапе с все още ненабола пуберска брада и пъпки.Но ме издразни начина, по който някои се "впиха" в мненията й и започнаха да критикуват.А темата е "ТРАНСФЕРИ И СПЕКУЛАЦИИ". И още веднъж се питам къде е ролята на модовете, че да не допускат такива нападки и подигравки.

Аз и за това и предложих да си пусне една снимка,за да я видят останалите във форум,дано тогав почнат да я взимат по на сериозно

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 юни 2011 22:39

santiliana написа:Не мога да разбера защо се подпичкосвате с момичето.Какво като е объркала името на футболист или терминологията на някой засукан футболен термин.Дори и блондинка да е, какво ви дава право да я иронизирате?! Та тя е една от нас бе, пичове! И се дръжте като такива, а не си показвайте ..... пред по-слаб от Вас, това не е мъжкарско.Всъщност, знаете ли, по-лошото е, че вече се навъдиха страшно много мъже-блондета (по акъл). И моля ви, не се включвайте в групат им.

Остави ги да се забавляват хората!
Хич не се засягам.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юни 2011 23:46

Blue_Girl написа:

Остави ги да се забавляват хората!
Хич не се засягам.

Да разбирам ли,че не си съгласна на предложението ми :)

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 01 юли 2011 01:13

Искам да ви кажа, че тук само си пишете колкото да не заспите... не знам изобщо какви левскари са 90 % от пишещите, само глупости чета. :o
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Върни се в “Архив”