NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Larsenn » 07 мар 2022 13:59

logo5 написа:
Larsenn написа:Абе кой беше фен на Фили? rmfan5? logo5? Ако някой следи по-изкъсо 76ърс може ли да сподели мнение това ози Тайбул толкова ли е добро в защита? Гледал съм клипове само (цял мач на Фили не съм гледал скоро) и много ме кефи.
Матис Тайбул е топ 3 защитник в НБА в момента, краде много топки, бие доста чадъри и то на стреляни тройки, може да пази няколко позиции, но най-важното е, че той играчът срещу когото другите играчи стрелят с най-нисък процент в цялата лигата ( 35-36 процента от игра )

Съвпада значи с моето мнение. Благодаря!

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 07 мар 2022 14:09

rmfan5 написа:
logo5 написа:
rmfan5 написа:
logo5 написа:
rmfan5 написа:
logo5 написа:Че кой ти каза, че това ще е съставът. Тая петица може да я видиш най-много за 3-4 минути на мач, ако въобще ги пуснат тея петимата

Е то ясно че няма да е за целият мач но за последната четвърт нещо такаво се спекулира реално това е най-добро което могат да предложат в офанзива
Не вярвам да ги оставят тримата Кайри, Къри и Милс последната четвърт заедно. По-скоро или Браун или Олдридж или Дръмънд ще е на мястото на Милс. Пък и трябва да има някакъв баланс атака-защита и високи-ниски играчи. Не можеш да излезеш с 3 играча дето нямат 1.90 и не са някви особени фактори в защита. Такава ниска петица ще е за много кратко време заедно, както вече казах за по няколко минути на мач

Браун е колкото Кайри :), но е доста добър във вземането на офанзивни бобри и въобще hustle играч.

Олдридж или Дръмънд са съмнителни тъй като в плейофите не знам дали ще могат да се задържат на паркета в дефанзивен план ще ги търсят яко.

Като цяло им е доста слаба защитата и им липва височина.
Къри и Кайри са по около 188 см, Милс е 185, а Браун е 193 см и е доста стабилен защитник. Симънс е 211 см, КД е 213, а Дре е 208 см и е центърът, който краде най-много топки в НБА. Петица от Кайри, Къри, КД, Симънс, Дръмънд нито ще е ниска, нито слаба в защита

Пич аз само си лафя докато почва да ми се струва че си мислиш че споря с теб което не е така.
Къри, Кайри ако ще и 2-мата да бяха 193 пак си остават гардове които в защита са зле и ги хънтват яко (справка Атланта миналата година).
КД и Симънс хубаво че са високи ама и двамата са по-добри на периметъра отколкото в interior defense, а Дръмънд да се смята за сила в защита беше смешно още през 2015-2016, нали ако под защита се разбира крадени топки и блокове добре ама аз под защита в боята разбирам защитници тип Гоберт, Дреймонд и АД.

Та Фили миналата година по едно време бяха Симънс/ Ембийд/ Харис/ Тайбул/ Къри което е 100 пъти по-добра 5-ца в защита от Кайри, Къри, КД, Симънс, Дръмънд на Нетс и Къри пак го хънтваха като луд.

Още повече тея Симънс и Дръмънд ако са на паркета по едно и също време ще валят яко double team-ове по Дюрант и Кайри, подобно на Бостън вчера.
Това с ръста ти казах, щото ти каза, че ще са ниски. Не знам кое е ниското на петица от двама играчи с ръст около 190 см и още трима със среден ръст 211 см, още повече че вече все повече се използват и по-ниски петици дето центърът ти едвам минава 2 метра. Относно защитата е факт, че Къри и Кайри са сравнително слаби защитници, но останалите трима ще компенсират достатъчно, още повече че Кайри и Къри няма да са много време заедно на игрището и ще виждаме един измежду Браун/Милс на мястото на Кайри/Къри. От тоя отбор не се иска да е най-добрият в защита, защото нападението ще е достатъчно силно да компенсира по-слабата защита. А тази петица на Сиксърс може да е доста по-добра в защита, но е и доста по-слаба в атака. И не забравяй, че Симънс е абсолютен дифърънсмейкър в защита, който може да повлияе на цялата петица в защита. Относно дабъл тиймването няма да е такъв проблем, какъвто си мислиш, че ще е. Доста звезди даже приветстват дабълтийма Вчера по едно и също време на паркета бяха МакГий и Биомбо, както и Класън и Дръмънд/Олдридж

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 07 мар 2022 16:33

Забравих да ви кажа нещо доста любопитно. Ще има римейк на "Белите не могат да скачат" и Джак Харлоу ще играе ролята на Уди Харелсън.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 мар 2022 19:22

Господа, извинявам се за намесата си в състезанието за най-дълъг цитат, но дали не е добра идея да изтривате малко от историята на разговора? Дискусията е интересна, но на телефона е досадно цялото въртене половин екран за едно мнение. Знам, че и това е усилие, но ще е много любезно от ваша страна :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 мар 2022 19:56

Йокич какво ги е правил Пеликаните! :mrgreen:
МВП, МВП.... :arrow:
Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 07 мар 2022 20:03

Buck32 написа:Господа, извинявам се за намесата си в състезанието за най-дълъг цитат, но дали не е добра идея да изтривате малко от историята на разговора? Дискусията е интересна, но на телефона е досадно цялото въртене половин екран за едно мнение. Знам, че и това е усилие, но ще е много любезно от ваша страна :)
Извинявам се, от мен тръгна това с постоянното цитиране

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 07 мар 2022 20:30

Larsenn написа:
Buck32 написа:Тоя Йокич

Дзвер!

Във връзка с молбата (малко по-горе) на уважавания от мен калифорнийски колега, прилагам пример за кратка, но много съдържателна дискусия. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 мар 2022 20:47

Коментира се много тоя трейд и аз ще си кажа мнението - класата на Брадата няма сравнение с играчи като Симънс и Сет. Играта се върти около стрелба зад арката и играчи като Бен са по-скоро тежест ... Къри в другите компоненти няма сравнение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 мар 2022 21:03

Богданович с 11 тройки! :shock:
Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 08 мар 2022 00:18

Новият минисериал за Лейкърс е скандален. Много автентичен, с много добра режисура и кинематография. Чак аз не можах да повярвам как е възможно да е толкова добър и интересен. Нямам търпение вече за втори епизод.

Върни се в “Архив”